A empresa respondeu
Vores 13 årige har netop været igennem et 10 ugers forløb, og har lært en masse, og ikke mindst, løber han hurtigere end tidligere. Peter er super energisk og en god motivator. Og altid i strålende h... Ver mais
Er nu i et kørende forløb med Plus sport og kan kun sige varme ord om det. Træningerne er med godt humør og god intensitet, specifikt fokuseret på at møde enhver’s personlige behov og at opnå dine må... Ver mais
A empresa respondeu
Vores søn har trænet med Peter i et personligt forløb på 10 uger. Det har gjort, at vores søn er blevet hurtigere og, at han har fået en bedre løbeteknik + løbeforståelse. Vi har været glade for fo... Ver mais
A empresa respondeu
Plussport er en online virksomhed, som hjælper fodboldspillere med at blive hurtigere, eksplosive og stærkere. Vores online fodbold specialiserede træningsprogrammer og videoøvelser har hjulpet over 3.580+ fodboldspillere fra U10 til senior, med at forbedre deres performancen på banen. Start din træning i dag og oplev forskellen.
Durosvej 4 1 tv , 2800, Lyngby , Dinamarca
Min søn har trænet hos Peter i et år nu, og det har virkelig gjort en forskel. Peters træning har hjulpet ham med at forbedre sin løbeteknik, kondition, hurtighed og eksplosivitet. Jeg kan varmt anbefale Peter til alle, der leder efter en dygtig og engageret løbetræner.

Resposta da Plussport
Fin app med gode øvelser og illustrationer. Emil har taget flere øvelser fra Plussport med ind i sit træningsprogram.

Resposta da Plussport
Gode videoer med med forklaring der er lette at forstå. Rammer også ens trænings niveau rigtig godt

Resposta da Plussport
Min søn på 14 år, har været gennem et formfald. Mest på grund af en skade i ryggen, der gjort det svært at træne fuldt, det sidste halve år.
Plussport-appen har fantastisk enkel, men bygger tydeligvis på masser af erfaring og teori. Træningsprogrammet fik vi tilsendt efter de forskellige test min søn udførte.
Det helt geniale er, at øvelserne vises på video, hvilket gør det nemt for min søn også at selvtræne.
Som fotograf har jeg fotograferet national og international top-fodbold. Både træninger og kampe. Plussports kvalitet hører til på allerøverste hylde, i forhold til hvad jeg har set i gennem tiden.
Venlig hilsen Niels Ahlmann Olesen

Resposta da Plussport
Hele vores fodboldhold har været i et 8 ugers forløb med Peter og der har været forbedring hos drengene over hele linjen.

Resposta da Plussport
Klasse forløb med tydelige fremskridt. Kan klart anbefales. Jeg kan mærke betydelig ændring i min hastighed.

Resposta da Plussport
En virkelig god app, som gør det hurtigere. Det kan træne hvor du har lyst, så længe du bare har din mobiltelefon på dig.

Resposta da Plussport
Det er en app hvor du kan blive hurtigere på 5-10-20-30 meter du kan få bedre kondination og bliver stærkere jeg føler at jeg er blevet hurtigere i kampene og kan anbefale plussport

Resposta da Plussport
Videoer med øvelser var rigtig godt beskrevet. Nem og struktureret oversigt over øvelser. Godt gennemarbejdet program. Anbefaling herfra

Resposta da Plussport
Efe har brugt plussport i snart 2 år og vi har set kæmpe resultater i den tid han har gået der. Han bruger det til dagligt og laver sprint, akselaradion og kondition. De kompetencer han har opnået gennem plussport kan ses når han spiller kamp.
Vi vil især takke træner Peter liljensten for den gode indsats og hjælp.

