Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god service blev betjenet af arbejderen, Ditlev. Han gjorde sit arbejde suverænt selvom der var rigtig travlt. Maden smagte fantastisk og ventetiden var slet ikke til at få det dårligt over.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg syntes det spillede, kom 20 min før luk og personalet var mega venlige og tålmodige på da jeg ikke helt vidste hvad jeg skulle bestille. Mig og min ven fik maden 8 min efter vi bestilte🤩🤩🤩🤩

Classificada 4 em 5 estrelas

Lang ventetid på maden. Købte deres 3 for 2 tilbud og ventede lidt over 40 minutter. Pizzaerne var tilgengæld virkelig lækre. Mega lækker dej. Prisen fulgte dog også med.

Classificada 3 em 5 estrelas

Personalet var flinke og havde rigtig travlt. Men pizzaerne var en skuffelse, da der var for lidt fyld på. Kartoflerne var feks kun i små terninger og der manglede smag på pizzaen. Ærgerligt. (Rosengå... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Takeaway de pizza

Escrito pela empresa

Her laver vi Kvalitets surdejs pizzaer. Vi har åbent alle dage 11-24 Og vi ligger på Vesterbrogade 102a

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Virkelig god service!

11 de abril de 2026

Hej Christian,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede virkelig god service hos os. Det sætter vi stor pris på.

Vi håber at se dig igen snart.

Rigtig lækkert

10 de abril de 2026

Hej Samuel,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre – dejligt at du synes, det var lækkert.

Vi håber at se dig igen snart. 😊🍕

Classificada 4 em 5 estrelas

Gode pizzaer og sød og venlig betjening.

10 de abril de 2026

Hej Karna,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du var tilfreds med både pizzaerne og den venlige betjening. Det betyder meget for os.

Vi håber at se dig igen snart. 🍕
Caroline /Pappa pizza

Helt vildt dårlig oplevelse

Bestiller pizza kl. 10.20 om formiddagen til afhentning kl. 17.15. Ved ankomst var de løbet tør for bacon, og sagde jeg måtte vente på mine pizzaer, indtil en medarbejder havde købt bacon. Da kl. var 17.35, sagde jeg de måtte putte pepperoni på pizzaen, da jeg ikke kunne blive ved med at vente på de fik købt bacon, selvom jeg allerede havde bestilt en anden pizza med pepperoni. Så efter 25 minutters ventetid, måtte jeg tage en anden pizza end den jeg havde bestilt. Ikke ok når man bestiller i god tid. Og når man så kontakter dem via mail, så ignorerer de dig fuldstændigt. Aldrig mere pappa pizza

6 de abril de 2026

Hej Noah,

Tak for din anmeldelse.
Vi beklager oprigtigt den oplevelse, du har haft. Det er på ingen måde i orden, at du – trods bestilling i god tid – hverken fik det, du havde bestilt, eller skulle vente så længe på din mad.

Håndteringen omkring manglende råvarer burde selvfølgelig have været løst langt bedre.
Det er også beklageligt, hvis du ikke har fået svar på din henvendelse – det er ikke den service, vi ønsker at give.

Vi tager din feedback meget alvorligt og følger op internt med det samme. Du er meget velkommen til at kontakte os igen med dine ordredetaljer eller kvittering, så vi kan se nærmere på sagen og finde en løsning.

Med venlig hilsen
Caroline / Pappa Pizza

Virkelig god service

5 de abril de 2026

Hej Ulf,

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for de pæne ord! God service er noget, vi virkelig går op i, så det betyder meget, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart 😊🍕

Der var perfekt service

Der var perfekt service, og maden smagte rigtig godt.

5 de abril de 2026

Hej Carl Emil,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! 🙌

Vi er så glade for at høre, at både servicen og maden sad lige i skabet. Det er præcis den oplevelse, vi altid stræber efter at give.
Vi håber at se dig igen snart! 🍕

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig koordinering af bestillinger og lang ventetid

Jeg ventede over 40 min på mine to pizzaer.
Der var to ungarbejdere på job og de kunne slet ikke følge med hverken på telefon, bestillinger eller deres POS-system.
Først da en “voksen” kom på arbejde blev der spurgt ind til - hvor langt de var nået, hvis pizza der stod og ventede, gå ud og spør de kunder der ventede udenfor om deres bestillinger.
Dette scenarie har jeg prøvet før på Pappas på Amagerbrogade.
Og ovenikøbet - da jeg endelig fik mine pizzaer og kom hjem - var den ikke bagt i midten.
Den eneste ting der er positivt- var smagen til trods.

Hej Dorthe,

Tusind tak fordi du deler din oplevelse – og først og fremmest undskyld for den ventetid og frustration, du har oplevet.

Det er på ingen måde godt nok, hverken at skulle vente så længe eller at opleve manglende overblik i butikken. Det, du beskriver med koordinering, bemanding og håndtering af bestillinger, tager vi meget alvorligt – for det skal selvfølgelig fungere, uanset hvem der er på vagt.

At pizzaen samtidig ikke var færdigbagt i midten, gør det kun endnu mere ærgerligt, og det er bestemt ikke den kvalitet, vi ønsker at sende ud af døren.

Vi er dog glade for at høre, at smagen trods alt var god – og vi vil gøre vores bedste for, at hele oplevelsen fremadrettet matcher det niveau.

Tak igen fordi du tog dig tid til at skrive – det hjælper os med at blive bedre.

Maden er super lækkert

Maden er super lækkert! Og ikke mindst super service🙏

Hej Eline,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse hos os – både med maden og servicen. Det er netop det niveau, vi arbejder for at levere hver dag.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

God service! God mad

Hej Helle,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at både service og mad levede op til dine forventninger. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give alle vores gæster.

