A empresa respondeu
Super dejlig og god oplevelse . Bestilte et cafebord understel tirsdag og modtog det allerede dagen efter (trods travlhed ifm BF) Skrev til dem efter modtagelsen ved 16 tiden onsdag , da stellet des... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilte fire stole, de kom hurtigt, dog en pakke den ene dag og den næste dagen efter. Kunne så alligevel kun have en i bilen af gangen, så det passede mig fint. Den ene pakke var noget foreslået,... Ver mais
A empresa respondeu
Pakken ankom uden skræmmer, og dets skrøbelige indholdet var forsvarligt polstret godt! Produktet jeg valgte kan variere i form pga organisk materiale, og den jeg fik passer bare helt perfekt! Er så g... Ver mais
A empresa respondeu
Plankeborde i høj kvalitet, Spisebordsstole & Barstole til den moderne bolig. Vi designer & bygger af den rustikke slags, hos planke-bord.dk sætter vi en ære i at levere unikke kvalitets produkter til det meste af norden. Derfor er det også oplagt for os at have en profil her på trustpilot, så vi hele tiden kan følge med i hvad vi gør godt og hvad der kan gøre bedere. Vi glæder os til at høre din mening. Vi giver altid et godt tilbud på en specialopgave.
Langelandsvej 8 B, 5500, Middelfart, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Der var et supergodt tilbud, jeg ikke kunne lade være med at købe. Varen var præcis som ønsket.

Resposta da Planke-bord.dk
Købte et sofabord. Virkelig ringe kvalitet. Skruerne kunne slet ikke holde i bordpladen, så den nederste plade sidder ikke fast, og den øverste sidder ikke særlig godt fast. Vi tør faktisk slet ikke sætte noget på bordet af frygt for at pladen falder af.

Resposta da Planke-bord.dk
Bestilte en hylde i egetræ, med egne speciel mål, dette blev klaret uden problemer. Kvaliteten af træet, samt hylden overgik alle forventninger. Måtte bestille nogle beslag eksternt, da jeg ikke synes at priserne på de løsninger, hjemmesiden havde var så prisvenlige, men det blev nu meget pænt.
Ønsker var en svævehylde, men dette kan ikke gøres med en hylde, der kun måler 2 cm i højden og ikke 4.

Resposta da Planke-bord.dk
Varen var helt som vist og beskrevet. Vi var meget tilfredse da vi modtog den bestilte vare. Super sikker emballering så alt var intakt ved modtagelsen.
Vi handler helt sikkert hos dem igen.

Resposta da Planke-bord.dk
De bestilte varer ankom dagen efter bestillingen, super hurtig levering

Resposta da Planke-bord.dk
Bestilte udtræksstænger til tillægsplade som skulle bruges få dage efter. Fik dem som jeg håbede på. Forøvrigt i god kvalitet.

Nem hjemmeside, gode varer og tøjstativet var hos mig 3 dage senere👍🏻

Resposta da Planke-bord.dk
Fantastisk flot bord og stole
Lynhurtig levering, 11 timer så stod det i min stue,

Resposta da Planke-bord.dk
Meget fine hylder og skab. Fint træ.
Skabet er dog lidt vakkelvornt, som også gør det lidt skævt, måske pga af de tynde ben.
Fin service, dog kom skabet et døgn for sent fra Brink. Måtte selv ringe for at konstatere dette.

Resposta da Planke-bord.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.