Resposta da Plussport
For et år siden oprettede jeg en profil på Plussport, og det har uden tvivl været det bedste valg for min træning som fodboldspiller. Gennem de seneste 12 måneder har jeg brugt Plussport fire gange om ugen, og jeg har oplevet markante forbedringer både i min hastighed og generelle form.
Plussport tilbyder en bred vifte af træningsprogrammer, der er tilpasset forskellige niveauer og mål. Jeg har især haft glæde af de specifikt designede øvelser for fodboldspillere, som fokuserer på hurtighed, styrke og udholdenhed. Systemet gør det muligt at følge med i mine fremskridt, hvilket har motiveret mig til at blive ved med at presse mig selv.
En af de mest værdifulde aspekter ved Plussport er den fleksibilitet, det tilbyder. Uanset om jeg har tid om morgenen eller aftenen, kan jeg altid finde et træningsprogram, der passer ind i min hverdag. Desuden er træningsvideoerne lette at følge, og de giver mig mulighed for at se teknikkerne i aktion, så jeg kan forbedre min form og teknik.
Efterbare mine måneder med Plussport har jeg ikke kun fået en hurtigere sprint, men jeg har også mærket en generel forbedring i min fysiske formåen. Det har haft en direkte indflydelse på min præstation på banen, hvor jeg nu føler mig stærkere og mere energisk under kampene.
Jeg vil varmt anbefale Plussport til andre fodboldspillere, der ønsker at forbedre deres hastighed og fysiske tilstand. Det er en fantastisk ressource, der virkelig leverer resultater. Tak til Plussport for at hjælpe mig med at nå mine mål!
Med venlig hilsen,
Kim

Opdatering :
Kære Peter
Jeg har anmeldt plussport som er en anden virksomhed end din virksomhed som løbetræner. Du har offentliggjort en samtale som vedr. et andet produkt vi har købt. Det anmelder vi til truspilot da det ikke har noget at gøre med vores anmeldelse af plussport. Derudover er det bekymrende at du blander de to virksomheders dokumentation sammen, med henblik på dine virksomheders overholdelse af datahåndtering og databeskyttelse af dine kunder. Du har offentliggjort oplysninger om at min kone har købt ydelser i din anden virksomhed og offentliggjort samtaler vedr. anden købsaftale, det er vist ikke helt i orden.
Iøvrigt er en anmeldelse ikke SPAM!
HOLD DIG VÆK FRA PLUSSPORT
på YouTube- instagram - tiktok så kan du se øvelserne gratis i stedet for at betale mange penge på plussport. Plussport ((Peter ) presser folk både skriftlig og mundtlig til at skrive pæn ord på truspilot.

Resposta da Plussport
Fede øvelser med høj intensitet. Peter hjalp også vores søn med træning selvom vi bor i Budapest. Det fik de løst med en telefon, et kamerastativ og AirPods

Resposta da Plussport
Super træningsprogram også i forbindelse med almindelig løbetræning. Man kan styre programmet som man vil og når man har tid.
Vi kan varmt anbefale Plussport på det varmeste

Resposta da Plussport
Vi har haft et forløb med vores søn hos peter, vi ville gerne købe 20 klip da vi troede på at dette ville rykke vores søn med hensyn til løb. Vi startede med at betale for de første 10 gange, men efter nogen træninger, kom peter med nogen meget personlige ting om vores søns størrelse, og sagde faktsik til os forældre at han skulle tabe sig, udover det, ville han også kommetere på den kost vi nu gav ham. Det var noget, der fik os som familie til at ville stoppe her hos peter, vi ønskede ikke og komme til den sidste træning vi havde betalt for, og har bedt om at få pengene tilbage for denne. Det har peter valgt ikke og opfylde, så vi har lige mistet de penge, og går derfra med en kedelig oplevelse desværre :-(
Du siger jeg skylder dig penge nu? Hvad er grunde til vi ikke fuldfører de 20 træninger, har du tænkt over det? Ingen børn på 12 år ønsker og få af vide de er tykke :-( Jeg truer ikke på nogen måde, men synes bestemt jeg skal have mine penge tilbage for en ydelse vi ikke har fået, det er vel fair. synes også andre skal vide, at du som træner kommer med meget personlige ting om ens barn. Så hvis jeg kan råbe op om dette til andre forældre skal være opmærksom på netop dette, ved et forløb hos dig. Så ja, det vil gerne skrive et opslag omkring.

Resposta da Plussport
Nu har jeg trænet med Peter i et godt stykke tid, og det har kun været gode træninger, hvor man bliver presset og får hjælp til at blive bedre.
Jeg startet først med at tage et 5 ugers forløb, men fandt hurtig ud af, at jeg gerne ville fortsætte med træne med Peter. Jeg har derfor taget 10 uger til og kan allerede nu, mærke stor forbedring i kondition og hurtighed.
Kæmpe anbefaling herfra <3

Resposta da Plussport
Jeg har haft et 5 ugers træningsforløb hos Peter og på de 5 uger har han hjulpet mig med at forbedre min løbeteknik og hurtighed på de første 10 til 30 meter.
Vil helt klart anbefale andre sportsudøvere at købe et forløb hos Peter🤩

Fantastisk
Har forbedret min fodbold meget og
Er virklige tilfreds og positivt overrasket
Vil anbefalde til alle

Pas på, svindlere!!!!
Sidste år, jeg kan ikke huske præcis hvornår det var, forsøgte jeg at registrere mig på deres hjemmeside, men efter at have udfyldt alle kortoplysningerne, kunne jeg ikke gå ind på siden. Jeg skrev til dem mange gange, men fik aldrig svar. Og for et par dage siden hævede de penge fra min konto, selvom jeg ikke gav tilladelse til dette. Og igen skrev jeg flere beskeder til dem, men igen uden svar. Så jeg modtog ingen tjenester for mine penge…
23.07.24-I forstår mig ikke??? Jeg kan ikke logge ind med min e-mail, jeg har skiftet kodeord og intet hjælper. Derfor skrev jeg til jeres supportservice mange gange, men ingen svarede mig. Af en eller anden grund svarer I kun her på Trustpilot og I svarer ikke på jeres hjemmeside. Når jeg indtaster min e-mail og adgangskode, bliver jeg bedt om at indtaste mine bankkortoplysninger og ingen andre muligheder. For mange måneder siden indtastede jeg mine bankoplysninger og kunne ikke gå videre. Det er ikke ok, at I ikke kan hjælpe og gøre noget…Så sletter jeg ikke min anmeldelse indtil jeg får hjælp fra Jer.
Vh Halyna
24.07.24
Jeg har stadig mange spørgsmål om jeres ansvarlighed.
1) Hvis jeg ikke har sat kryds , at jeg er enig med jeres betingelser, hvorfor hævede I så penge fra min konto?
2) Jeg modtog ikke støtte og hjælp fra Jer, når jeg havde brug for det. Jeg bad om hjælp og skrev på siden i formularen, og sendte derefter en e-mail til Jer. Derefter forsøgte jeg hundrede gange at logge ind på jeres side med mit login. Men desværre fandt jeg ikke ud af på det tidspunkt, at pengene var trukket fra min konto og holdt simpelthen op med at prøve.
3) Et år senere, da I trak penge fra min konto igen, begyndte jeg at skrive til jer igen, jeg fandt endda jeres anden side og spurgte om I virkelig kender Plussport.dk. Igen svarede I ikke noget.
4) Jeg var nødt til at spærre mit bankkort 5) I er bekymrede for jeres omdømme, men svarer kun på Trustpilot, så er det ikke ok.
6) Jeg kan ikke tjekke om I har slettet min profil, for jeg kunne ikke se om jeg er din kunde som før.
7)Desværre fandt jeg først ud af efter et år, at I hævede penge fra min konto, da jeg simpelthen ikke tjekkede min bankkonto for et år siden, fordi jeg var sikker på, at hvis jeg ikke fik nogen ydelser, så skulle jeg ikke have betalt.
8) I anerkender ,at I forstår, at jeg ikke kunne bruge jeres Plussport side, fordi jeg ikke har sat krydset, så hvorfor tilbød I ikke som et firma med respekt for sig selv at returnere mine penge, som I nåede at hæve fra min konto? Der er mange spørgsmål om jeres ærlighed... Så hvorfor skulle jeg ikke betragte jeres virksomhed som “svindlere”?
Mvh Halyna

Resposta da Plussport
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.