Er was één hele negatieve review maar ik heb dat helemaal niet zo ervaren. De werknemers zijn ontzettend aardig en behulpzaam. Ik had via bol.com een anti diefstal accu slot gekocht. Deze is er voor m... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik kon mijn gegevens en aanvullende informatie gemakkelijk invullen en aanpassen naar mijn eigen wens wat mij toch een heel fijn gevoel geeft omdat dat niet altijd vanzelfsprekend is., Zodoende. A... Ver mais
Lijkt heel wat, maar stelt niets voor. SEO check? Slechte copy and paste vanuit Pagespeed insights, website check niet correct, zoekwoordadvies zonder kijkje op de website. maw alles geautoma... Ver mais
Zeer plezierig contact van begin tot het eind van de verbouwing. Wim en Corné zijn echte vakmannen. Kundig, altijd opgewekt, geen radio/gevloek of gescheld, meedenken, vooruitziend, probleemoplossend... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Places.nl
Places.nl heeft als doel om uw bedrijf optimaal online vindbaar én bereikbaar te maken voor jouw potentiële klanten en bestaande klanten. En dat proberen we op alle mogelijke manieren te realiseren.
Profiteer ook van alle diensten die Places u te bieden heeft en meld u nu aan op www.places.nl.
Informações de contacto
Groenestraat 294, 6531 JC, Nijmegen, Holanda
- 0243555299
- info@places.nl
- places.nl
Respondeu a 87% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
omdat jullie een fyne winkel zyn en…
omdat jullie een fyne winkel zyn en leuke en vrolijke personeel en jullie geven deze mensen ook een kans om te werken ik vind dat heel fyn ga zo door
Ik ben goed en deskundig geholpen.
De verfkampioen
De verfkampioen is altijd n vriendelijke winkel waar alles goed betaalbaar is en ze ook nog alles op kleur maken
Duidelijk en overzichtelijk
Klusprobleem: Rauwerda heeft de oplossing!!
Bij elk klusprobleem wordt een oplossing gezocht. Een hele prettige zaak met rake oplossingen
Super handig dat je van te voren een…
Super handig dat je van te voren een indicatie heb can een bedrijf .
Bij deze wil ik gebruik maken om jullie…
Bij deze wil ik gebruik maken om jullie organisatie een dikke 10 te geven ,jullie staan achter jullie producten en als je dit heb geproeft dan begrijp je dat er niet veel aan toegevoegd hier hoeft te worden .
Leuke manier om ervaringen met anderen…
Leuke manier om ervaringen met anderen te delen!
heb een positief review gegeven aan een…
heb een positief review gegeven aan een bakkerij in Vessem. Heel goed te doen via de site.
Een kort en bondige manier om een…
Een kort en bondige manier om een review te schrijven. Niet tijdrovend voor degene die de revieuw invult. En duidelijk voor het bedrijf waar de review over gaat. Perfect.
Hier kan je reviews schrijven…
Dit is net als trustpilot een bedrijf waar je winkels en bijvoorbeeld ook apotheek etc reviews over kunt schrijven. Ik heb er een erg goede ervaring mee en heb er 2 reviews al voor geschreven en blij verrast. Hoe meer reviews iemand kan lezen over een bedrijf dat goed of slecht is hoe beter toch? Zo kan een klant kijken waar ze wél of géén zaken mee willen doen bijvoorbeeld. Ik hoop dat vele mensen reviews,wél gepaste! Gaan schrijven. Veel plezier ermee. Groetjes Monique de Greef
Gisteren voor het eerst een review…
Gisteren voor het eerst een review geschreven . En waarom omdat Ik vond dat mensen deze winkel zeker moeten gaan bezoeken. En door Koos lukt dat om het bekend te maken.
Prettige site
Prettige site. Wat je nodig hebt kun je erop vinden.
Duidelijke site in het gebruik
Duidelijke site in het gebruik, goed als referentie voor nieuwe zakenpartners
super makkelijk om een reviews te…
super makkelijk om een reviews te schrijven
Super Service
`Bol.com is handig en snel
`Bol.com is handig en snel. De geleverde producten zijn goed van kwaliteit.
Handige site om je ervaringen te delen
Handige site om je ervaringen te delen
Succes met de site
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.