Goed geleverd in stevige verpakking met duidelijke uitleg maar ook met een goede visie! Heel mooi Maatlepeltje erbij wat fijn is voor de dosering en jawel ook niet van plastic😊. Ik gebruik het nu ee... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
De capsules komen iedere maand keurig op tijd. Wij voelen ons lekker in ons vel zitten door deze puur natuur supplementen. Groetjes Hetty en Wijnand uit Emmen
Omega 3 nodig in mijn zwangerschap en deze was echt prettig. Zelfs goed te doen als je misselijk bent. Veel prettiger dan visolie en net zo betaalbaar als al die supplementen bij de drogist.
Informações sobre a empresa
plnktn is een toonaangevend merk dat algen producten (supplementen) aanbiedt via hun eigen webshop. plnktn focust zich op hoogwaardige algen producten, welke zo lokaal mogelijk geproduceerd worden. De focus ligt hier op natuurlijke algen supplementen welke rijk zijn aan voedingsstoffen met geen- of zo min mogelijk toevoegingen. Hierin bieden zij consumenten verschillende producten om een gezond- en gevarieerd dieet aan te vullen. Het uiteindelijke doel? Het merk zijn wat door middel van de kracht van algen, mensen over de hele wereld in staat te brengen zich 'goed' te voelen. Met ieder persoon die de stap naar plnktn maakt zorgen we voor een gezonder mens en milieu.
Informações de contacto
Anthony Fokkerweg 21, 1059CN, Amsterdam, Holanda
- support@plnktn.com
- plnktn.com
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Smaakt neutraal en niet naar vis.
Smaakt neutraal en niet naar vis.
Snelle levering.
De lichaamscellen zijn aan het werk…
Heel mooi Maatlepeltje erbij wat fijn is voor de dosering en jawel ook niet van plastic😊. Ik gebruik het nu een maand dus duurt nog even voor het goede resultaat merkbaar is maar de cellen zijn aan het werk, geen bezwaar om het dagelijks te gebruiken: aangename smaak en geen ‘nasmaken’
De capsules komen iedere maand keurig…

Waar-de-loos
Waar-de-loos. Ik probeer voortdurend op te zeggen, krijg de spullen niet, incassokosten. Trap hier niet in mensen!

Omega 3 perfect in zwangerschap

Resposta da plnktn
Geweldige producten en verbluffende resultaten ‼️
Geweldige producten en verbluffend resultaat. Sinds ik de supplementen slik voelde ik me na een paar maanden stukken beter. Inmiddels totaal van mijn migraine af en de darmen veroorzaken geen pijn meer. Ik gebruik bijna alle supplementen en dat is best kostbaar maar gelukkig zijn er abonnementen waardoor de prijzen aantrekkelijker zijn. Geweldig dat jullie deze milieu vriendelijke producten met zoveel passie maken en dan zulke mooie resultaten. Chapeau👌🏼

Makkelijk en plantaardig!
Goed om deze essentiële supplementen nu in plantaardige vorm te kunnen gebruiken! Makkelijk online te bestellen. Heldere productinformatie.

Resposta da plnktn
Onterecht overgedragen aan incassobureau!
Ik heb al eerder een review geschreven omdat je bij dit bedrijf zonder het te weten ineens aan een abonnement vast zit. Hier moet je dus erg mee uitkijken!
Na telefonisch contact te hebben gehad met plnktn ben ik (dacht ik) goed geholpen en was het probleem opgelost.
Nu krijg ik echter weer mailtjes met openstaande rekeningen EN wordt ik zelfs onterecht overgedragen aan het incassobureau!
De klantenservice en de administratie hebben achter de schermen niet alles op orde als ik dit zo bekijk.
Mijn advies: niks kopen hier. Het bedrijf is lastig te bereiken en komt woorden niet na.

Resposta da plnktn
Jullie produkten vindt ik top
Jullie produkten vindt ik top, geen foute toevoegingen, geheel plantaardig, ook de potten voor ieder produkt zijn fijn alsook t abonnement wqarbij je n herrinnering krijgt voor je volgende ronde.

Top bedrijf
Altijd snelle levering van m'n favoriete producten: vit.D3, magnesium en algen capsules

Goede communicatie
Goede communicatie over de levering en daardoor altijd mogelijk om bezorgdatum te veranderen.

Don’t do this
Don’t do this! Those prescriptions are a scam: you are forever tied to them. I warn you, it took me two years to get of this prescription. The make it look like they are taking care. But hey, only of your money.

Resposta da plnktn
De smaak doet me denken aan levertraan van vroeger
Geen idee. Ik heb hetgeen ik besteld heb goed ontvangen

Resposta da plnktn
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.