Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har brugt Peter og hans team de seneste måneder, og har været meget tilfredse. De overholder alle aftaler, leverer høj kvalitet, samt bidrager med kompetent sparring på vores SEO-arbejde. De vil v... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de Marketing
  2. Agência de Marketing e Media
  3. Empresa de comunicação
  4. Agência de Marketing Digital

Escrito pela empresa

Hos PK Medier brænder vi for online markedsføring og for at skabe profit online, vi ved, at den rigtige tekniske opsætning og strategi afhænger af casen.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Helt fantastisk team

Helt fantastisk team! Fra første dag jeg tog kontakt til PK Medier, har jeg følt mig i de bedste hænder. De er gode til jævnligt at komme med status på arbejdet og det er tydeligt at se at deres arbejde virker på min lille virksomhed. Kan kun anbefale Peter og hans dygtige team.

23 de junho de 2025

1 års samarbejde

Vi har haft et samarbejde med PKMedier i næsten et år, så vi har en stor indsigt i, hvordan samarbejdet er. Og det er til topkarakter. Professionelle og super dygtige. Vi har både fået SEO-hjælp + hjemmeside.

Største overraskelse var ændring af hjemmesiden, der øgede vores konverteringer med 25%.

Derudover også en lovning på, at de ikke vil samarbejde med konkurrenter, som betyder enormt meget for et lille forretningsområde, som vores.

5 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse med PK Medier - En stærk samarbejdspartner!

Vi har haft fornøjelsen af at arbejde med PK Medier omkring vores nye hjemmeside, og vi kunne ikke være mere tilfredse med resultatet. Fra start til slut har de været en utrolig stærk og kompetent samarbejdspartner. Projektet er forløbet glat og effektivt, og vi står nu med en hjemmeside, der overgår vores forventninger.

Deres team af imødekommende og dygtige medarbejdere udviser en stor professionalisme i alt, hvad de gør. De har en imponerende evne til at forstå og videreføre vores eksisterende brand og visuelle identitet, hvilket har været afgørende for os.

Vi kan varmt anbefale PK Medier til alle, der søger et designbureau med enestående service, kreativt talent og stor faglighed. Vi arbejder gerne sammen med dem igen i fremtiden!

28 de agosto de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Yderst kompetent og serviceminded virksomhed

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med teamet bag PK Medier. Det har været en proces præget af ærlighed, tillid, tryghed, fagekspertise og eksekvering. De har indfriet alle vores ønsker til vores nye hjemmeside.

Vi kan på det varmeste anbefale PK Medier!

5 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

God oplevelse hele vejen!

Hele vejen igennem har det været en god oplevelse at arbejde sammen med Peter og Zoe. Alt er klappet til tiden og der arbejdes fortsat i kulisserne for en helt rigtige optimering. Jeg føler mig i meget trygge hænder og der følges prompte op på henvendelser.

26 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

En drøm, der går i opfyldelse

Indtil videre er det en drøm, der går i opfyldelse og alt i alt bare en meget tryg og behagelig oplevelse, at handle med PK Medier og have dem med på rejsen. Tak for jeres både kompetente og venlige måde at agere på. JHM

22 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

PK Medier & Peter har hjulpet os med…

PK Medier & Peter har hjulpet os med vores nye hjemmeside - super tilfredse med både design og processen henover forløbet - kan anbefales!
Generelt føler man sig tryg igennem hele processen og selve arbejdet er yderst tilfredsstillende!
Stor anbefaling herfra!
Tak Peter og resten af temaet!

18 de maio de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Skarp og faglig rådgivning med stort udbytte

Jeg har gennem mit tidligere arbejde været i dialog med PK Medier ift sparring på vores digitale markedsføring i en lille opstartsvirksomhed. Enormt kompetente folk med kendskab til deres felt! Det har gjort en stor forskel for os.

22 de maio de 2024

Overstiger alle vores forventninger

Peter og hans team hos PK Media er helt fantastiske. De har hjulpet os med at skabe en fremragende hjemmeside, der langt overstiger vores forventninger. Samtidig afsætter Peter generøst tid til at komme ud og filme vores projekter uden beregning. De er mega dygtige og overholder altid deres aftaler. De hjælper også med vores SEO, hvor de selv ligger øverst i toppen. Jeg kan varmt anbefale dem, hvis du ønsker et partnerskab der kan løfte din virksomhed til nye højder.

27 de abril de 2024

Top service & produkt

Jeg valgte at gå med PK Medier, da jeg synes det siger noget om deres kvalitet, at de ligger i toppen når man googler "SEO". Så har man styr på hvad man laver...
Endnu bedre var det så, at Peter og Helle, som jeg primært har været i kontakt med, er skønne mennesker med topklasse kundeservice!

Kan kun anbefale igen og igen

1 de maio de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

En oplevelse ud over det forventede.

Vi havde hos Sandwichpigen brug for en webdesigner med massere erfaring inden for vores branche som kunne imødekomme netop vores behov. Peter og hans professionelle team har taget os med på en rejse som overraskede os på alle parameter. Han har introduceret os for nye samarbejdspartnere og ført vores forretning til next step på ganske kort tid. Vi er blæst bagover af begejstring og glæder os til kick off!

27 de abril de 2024

De bedste i branchen!

PK Medier har hjulpet med SEO optimering på min nuværende hjemmeside og bygget en ny hjemmeside til mit subbrand. Resultatet er blevet FANTASTISK!
Peter og hele teamet leverer en topklasse service - de har virkelig styr på deres kram! Sjældent har jeg oplevet så ærlig og professionel vejledning.
Jeg er en YDERST tilfreds kunde hos PK Medier.

Skal du have hjælp til SEO eller hjemmesideopbygning så har PK Medier min største anbefaling!

28 de abril de 2024

Kan anbefales!

Vi blev henvist til Peter og hans stærke team af en fælles kammerat.
Det er end til videre en fornøjelse at ligge alt vores tillid i hænderne på PK medier, som får al' snakken til handling og de levere de resultater og mere til end vi ønsker.

Jeg kan stærkt anbefale PK medier til folk der vil vækste deres virksomhed i nye højder! 5 stjerner her fra!

Vh
Maui Poke!

28 de abril de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais