Upolitycznione i szkodliwe wp
W zwiazku z zablokowaniem mojej recenzji, piszę taką która jest zgodna z polityką Trustpilot:
Wirtualna Polska to twór upolityczniony i szkodliwy społecznie.
Serwisy informacyjne, finansowe i rozrywkowe, katalog stron internetowych, poczta e-mail i strony WWW, czat, komunikator, serwisy społecznościowe, gry online, platforma e-commerce.
Polónia
Wirtualna Polska to twór upolityczniony i szkodliwy społecznie.
Korzystam z poczty 15 lat, żałuję swojej decyzji, utraciłem hasło i nie mogę go odzyskać, na czacie czekałem ponad godzinę nikt nie odpisał, na infolinii też nie udzielili mi pomocy, to jakaś patologia, wszystko mam podpięte do konta, nie polecam, poczta wp to totalne dno, z całego serca nie polecam
Nie polecam tej poczty, dodzwonić się na infolinię graniczy z cudem, już od dwóch tygodni nie mam dostępu do konta pocztowego. Zerowy kontak z klientem. Nie polecam
Blokada poczty i wieczne czekanie na konsultanta na czacie.
Nie ma żadnego sposobu, zeby sie skontaktowac z obluga klienta. Ciągle tylko wygenerowane zbedne nic nie dające odpowiedzi od sztucznej inteligencji. Brak jakiegokolwiek telefonu... chat to jakaś fikcja od kilku dni oczekuję tam na agenta obsługującego, zhakowano mi konto zupełnie nie mogę odzyskać dostępu. Czas załatwiania sprawy dotychczas 6 dni, i dalej nie mam dostępu mimo dokumentu który wysłałam, podpisanego profilem zaufanym. Do bani. Nigdy więcej nie chce tam poczty. Masakra już w urzedzie lepiej pracuja niż tu...
Cannot add this email to any mail service app.
Portal świadomie dający się korumpować, opłacony z pieniędzy, które miały trafić do potrzebujacych i pokrzywdzonych. Usuwają lub nawet nie udostępniają komentarzy gdy temat dotyczy kremla lub reżimów z nimi sympatyzujących. Nic dziwnego, że pod tematami z Kaczyńskim też tę opcję często wyłączają. Cały portal udaje demokratyczną i niezależną redakcję, chociaż udowodniono, że jest on opłaconą tubą do wybielania przestepców - sponsorów portalu. Do dnia dzisiejszego publikują fałszywe sondaże, stale kupowane od skompromitowanej pisowskiej firmy. Do tego afera Suwart -(SUWerenna, ARTykuły) potwierdzone publikacje nieistniejacej osoby, dofinansowywane pieniędzmi z przestępstw. WP to ekipa świadomie sympatyzująca z kryminalistami działająca antyspołecznie.
Artykuły często z błędami i nagłówkami w stylu pudla, co wskazuje na brak redagowania tekstów i ubogi warsztat tej pseudo redakcji. Jeden z większych przypadków obrzydliwej prestytucji i kolaboracji w Polsce.
Nie ma zadnego sposobu, zeby sie skontaktowac z obluga klienta. Ciagle tylko wygenerowane zbedne nic nie dajace dopowiedzi od sztucznej inteligencji. Zablokowali mi konto, jedyna opcja, zeby odblokowac to platny sms...mieszkam za granica. Sms nie dochodzi na -ry 800...nie ma innego sposobu na odblokowanie. I konsultanci nie isnieja. Mnostwo aplikacji teraz nie dziala bo byly polaczone z kontem...moj blad. Najgorsza poczta jaka mialam.
Nie polecam , mam a w zasadzie miałem pocztę WP.PL blokują specjalnie aby zmuszać do opłat gdzie na tej poczcie miałem wszystkie rachunki potwierdzenia itd , żałosna poczta ,przestrzegam bo nic nie odzyskacie z danej poczty !
Weryfikacja przy założeniu nowego konta jest BANALNA!!! Czat jest do bani, ponad 6 godzin czekania na Państwa odpowiedź po kod pomocniczy. Kiedy Konsultanta na czacie nie ma! NIE POLECAM!!!!
marking my completelly legitimate emails as SPAM
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.