Havde bestilt nogle lysskinner til troltekt samt spots inkl. lyskilder. Der var desværre nok sket en pakkefejl, og derfor var spotsne ikke med i pakken, skrev til dem fredag middag, og allerede sønd... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Har handlet hos PludsLED, alt gik hurtigt og nemt i forhold til selve handlen. Efter kort tid var min produkt begyndt at drille med en løs forbindelse. Jeg retter henvendelse til dem, en medarb... Ver mais
Lyn hurtig levering og det skal der gives 5 stjerner for. Kvaliteten af produkterne virker lidt skravlet, specielt deres opbygnings rammer til LED paneler. Levetiden må jeg afvente at se, Men som... Ver mais
Virkelig god oplevelse med PlusLED - Mit LED armatur under køkkenskabene blev uventet defekt fra den ene dag til den anden. Sendte et billed til Support, der via et multimeter viser lampen tilsluttet... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de Iluminação
- Loja de peças sobressalentes e componentes electrónicas
- Loja de dispositivos electrónicos
- Fornecedor de lâmpadas
- Consultor de iluminação
- Grossista de iluminação
Escrito pela empresa
PlusLED.dk er en brugervenlig, Dansk webshop, der har specialiseret sig i salg af LED belysning, Smart Home og elektroniktilbehør af høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser. Siden vores etablering i 2015, har vi styrket vores position som en stor troværdig onlineforhandler, til både private og erhvervskunder, indenfor salg af bl.a.: LED armaturer, LED paneler, LED Spots, LED strips, LED pærer, LED lys og lamper, LED solcellelamper og førende Smart Home brands, elektronikprodukter, el-artikler og værktøj samt tilbehør. Kundeservice er en grundpille i vores forretning, og vi tilbyder professionel og teknisk kompetent rådgivning til alle vores kunder. Det er en del af den grundige tilgang, vi har til hver enkelt handel. Vores webshop er moderne, brugervenlig og lynhurtig, og der er skåret ind til benet, så du hurtigt kan finde og købe det, du mangler. Er du er igang med at realisere boligdrømmen og renovere eller bygge selv? så finder du alt hvad du skal bruge til dit nye lys projekt hos os. Klik rundt på hjemmesiden og få inspiration til belysningen i dit badeværlse/bryggers, i stuen, i gangen, soveværelset, køkkenet, kontoret mv. Hvad enten du søger elegante og stilrene LED spots til loftet, LED armatur til værkstedet, lyskinne spot til butikken eller en smart udendørs/-indendørs lampe, så har vi det, du søger. Velkommen hos PlusLED.dk.
Informações de contacto
Geralmente responde em 48 horas
Super hurtig ekspedition
Hurtig og nemt
Den bedste service !
Hos jer får man den aller bedste service ! Jeg kan klart anbefale jer til andre.
Nem overskuelig hjemmeside
Nem overskuelig hjemmeside, hurtiglevering.
God oplevelse
Der var hurtige tilbagemeldinger på spørgsmål og leverancen ankom til tiden. Alt i alt en god oplevelse
Super hurtig levering og godt produkt
Super hurtig levering og godt produkt
(Solcelle lyskæde?
Lyn hurtig god service
Lyn hurtig god service. Da min ene plantelampe gik i stykker, fik jeg med lynets hast tilsendt en ny helt uden bøvl. Jeg kunne dårligt nå at læse mailen før lampen lå til afhentning i pakkeshoppen. Stor tilfredshed herfra. 😊
Leveringer gik fint
Leveringer gik fint, men er lidt træt af at lyset ikke slukker helt når det er tændt, det går ned på et svagere blus efter kort tid.
En super god oplevelse
⭐⭐⭐⭐⭐
En super god oplevelse, bestilte 4 led lys 60 cm modtog dem meget hurtigt, fik desværre kun brug for 1 stk og returnerede de 3 andre, dagen efter stod pengene på kontoen 😊 det er da mega fedt at handle sådant et sted, med god moral, tak for det.
Super god service og hurtig levering
Hurtig levering. Fornuftigt produkt
Jeg bestilte 8 stk. 60cm LED paneler til min akustikvæg. De var lette at montere og tilslutte, og jeg er super glad for dem! Det ser super flot ud!
Go og nem hjemmeside stort udvalg og…
Go og nem hjemmeside stort udvalg og rigtig gode priser. Og levering på 2 dage
Kan klart anbefales
nemt og hurtigt
Super produkt der lever op til…
Super produkt der lever op til anmeldelserne
Nem, hurtig, præcis
PlusLed er en god forretning at handle i. Nem hjemmeside, hurtig og præcis levering, kan anbefales
Mine led lamper ankom i løbet af få…
Mine led lamper ankom i løbet af få dage. Tak for det
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.