Virkelig god service blev betjenet af arbejderen, Ditlev. Han gjorde sit arbejde suverænt selvom der var rigtig travlt. Maden smagte fantastisk og ventetiden var slet ikke til at få det dårligt over.... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg syntes det spillede, kom 20 min før luk og personalet var mega venlige og tålmodige på da jeg ikke helt vidste hvad jeg skulle bestille. Mig og min ven fik maden 8 min efter vi bestilte🤩🤩🤩🤩
A empresa respondeu
Lang ventetid på maden. Købte deres 3 for 2 tilbud og ventede lidt over 40 minutter. Pizzaerne var tilgengæld virkelig lækre. Mega lækker dej. Prisen fulgte dog også med.
A empresa respondeu
Personalet var flinke og havde rigtig travlt. Men pizzaerne var en skuffelse, da der var for lidt fyld på. Kartoflerne var feks kun i små terninger og der manglede smag på pizzaen. Ærgerligt. (Rosengå... Ver mais
A empresa respondeu
Her laver vi Kvalitets surdejs pizzaer. Vi har åbent alle dage 11-24 Og vi ligger på Vesterbrogade 102a
Vesterbrogade 102a, 1662, København , Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Super venligt personale med et stort smil og klar på at hjælpe
Sygt godt sted kom og spis trust me famelams

Resposta da pappa pizza
Bestiller pizza kl. 10.20 om formiddagen til afhentning kl. 17.15. Ved ankomst var de løbet tør for bacon, og sagde jeg måtte vente på mine pizzaer, indtil en medarbejder havde købt bacon. Da kl. var 17.35, sagde jeg de måtte putte pepperoni på pizzaen, da jeg ikke kunne blive ved med at vente på de fik købt bacon, selvom jeg allerede havde bestilt en anden pizza med pepperoni. Så efter 25 minutters ventetid, måtte jeg tage en anden pizza end den jeg havde bestilt. Ikke ok når man bestiller i god tid. Og når man så kontakter dem via mail, så ignorerer de dig fuldstændigt. Aldrig mere pappa pizza

Resposta da pappa pizza
Der var perfekt service, og maden smagte rigtig godt.

Resposta da pappa pizza
Jeg ventede over 40 min på mine to pizzaer.
Der var to ungarbejdere på job og de kunne slet ikke følge med hverken på telefon, bestillinger eller deres POS-system.
Først da en “voksen” kom på arbejde blev der spurgt ind til - hvor langt de var nået, hvis pizza der stod og ventede, gå ud og spør de kunder der ventede udenfor om deres bestillinger.
Dette scenarie har jeg prøvet før på Pappas på Amagerbrogade.
Og ovenikøbet - da jeg endelig fik mine pizzaer og kom hjem - var den ikke bagt i midten.
Den eneste ting der er positivt- var smagen til trods.

Resposta da pappa pizza
Maden er super lækkert! Og ikke mindst super service🙏

Resposta da pappa pizza
Virkelig venligt personale - super service minded - og dejlig mad

Resposta da pappa pizza
Det var Olivia’s første lukke vagt alene og hun kunne ikke følge med ordrene. Hun bliv rigtig ked af det. Og var ikke klar til at have en lukke vagt alen. Det er sgu ikke okay. Personalet har brug for mere oplæring og ikke første lukke vagt helt alene os slet ikke på en søndag hvor der er travlt. Der skal være 2. Man kan ikke tage tlf, lave pizza og pasta alle 3 på en gang alene, Stakkels pige 😢hun var helt ude af den. Hun måtte ringe efter hjælp fler gange. Olivia fik sin hjælp. Jeg fik pizza med en ventetid på 45 min som kun skulle have været 10. Fik en gratis sodavand for ulejligheden.
Ok pizzaer. Fik spicy pepperoni og den med kartofle. surdejsbundene super gode.

Resposta da pappa pizza
Maden var god og det var et hyggeligt sted lidt lang kommer helt sikkert igen 👍🏻

Resposta da pappa pizza
Smilende personale men kedelig mad
Fin pizzabund men fyld uden smag . Pastaretterne er kedelige med ait for meget tyk pasta og for lidt fyld
Bestikket på bordet var beskidt. Vi bad om noget nyt som heller ikke var rent (pastarester på alt bestikket)
3 gange har vi gået forgæves efter pizza med Salsiccia men hver gang fik vi samme besked at de desværre var løbet tør.

Resposta da pappa pizza
Desværre mangler stedet en bedre styring af deres ordrer, vi valgte at bestille vores mad i god tid, og bestiller denne og betaler, flere timer før vi skal afhente maden.
Da jeg vil afhente maden til det aftalte tidspunkt, er ordren ikke at finde i deres system, selvom pengene er blevet trukket på kontoen, de informerer om at de selvfølgelig vil lave de bestilte pizzaer hurtigst muligt, og at jeg derfor kan komme tilbage igen 40 min senere og afhente dem, jeg tager så hjem og 40 min senere står jeg hos dem igen, denne gang er undskyldningen at de har glemt at lave de bestilte pizzaer, og nu kan de ikke længere nå at lave dem, da de har meget travlt. Jeg ender med at blive tilbudt nogle sandwich som de har liggende på disken, disse var bestemt ikke noget vi og børnene havde lyst til at spise. Alt i alt rigtig dårlig service, og spild af tid at skulle vente så lang tid på ingenting.
Min anbefaling er at benytte et sted som laver maden med det samme og som ligger lige overfor dem i Rosengårdscentret.
Jeg kan desværre ikke udtale mig om deres mad da de ikke har givet mig mulighed for at smage den.

Resposta da pappa pizza
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.