Att beställa och betala gick väldigt smidigt. Leveransen från leverantören i Danmark gjordes samma dags eftermiddag. Tre dygn senare kunde jag hämta paketet på utlämningsstället i norra Sverige. Lysa... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Min bänkbelysning med censorstyrning slutade att fungera, försökte reklamera och ladda upp en kort video på deras sida för reklamation, men fick meddelande om att det uppstått ett fel. Meddelade dem o... Ver mais
Perfekt kundsupport, tyvärr en skadad leverans. Försäljningsupplevelsen i butiken är bra – liksom priserna. Leveranstiderna är snabba och leveranskostnaderna är mycket rimliga. Så en allmänt b... Ver mais
Köpte nya lysrör för dom som följde med gav för dåligt ljus och det blev bättre. Armaturerna har små plastspänne som håller glaset på plats när jag monterade armaturerna så sprack någon o nu när jag b... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de Iluminação
- Loja de peças sobressalentes e componentes electrónicas
- Loja de dispositivos electrónicos
- Fornecedor de lâmpadas
- Consultor de iluminação
- Grossista de iluminação
PlusLED.se är en användarvänlig webbshop där vi har specialiserat oss på försäljning av LED-belysning, Smart Hem och elektroniktillbehör av hög kvalitet till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi har sedan starten fokuserat på att stärka vår position som en stor och trovärdig onlineåterförsäljare för både privat- och företagskunder inom försäljning av bland annat: LED-armaturer, LED-paneler, LED-spotlights, LED-strips, LED-lampor, LED-ljus, LED-sollampor och ledande Smart Home-märken, elektronikprodukter, elartiklar och verktyg samt tillbehör. Kundservice är en grundpelare i vår verksamhet, och vi erbjuder professionell och tekniskt kompetent rådgivning till alla våra kunder. Det är en del av den noggranna inställningen vi har till varje enskild affär. Vår webbshop är modern, användarvänlig och blixtsnabb, och vi har skurit ner till benet så att du snabbt kan hitta och köpa det du behöver. Är du i färd med att förverkliga bostadsdrömmen och renovera eller bygga själv? Då hittar du allt du behöver för ditt nya ljusprojekt hos oss. Klicka runt på hemsidan och få inspiration till belysningen i ditt badrum/tvättstuga, i vardagsrummet, i hallen, sovrummet, köket, kontoret etc. Oavsett om du söker eleganta och stilrena LED-spotlights till taket, LED-armatur för verkstaden, ljusskena spots för butiken eller en smart utomhus-/inomhuslampa, så har vi det du söker. Välkommen till PlusLED.se.
Informações de contacto
Fåborgvej 15A, 9220, Aalborg Ø, Dinamarca
- +45 71 99 29 23
- support@plusled.se
- plusled.se
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 77% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Helnöjd
Jag beställde två taklampor, och är jättenöjd.
Priset, kvalitén och leveranstiden var 100%.
Fick en transportskadad produkt
Fick en transportskadad produkt. Enkel och snabb reklamation. Inget krångel, fick en ersättningsprodukt omgående.
En armatur var trasig
En armatur var trasig. ni skickar en ny direkt när jag skickade en film. Bra jobbat
Väntar fortfarande på mitt paket skulle…
Väntar fortfarande på mitt paket skulle kommit i fredags 29/11
Paketet väl emballerat har inte…
Paketet väl emballerat har inte monterat lysrören bara testat en det ser lovande ut till priset av dessa rör.
Mats
är nöjd med varan snabb leverans…
är nöjd med varan snabb leverans bara+++++++++
Kan inte bli annat än högsta poäng
Kan inte bli annat än högsta poäng. Seriöst och ansvarstagande. Lampan jag fick var trasig men ingen diskussion och fick en ny.
Än så länge är allting bra!
Precis fått vår beställning och allting ser bra ut! Nu inväntar vi bara elektrikern som ska installera allting men jag förväntar mig att det inte lär vara några problem då heller! 🤗
Bra grejor till ett bra pris med snabb…
Bra grejor till ett bra pris med snabb leverans
Tackar för svaret har gjort en ny…
Tackar för svaret har gjort en ny beställning
Övernöjd!!!
Övernöjd!!!
Beställningen och frakten till Sverige gick så otroligt fort.
Därför ger jag högsta poäng!
PlusLed kommer att bli min favvoleverantör!
Tack!!!!
Snabbt å bra
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.