Vi håber at se dig igen snart.

Virkelig venligt personale

Virkelig venligt personale - super service minded - og dejlig mad

2 de abril de 2026

Hej Isabella,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede vores personale som venlige og servicemindede – og at maden også levede op til forventningerne. Det er noget, vi sætter en stor ære i.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Classificada 5 em 5 estrelas

God oplevelse hos pappa på amager

28 de março de 2026

Hej Olivia,

Tusind tak for din anmeldelse – det er vi virkelig glade for at høre! Vi er så glade for, at du havde en god oplevelse hos os på Amager, og vi håber, vi får lov til at byde dig velkommen igen snart 🍕

Classificada 2 em 5 estrelas

Stakkels pige

Det var Olivia’s første lukke vagt alene og hun kunne ikke følge med ordrene. Hun bliv rigtig ked af det. Og var ikke klar til at have en lukke vagt alen. Det er sgu ikke okay. Personalet har brug for mere oplæring og ikke første lukke vagt helt alene os slet ikke på en søndag hvor der er travlt. Der skal være 2. Man kan ikke tage tlf, lave pizza og pasta alle 3 på en gang alene, Stakkels pige 😢hun var helt ude af den. Hun måtte ringe efter hjælp fler gange. Olivia fik sin hjælp. Jeg fik pizza med en ventetid på 45 min som kun skulle have været 10. Fik en gratis sodavand for ulejligheden.
Ok pizzaer. Fik spicy pepperoni og den med kartofle. surdejsbundene super gode.

29 de março de 2026

Hej Vibeke,

Mange tak for din besked – det gør os oprigtigt kede af at høre.

Vi vil gerne understrege, at vi ligger et stort arbejde i, at sætte vores medarbejdere godt ind i, hvordan man lukker. De har hver, flere lukkevagter sammen med en trænet oplærer, før de skal stå på egne ben.

Selvom medarbejderen havde fået oplæring, var det hendes første lukkevagt alene, og vi kan på baggrund af gårdsdagens hændelser godt se, at hun ikke blev sat i en god nok situation. Det tager vi ansvar for.

Vi tog hånd om situationen allerede i går og har fulgt op med ekstra støtte, så hun føler sig tryg fremadrettet.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det – det hjælper os med at blive bedre. 🙏

Classificada 4 em 5 estrelas

Maden var god og det var et hyggeligt…

Maden var god og det var et hyggeligt sted lidt lang kommer helt sikkert igen 👍🏻

25 de março de 2026

Hej William,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os.

Smilende personale men kedelig mad

Smilende personale men kedelig mad
Fin pizzabund men fyld uden smag . Pastaretterne er kedelige med ait for meget tyk pasta og for lidt fyld
Bestikket på bordet var beskidt. Vi bad om noget nyt som heller ikke var rent (pastarester på alt bestikket)
3 gange har vi gået forgæves efter pizza med Salsiccia men hver gang fik vi samme besked at de desværre var løbet tør.

22 de março de 2026

Hej Kim,

Tak for anmeldelsen og for at dele oplevelsen.
Det er selvfølgelig meget beklageligt at høre, at maden ikke levede op til forventningerne. Når både fyldet mangler smag, og pastaretterne opleves som tunge med for lidt fyld, er det ikke den kvalitet, der ønskes at blive leveret.

Det er især alvorligt at læse om beskidt bestik – også efter at der blev bedt om nyt. Det er ikke acceptabelt, og det bliver taget meget seriøst og fulgt op på.

Det er også forståeligt, at det er frustrerende flere gange at gå forgæves efter en pizza med salsiccia. Det bør naturligvis være tydeligt, hvis noget ikke er på lager.

Det er positivt, at personalet blev oplevet som smilende, men det skal selvfølgelig følges af en samlet god oplevelse.

Tak for den ærlige feedback – den bliver taget med videre i arbejdet med at forbedre kvalitet og rutiner.

Dårlig ordrestyring

Desværre mangler stedet en bedre styring af deres ordrer, vi valgte at bestille vores mad i god tid, og bestiller denne og betaler, flere timer før vi skal afhente maden.
Da jeg vil afhente maden til det aftalte tidspunkt, er ordren ikke at finde i deres system, selvom pengene er blevet trukket på kontoen, de informerer om at de selvfølgelig vil lave de bestilte pizzaer hurtigst muligt, og at jeg derfor kan komme tilbage igen 40 min senere og afhente dem, jeg tager så hjem og 40 min senere står jeg hos dem igen, denne gang er undskyldningen at de har glemt at lave de bestilte pizzaer, og nu kan de ikke længere nå at lave dem, da de har meget travlt. Jeg ender med at blive tilbudt nogle sandwich som de har liggende på disken, disse var bestemt ikke noget vi og børnene havde lyst til at spise. Alt i alt rigtig dårlig service, og spild af tid at skulle vente så lang tid på ingenting.
Min anbefaling er at benytte et sted som laver maden med det samme og som ligger lige overfor dem i Rosengårdscentret.
Jeg kan desværre ikke udtale mig om deres mad da de ikke har givet mig mulighed for at smage den.

20 de março de 2026

Hej Daniel,

Tak for din anmeldelse.
Det er meget beklageligt at læse om din oplevelse. En forudbestilling skal naturligvis være klar til det aftalte tidspunkt – og det er slet ikke acceptabelt, at ordren hverken var registreret korrekt eller blev lavet, selv efter gentagne henvendelser.

Det har uden tvivl været en frustrerende og utilfredsstillende oplevelse, og det beklages oprigtigt.

Der bliver fulgt op internt på håndtering af ordrer og arbejdsgange, så lignende situationer ikke opstår fremadrettet.

Tak fordi du gjorde opmærksom på det.
Caroline / Pappa pizza

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais