Det er fortsat en fornøjelse at handle hos Plantlover. De har gode produkter af høj kvalitet, ordren bliver sendt med det samme med hurtig levering, og den er altid pakket med omhu. Derfor giver jeg 5... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fantastisk lille virksomhed. Altid et godt udvalg af planteudstyr af god kvalitet og god indpakning, når varerne sendes. Jeg har handlet der flere gange og er altid godt tilfreds. Jeg handler der glæ... Ver mais
God oplevelse
Hurtig behandling af ordre og nemt at bestille! Upåklageligt 👍🏻 Fedt med danske sælgere til plantehobbyen, som sælger nogle af de varer som kan være virkelig svære at finde i DK. (Jeg bestilte f.ek... Ver mais
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Fik mine varer rimelig hurtig
Fik mine varer rimelig hurtig. Tilfreds herfra og køber bestemt fra webshoppen igen.
Det er fortsat en fornøjelse at handle hos Plantlover
Det er fortsat en fornøjelse at handle hos Plantlover. De har gode produkter af høj kvalitet, ordren bliver sendt med det samme med hurtig levering, og den er altid pakket med omhu. Derfor giver jeg 5 stjerner."
Fin indpakning og gode produkter
Fantastisk lille virksomhed.
Fantastisk lille virksomhed.
Altid et godt udvalg af planteudstyr af god kvalitet og god indpakning, når varerne sendes. Jeg har handlet der flere gange og er altid godt tilfreds. Jeg handler der glædeligt igen.
God oplevelse
Super gode produkter til orkideer
Super gode produkter til orkideer, og hurtig levering 👍
Fantastiske og gode ting på…
Fantastiske og gode ting på hjemmesiden, hurtig levering, og en virkelig helt igennem fantastisk kundeservice. Alt er bare helt i top
Endnu en super god oplevelse 👌…
Endnu en super god oplevelse 👌 Lynhurtig forsendelse og for første gang købte jeg en plante her, som både var en super god pris og ankom i fin stand. Fortsætter helt sikkert med at handle på plantlover 🫶🪴
Det var som det skal være
Godt udvalg og gode priser
Upåklageligt👍🏻
Hurtig behandling af ordre og nemt at bestille! Upåklageligt 👍🏻
Fedt med danske sælgere til plantehobbyen, som sælger nogle af de varer som kan være virkelig svære at finde i DK. (Jeg bestilte f.eks. chunky perlite og spagnum mos i en fornuftigt kvalitet). Kommer helt sikkert til at bestille herfra igen 🙌🏻
Bedste oplevelse
Absolut det bedste sted at købe tilbehør til planter, altid god service og vejledning ved behov. God oplevelse som sædvanlig
Great service
Great service! I ordered Nurture system fertilizer, received it within a couple of days (Finland).
Mega hurtig levering og gode priser
Mega hurtig levering og gode priser, ganske tilfreds. Havde alt jeg skulle bruge et sted.
Køber gerne herfra igen!
Fantastisk kundeservice hos PlantLover.
Fantastisk kundeservice hos PlantLover.
Jeg oplevede en meget personlig betjening, hvor man virkelig føler sig taget alvorligt som kunde. Det er sjældent, man møder den slags engagement i dag.
Kæmpe anbefaling herfra.
Planten var ekstremt godt pakket ind
Planten var ekstremt godt pakket ind, og selvom den var nogle dage undervejs pga jule travlhed, så havde den det så fint da den ankom, og kassen havde endda fået en masse buler, og alligevel var planten fuldstændig intakt. Kan varmt anbefales.
Køber altid gennemsigtige potter her.
Køber altid gennemsigtige potter her.
Altid hurtig levering.
Jeg har handlet her et par gange nu og…
Jeg har handlet her et par gange nu og har været fint tilfreds hver gang. Varene bliver hurtigt afsendt.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.