PMX Graphics Opiniões 23

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Très satisfait de mon kit déco moto. La qualité est vraiment au rendez‑vous et la pose a été étonnamment simple, même pour une première fois. Le prestataire m’a ajouté mes numéros rapidement et s... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik was opzoek na een stickerset voor mijn pitbike en kwam uit bij pmx. Super goed geholpen door de eigenaar. Heeft goed na mijn wensen geluisterd en voor mij een super gave stickerset ontworpen... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Designer gráfico

PMX Graphics ontwerpt custom stickersets voor u! Bericht ons voor alle informatie.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

23 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Classificada 5 em 5 estrelas

Très satisfait de mon kit déco pour mon ohvale

Très satisfait de mon kit déco moto.
Le prestataire m’a ajouté mes numéros rapidement et sans surcoût, un vrai plus.
Je suis très content du résultat final.

Pour aller encore plus loin, une petite notice de placement des éléments serait parfaite.

24 de fevereiro de 2026

Perfect!

Perfect quality! Enthousiastic, nice guy who loves and knows what he's doing. Good, honest advice! He made beautiful designs for our racingteam.

20 de novembro de 2025

Resposta da PMX Graphics

Thanks a lot! Stoked to hear that. Loved creating the designs for your team, and whenever you need something, we’re here.

Classificada 5 em 5 estrelas

Pascal heeft de sticker set welke mijn…

Pascal heeft de sticker set welke mijn vrouw bijna 20 jaar geleden op haar crossmotor had feilloos nagemaakt a.h.v. oude foto's. Complimenten over de communicatie, het ontwerp zelf, de snelheid, de kwaliteit en de prijs. Ga zo door!

15 de novembro de 2025

Resposta da PMX Graphics

Dank je wel! Supermooi om te horen dat je tevreden bent. Bedankt voor het vertrouwen!!

Goed product

Goed product. Snelle levering

21 de outubro de 2025

Resposta da PMX Graphics

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens was.

Classificada 3 em 5 estrelas

Stickerset Honda MB besteld

Stickerset Honda MB besteld, wordt met briefpost verzonden. Is niet handig, complete stickerset komt verfrommeld aan in een standaard envelop, er is betaald voor een “pakket post.”….stuur dan gewoon met pakket dan weet je zeker dat het goed aankomt

Kreeg nog wel een melding dat die paar euro gecrediteerd kon worden ivm briefpost ipv pakketpost,

Stuur gewoon pakket / of een stevige “harde” karton envelop. Dit schiet niet op zo. Hopelijk met plakken niks meer van te zien.

11 de agosto de 2025

Resposta da PMX Graphics

Beste MH Visser, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te horen dat de stickerset niet in perfecte staat is aangekomen, dat is natuurlijk niet wat we willen. We begrijpen je punt over de verpakking en nemen dit mee om onze verzending te verbeteren. We hebben inmiddels contact met je opgenomen om dit netjes op te lossen. Hopelijk zie je er bij het plakken niets meer van terug, maar mocht dat wel zo zijn, dan zoeken we uiteraard naar een passende oplossing.

Heel snel contact

Heel snel contact , stickers op kleur laten maken die ook gewoon perfect matchen .
Snel in huis , voor mij een top bedrijf.

21 de julho de 2025

Resposta da PMX Graphics

Bedankt voor je mooie woorden over de snelle service en de perfecte kleurmatch. We doen ons best om alles naar wens te maken en het is super om te horen dat dit gelukt is.

Top bedrijf

Behulpzaam, vriendelijk. Makkelijk mee te communiceren en snel in reactie. Goede ideën en goede kwaliteit voor een prima prijs!

17 de janeiro de 2025

Resposta da PMX Graphics

Bedankt voor de mooie woorden, Stephanie! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en de kwaliteit die we bieden. Het is fijn dat je onze communicatie en ideeën waardeert. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

The best stickers!

PMX Graphics was great to work with! They took our sticker design, improved it, and produced amazing quality stickers in multiple sizes for us! Communication was great during the entire process and the stickers were excellent quality and delivered quickly!

6 de setembro de 2024

Resposta da PMX Graphics

Thank you for the fantastic review! I’m thrilled to hear you’re happy with the improved design and the quality of the stickers. It was a pleasure working with you, and I’m glad the communication and quick delivery met your expectations. Looking forward to future projects together!

Best,
Pascal | PMX Graphics

Bedrijfsstickers…

Pascal heeft voor ons bedrijfsstickers gemaakt als marketing materiaal. Top kwaliteit & goede service!

14 de novembro de 2024

Resposta da PMX Graphics

Bedankt voor de mooie woorden! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de kwaliteit en service van de bedrijfsstickers. Heel graag tot een volgende samenwerking!

