Een mooie en simpele mat om makkelijk planten te kunnen verpotten zonder dat de aarde overal op het aanrecht of in het schuurtje terecht komt. Het kleine schepje van kunststof maakt het mogelijk om p... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik ben eerlijk gezegd een beetje geschrokken van de reviews, de sterren gaan van het ene naar andere uiterste. Mijn bestelling heb ik inmiddels al geplaatst, dus ik wacht het maar af. Ik hen mijn verw... Ver mais
Zeer goede service: ik heb het pakket snel en goed ontvangen. Over het product zelf ben ik iets minder tevreden. Het is mij niet gelukt om de plant langdurig tegen een muur te bevestigen met dit pro... Ver mais
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Goed maar prijzig
Vlotte verzending, mooie website, ben blij met mijn bestelling.
Ik vind het wel een dure winkel in vergelijking met de offline shops.
Snelle levering en goed product!
Snelle levering en erg tevreden met de geperste bloemen mix! Mooie kleuren en bloemen die goed overeenkomen met de productfoto op de website!
Snelle levering en fijn dat er…
Snelle levering en fijn dat er meegekeken is want ik was vergeten het huisnummer te vermelden!
Hierdoor liep de bezorging geen vertraging op.
Dank hiervoor.
Klantvriendelijke en snelle service.
Zondag een bestelling geplaatst. Helaas door eigen fout vergeten het huisnummer te vermelden. Na hiervoor een mailtje gestuurd te hebben, direct reactie gekregen. Product was snel binnen. Bedankt voor de snelle en vriendelijke service!
Ik ben erg blij met de waterbollen en…
Ik ben erg blij met de waterbollen en de leuke plantenspuit.
Omdat de waterspuit nageleverd zou worden werd ik daar persoonlijk voor gebeld. Erg leuk. Ook zou er een kleine waterbol als attentie bij de levering zitten.... heel leuk.. maar helaas... misschien komt het alsnog. Verder zeer tevreden.

Resposta da Planttools
Wederom snelle afwerking van de…
Wederom snelle afwerking van de bestelling top!
Bedankt voor de snelle en nette…
Bedankt voor de snelle en nette levering.
Tevreden klant!
De bestelde plantjes waren netjes verpakt en makkelijk te poten. Ander pluspunt: leuke en duidelijke bijgevoegde instructiekaartjes.
Tevreden klant!
Prima producten /levering
Snelle, prima levering, de vliegjes vangers doen het goed :)
Vangkaartjes werken top
De gele vangkaarten werken ontzettend goed tegen de rouwvliegjes die mijn planten lastig vallen. De kaartjes werden snel geleverd en waren netjes verpakt.
Ik bestelde via Bol.com mijn plantmatje…
Ik bestelde via Bol.com mijn plantmatje met tools en ben er zeer tevreden van. Snelle levering, goede service en zeer vriendelijke, persoonlijke boodschap!

Super
Pakketje werd snel verstuurd en was bij aankomst goed verpakt. Heel erg tevreden
Leuk produkt voor iemand die klein…
Leuk produkt voor iemand die klein behuisd is! Ook erg praktisch!
Binnen 24 uur werd mijn bestelling…
Binnen 24 uur werd mijn bestelling geleverd, daar was ik heel blij mee. Alleen het produkt (schrijfbare plantnaamlabels van hout) liep de tekst na de eerste regenbui al uit... dat was minder.

Resposta da Planttools
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.