Plunora Opiniões 138

TrustScore: 2 em 5

2,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

NIET BESTELLEN!!! Compleet onbetrouwbaar! Bestelling gedaan, duurde heel lang voordat ik het ontving. Ging absoluut via China of waar dan ook ter wereld, absoluut niet afkomstig vanuit Nederlan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De Plunora loafers zijn een solide keuze voor wie op zoek is naar stijlvolle en comfortabele schoenen. Het leer is van hoge kwaliteit en de pasvorm is uitstekend, wat zorgt voor een luxe gevoel. Het e... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Eigenlijk bestaat het helemaal niet! Geen telefoonnummer, geen winkel, retourbeleid is alleen zelf duur terug sturen naar China, geen reactie op mail(alleen als je echt wilt dat ze reageren met ee... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

𝗧𝗵𝗶𝘀 𝗶𝘀 𝗮 𝘀𝗰𝗮𝗺! Horrible. Products to 𝗡𝗢𝗧 resemble images on the website (cheap material, different item of clothing). No customer service, they do not respond to emails for returns.... Ver mais

Informações de contacto

2,0

Mau

TrustScore: 2 em 5

138 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Classificada 1 em 5 estrelas

I don't recommend buying through this…

I don't recommend buying through this website, I still waiting for the things I order since 26 of Novemeber, contact details, I think is not correct and website completely made with AliExpress, so poor quality of this website, everyone can see this
If someone sees this, please people don't buy it out here!!!!!

10 de dezembro de 2024

Never contact this site

This is the worst site I have ever seen
Not only have I been waiting for the parcel for more than two weeks, but they simply don’t respond to text messages!
I don't know if my parcel will arrive or not, I just want to say and warn the next people never to order from this site ❗️❗️❗️

10 de dezembro de 2024

SCAM

The company's way of doing business is SCAM! On the website, the item was presented as a high-quality knitted dress, but I received something that is thin, chip material, transparent and has no resemblance with "the knitted dress" on the website. There is no phone number of the Plunora customer service, there is no return form/sheet in the delivered package, and nobody responded to my return request via email, which is the only available contact of Plunora and its customer service.

11 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Had een trainingspak besteld met daarop…

Had een trainingspak besteld met daarop hugo boss duurde lang voof dat pakket binnen kwam
Maar geen hugo boss maar fila.
Ik had beter voor bestellen eerst de reviews kunnen lezen dan had ik bij deze website nooit wat besteld.
Jammer verlies nemen en bij andere website goede spullen bestellen
Bij dit bedrijf nooit meer

6 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb een goede ervaring met Plunora

Ik heb een goede ervaring met Plunora, had even mijn twijfels (Door negatieve recensies) en de periode tussen bestelling en bezorging duurde lang, maar bij navraag daarover, werd er keurig netjes en snel gereageerd op mijn mails.
Ik heb mijn bestelling goed verpakt ontvangen en was aangenaam verrast door de kwaliteit van het Jasje.
Dus 5 verdiende sterren

5 de dezembro de 2024

Vreselijke webshop

Vreselijke webshop! Kreeg een tas met fabrieksfout. Geen contact mee te krijgen met de website. Weggegooid geld. Maand moeten wachten totdat de tas werd geleverd en ik kan hem nu helemaal niet gebruiken.

3 de dezembro de 2024

Pas op

Je kunt niet annuleren of retourneren. Krijg je je geld niet terug. Bellen wordt niet opgenomen. Mail nauwelijks gereageerd.

Koop hier alleen als je graag je geld kwijt wil.

Edit 4-12-2024: na veel moeite heb ik contact met hem gehad gehad en mijn geld terug ontvangen. Hij heeft beloofd om zijn praktijken te verbeteren.