Groeten,
Pascal | PMX Graphics

De bij sticker

Wat een passie heeft pmx graphics voor stickers. Afgelopen jaar 3 stickers van een bij laten maken en wat waren die goed. Ze zitten nogsteeds op de helm van Nederlands grootste talent over de banen van Spanje. Top kwaliteit. En wat een top service van de eigenaar. En de prijs waarvoor je het aangeboden krijgt is super scherp!

12 de novembro de 2024

Resposta da PMX Graphics

Bedankt voor deze fantastische review! Geweldig om te horen dat de stickers goed bevallen en nog steeds schitteren op de helm van zo’n talent. We steken inderdaad veel passie in ons werk, en het is fantastisch dat dit gewaardeerd wordt. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en mooie woorden!

Classificada 5 em 5 estrelas

Muy buen trabajo y rapidez

Muy buen trabajo y rapidez, el servicio ,muy amable el SR Pascal, que me atendió

7 de novembro de 2024

Resposta da PMX Graphics

¡Muchas gracias por tu amable reseña! Nos alegra saber que el trabajo y la rapidez de nuestro servicio cumplieron con tus expectativas. ¡Esperamos poder ayudarte de nuevo pronto!

Saludos, Pascal | PMX Graphics

Meedenkend

Meedenkend, snelle levering en top kwaliteit!

7 de novembro de 2024

Resposta da PMX Graphics

Bedankt voor je reactie! Geweldig om te horen dat je onze service, snelle levering en kwaliteit waardeert.

Zeer tevreden

Ik was opzoek na een stickerset voor mijn pitbike en kwam uit bij pmx. Super goed geholpen door de eigenaar. Heeft goed na mijn wensen geluisterd en voor mij een super gave stickerset ontworpen en geplakt!

Dit alles voor een super scherpe prijs.

De stickers zijn van zeer hoge kwaliteit na 1 seizoen race op de pitbike nog steeds super goed ! Mocht ik ooit van kleur willen veranderen vertrouw ik mijn nieuwe stickerset weer toe aan pmx !

10 de janeiro de 2024

Resposta da PMX Graphics

Bedankt voor deze geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de stickerset en dat deze zelfs na een seizoen racen nog perfect blijft zitten. Het was een plezier om aan je wensen te voldoen en iets unieks voor je pitbike te creëren. Wanneer je klaar bent voor een nieuwe look, staan we weer graag voor je klaar!

Top bedrijf

2 de novembro de 2024

Resposta da PMX Graphics

Bedankt voor je enthousiaste review, Henk! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent. 😊 We doen ons best om altijd een topservice te bieden, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt

Classificada 5 em 5 estrelas

3 mooie stickersets voor onze motoren…

3 mooie stickersets voor onze motoren mogen ontvangen van PMX.
Ook ontwerp/design is gedaan door Pascal.

Vakwerk voor een top prijs
PMX Graphics bedankt

6 de novembro de 2024

Resposta da PMX Graphics

Dank je wel voor de positieve review! Fijn dat de stickersets goed bevallen en dat je tevreden bent met het ontwerp. Veel plezier met de motoren en hopelijk tot de volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, top levering. Kwaliteit van de stickers zijn uitstekend.

6 de novembro de 2024

Resposta da PMX Graphics

Bedankt voor de geweldige review! Fijn dat je tevreden bent met de service en kwaliteit van de stickers.

Classificada 5 em 5 estrelas

PMX Graphics wist goed mee te denken…

PMX Graphics wist goed mee te denken met mijn wensen en daar een passend ontwerp bij te maken binnen een kort tijdbestek in verband met een gepland evenement. De kwaliteit van de stickers en de snelheid van levering was uitstekend en ik kan Pascal van harte aanbevelen.

31 de outubro de 2024

Resposta da PMX Graphics

Wat een geweldige review, bedankt! Het was een plezier om met je mee te denken en samen tot een ontwerp te komen. We begrijpen hoe belangrijk het was om alles op tijd voor je evenement klaar te hebben, dus fijn om te horen dat zowel de kwaliteit als de snelheid aan je verwachtingen voldeden. Nogmaals dank voor je vertrouwen en de aanbeveling!

Gewoon echt topservice

Gewoon echt topservice , ontwerp naar wens is daar veel mogelijk! Echt een aanrader om je voertuig iets unieks laten uitstralen!

5 de novembro de 2024

Resposta da PMX Graphics

Bedankt voor deze fantastische review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service en de mogelijkheden voor unieke ontwerpen. We doen er alles aan om elke klant iets bijzonders te bieden, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Bedankt voor de aanbeveling!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.