Leia as opiniões dos outros
Duidelijke website. Planten werden precies in die periode bezorgd, welke ik had aangegeven (1,5 maanden van tevoren). Keurig verpakt en in goede conditie. Nog even afwachten of ze in het voorjaar a... Ver mais
Hele slechte service. Kapotte afgebroken planten. Verkleurde bladeren. Nog nooit zo'n slecht bedrijf mee gemaakt. Op de foto's geven ze als reactie dat het heus aan gaat slaan. Niet reageren op vervo... Ver mais
Hele proces van bestellen tot leveren gaat perfect. Fijn de optie op te kunnen halen bij locatie in de buurt van woonplaats. Dat scheelt enorm in transportkosten en milieutechnisch meer verantwoord. D... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
Wirklich top
Wirklich top, super schnelle Lieferung, gut verpackt und gute Pflanzenqualität der japanischen Stechpalmen, ilex crenata (endlich auch die angegebene Pflanzengröße geliefert, was andere Anbieter nicht getan haben - wir haben mehrere ausprobiert). Sehr zufrieden insgesamt.
Hele slechte service
Hele slechte service. Kapotte afgebroken planten. Verkleurde bladeren. Nog nooit zo'n slecht bedrijf mee gemaakt. Op de foto's geven ze als reactie dat het heus aan gaat slaan. Niet reageren op vervolg mail.
Er zijn echt wel goede bedrijven, koop altijd/vaak online.. maar nooit meer bij dit!!
Ze nemen geen verantwoordelijkheid.
Ze nemen geen verantwoordelijkheid voor een zending die compleet mis is gegaan. De planten kwamen zwaar beschadigd aan, zelfs een deel van de plastic potten was gebroken. Het enige wat ze uiteindelijk te zeggen hadden was dat ze 2 maand groei garantie bieden. De planten lijken uiteindelijk aan te slaan, maar ik bestel hier nooit weer.
Had 42 vaste planten besteld,waren zeer…
Had 42 vaste planten besteld,waren zeer goed ingepakt en de wortels waren nog nat,ook het aantal klopte het is atijd bang afwachten als je via internet besteld,ook de levering was zeer goed,nu maar afwachten of ze het doen maar daar heb ik geen twijfels over alvast bedankt voor de goede service
Helaas niet goed
Bij het eerste mailcontact over iets anders, een goed en vriendelijk antwoord door Bart. Daarna kwam de levering: verkeerde grootte van planten. App gestuurd - de chatbot schreef nog ‘inderdaad u heeft de verkeerde maat ontvangen’, mail gestuurd, helaas geen antwoord, ook niet na paar dagen.
Ook na publiceren van deze review helaas geen reactie.
Helaas dus geen aanrader.
Update: nu 9 dagen verder, geen enkele reactie. Best jammer, mede omdat we betaald hebben voor de grotere maat. Verder überhaupt jammer omdat je toch zaken op wilt lossen en je denkt met een nette firma zaken te doen.
Laatste update, bijna 4 weken later, nog steeds doodse stilte - het interesseert ze werkelijk niks.
Ik heb 10 kapotte planten gekregen
Ik heb 10 planten besteld en gekregen. Alle tien zwaar beschadigd. Meerdere takken afgebroken. Het zag er echt niet meer uit. Heel slecht verpakt, eigenlijk gewoon los in een doos gegooid. Geen folie, geen opvulling er tussen, niets om de planten te beschermen tegen de reis. Hierover heb contact gezocht met het bedrijf. Die vonden het wel meevallen. Kijk maar even twee maanden aan en als ze niet aanslaan heb je garantie. Maar ik heb niet gekregen wat ik heb besteld. Ik heb planten besteld die 30 a 40 cm hoog zijn. Meerdere haalden de 20 cm niet meer doordat ze kapot waren. Nogmaals een mail gestuurd, dat ik de gang van zaken niet op prijs stelde. Daarop hebben ze niets meer van zich laten horen. Ik heb nog nooit een slechte review ergen voor achter gelaten, maar in dit geval maak ik een uitzondering. Heel erg slecht bedrijf.
Japanse esdoorn besteld maar lijkt…
Japanse esdoorn besteld maar lijkt totaal niet wat er geadverteerd wordt , de vorm niet en de kleur ook niet.
Was eenmalig dat ik hier gekocht heb.
De foto bij de advertentie is misleidend. Voel me opgelicht.
Had er graag foto's bij gedaan.
Heel erg vriendelijk
Heel erg vriendelijk! Een webshop waar De klant echt goede service krijgt! Wordt persoonlijk gebeld en duidelijke aflevertijd. Vriendelijke bezorger en mooie planten. Zeker aan te raden
Gisteren een gratis zakje bollen gehad…
Gisteren een gratis zakje bollen gehad waren krokussen volgens mij waren ze al een paar jaar
oud ze zagen er niet uit er zat nog geen puntje
aan nou begrijp ik waarom ik ze gratis kreeg
wat een vreselijk rot bedrijf ik koop nooit
meer bij hun ik heb nog nooit zulke oplichters
meegemaakt.
Mooie bijzondere plant
Zowel het bestellen als de bezorging verliepen prima en de planten waren er op de afgesproken datum. De 3 planten, Arabische Jasmijn (die niet overal verkrijgbaar zijn) doen het prima.
Planten werden netjes geleverd in een…
Planten werden netjes geleverd in een stevige doos, 1 plant is niet aangegaan, hiervoor werd een nieuwe geleverd.
40 polletjes leliegras
Heb 40 polletjes leliegras gekocht en deze zijn binnen een paar dagen geleverd. Keurig in een doos verpakt en zo opgevuld dat de planten niet kunnen verschuiven.
Snel bezorgd en goed verpakt
Snel bezorgd en goed verpakt. De planten kwamen gezond, goed doorworteld en vochtig aan. Ze zijn goed aangeslaan in de grond.
Snelle levering, goed verpakt
Prachtige tuinplanten.
Ik ben heel tevreden over de planten... nten…
Ik ben heel tevreden over de planten die ik ontvangen heb.... Mooie gezonde planten en precies wat ik zocht....
Goed contact met de klant...
Mooi assortiment en goede prijzen...
mooie kruidenplanten ontvangen netjes…
mooie kruidenplanten ontvangen netjes verpakt blij mee
Mooie groene theestruiken gekocht
Mooie groene theestruiken gekocht. Erg betaalbaar en prachtig afgeleverd. Boven verwachting goed!
Goede kwaliteit planten
Goede website, snel bezorgd (in het buitenland) uitstekend verpakt en goede kwaliteit planten die het prima doen.
Veel keuze en goede verpakking
Planten zijn goed verpakt en op tijd bezorgd.
De struiken hebben een goede kluit met wortels die zo de grond in kan. Veel keuze in soorten en maten.