DE GROOTSTE OPLICHTERS

Mijn zoon heeft 6 nov een bestelling geplaatst en nog steeds niks ontvangen. Heb ze al verschillende keren gemaild op alle 3 e-mail adressen en nog steeds geen reactie ontvangen. Als ik de track&trace nakijk staat het nog steeds op 7 nov bestelling gereed.

Mensen a.u.b. bestel niks bij hun. Ze zijn oplichters.

6 de novembro de 2024

Zeker niet bestellen!!!

Zeker niet bestellen!!!
Ik had een regenjas besteld.
De levering duurde een maand en de kwaliteit en product was heel anders dan verwacht.
Ik heb meerdere mails gestuurd, maar geen enkele reactie om het product terug te sturen.

20 de setembro de 2024

Pure oplichting

Eigelijk 0 sterren!

Dit bedrijf is pure oplichting. Reageert niet op e-mails en kleding komt uit China (temu of ali) trap er niet in!

Wij zijn €50 armer aan deze oplichter.

22 de novembro de 2024

𝗧𝗵𝗶𝘀 𝗶𝘀 𝗮 𝘀𝗰𝗮𝗺!

𝗧𝗵𝗶𝘀 𝗶𝘀 𝗮 𝘀𝗰𝗮𝗺!
Recommend you to make a claim against them so they can stop their scam practices.

28 de novembro de 2024

Bestel hier niet aub

Slechtste webshop ooit. Maten kloppen niet. Artikel terug sturen is onmogelijk. Je moet zogenaamd een mail sturen en daarin vertellen wat je wilt terugsturen en de reden ervan, maar hier wordt nooit op gereageerd.

28 de novembro de 2024

Niet bestellen, onbetrouwbaar

Vestje besteld, levertijd zou 4-7 dagen zijn. Na ruim 2 weken nog niets. Op emails en contactformulier wordt niet gereageerd. Na 4 weken uiteindelijk het verkeerde vestje ontvangen. En nu geen reactie meer op de vraag hoe te retourneren. Ik heb een klacht bij de bank ingediend om mijn geld terug te halen!

NIET BESTELLEN!!!

NIET BESTELLEN!!!

Compleet onbetrouwbaar!
Bestelling gedaan, duurde heel lang voordat ik het ontving. Ging absoluut via China of waar dan ook ter wereld, absoluut niet afkomstig vanuit Nederland zoals de website doet vermoeden.
Vervolgens verkeerde trui van enorme goedkope kwaliteit ontvangen. Geprobeerd retour te sturen middels retour aanvraag via het mailadres wat op de site staat van plunora. Geen enkele reactie!!

Dus blijf er vandaan, niet bestellen!

26 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Geen contact te krijgen met verkoper

Beloofd was de bestelling volgende dag binnen te hebben. In de haast, helaas geen reviews gelezen. Ik krijg geen reactie op voorgaande mails, zo ook niet op het annuleren van de koop. 1 jurk zou ergens onderweg en zelfs ontvangen moeten zijn via de track en trace te zien. De andere jurk lijkt als verdwenen. Tegenpartij laat vooralsnog niks horen.

21 de novembro de 2024

bedrogen

Weken gewacht op de levering en nooit antwoord op al mijn mails. Is geen NL bedrijf. Komt uit China of elders. Tegen alle verwachting in wel een levering ontvangen (moeilijk traceerbaar bij buren) maar de trui valt tegen. De kleur is anders en het is zeker geen 100% merinowol. Voelt zacht aan, maar is geen (merino)wol. Nergens ook maar een label te bekennen over het materiaal. Ik bestel nooit weer.

21 de novembro de 2024

Bestel hier idd niet!

Bestel hier idd niet!
De bestelling heb ik wel ontvangen, maar het retour etiket, dat je per e-mail moest aanvragen, nog steeds niet.
3 Weken gelden de retour aangevraagd, vorige week een reminder gestuurd. Nog niets gehoord of gezien.
Nu dan ook een artikel in huis waar ik niets mee kan en mijn geld foetsie..

Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.