Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Havde aftale med ansat ved Podahegn i Terndrup om reparation af el låge. Sendte fotos af låge iflg aftale. Vedkommende ville komme fredag den 28 marts 2026 for besigtigelse, men udeblev uden at rin... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

I dag er Poda's montører kørt efter et virkelig flot stykke arbejde med hegning af ca. 2½ ha. Alt er færdigt mindre end 3 uger efter, vi tog en første henvendelse til Poda, afd. Gesten, - som iøvrigt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Poda hegn var en absolut fornøjelse at arbejde med. Kenn var utrolig forstående, hurtig og effektiv. Hegnet blev installeret kun to uger efter den første mail. Poda-holdet ledte os gennem processen og... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de materiais para cercas

Escrito pela empresa

Poda® - Hegn til dyr og have - Hegn fra Poda giver tryghed og værdi. Poda Hegn er landsdækkende med 16 centre, der varetager projektering, montage og service samt 12 butikker, hvor du kan anskaffe Poda hegnsartikler og tilbehør. Uanset hvor du skal have opsat et hegn, er der ikke langt til dit nærmeste Poda Center eller lokale Poda butik. ►► http://www.poda.dk

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Husk at få en skriftlig aftale på pris…

Husk at få en skriftlig aftale på pris inden Poda laver hegn.
Vi har fået sat 5 hegnspæle isat 32 klokker og sat hegnstråd på på de 32 klokker .. da de var og se arbejdet var priser et par tusinde.. regning kød så knap 10.000... vi klagede over regningen og hørte ikke mere, betalte ik den ..over 2 år senere kom der pludselig en rykker de kaldte rykke 21😂.. jeg tilbød faktisk at de måtte se overvågning fra vores kamera hvor længe de havde været her men det havde ikke interesse i.
Intet hjalp at hente hos podas ejer...pinligt at drive virksomhed på denne vis.

30 de março de 2026

Resposta da Poda Hegn

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi er kede af at høre, at der har været uenighed omkring pris og forløb. Hos Poda arbejder vi generelt på at sikre tydelige, skriftlige aftaler inden opstart, så sådanne situationer undgås.

Samtidig vil vi meget gerne kigge nærmere på sagen sammen med den lokale partner, der har udført arbejdet, så vi kan få afklaret forløbet og finde en løsning.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på info@poda.com så vi kan få gennemgået sagen sammen.

Poda

Classificada 1 em 5 estrelas

Udeblev selvom der var en aftale.

Havde aftale med ansat ved Podahegn i Terndrup om reparation af el låge.
Sendte fotos af låge iflg aftale.
Vedkommende ville komme fredag den 28 marts 2026 for besigtigelse, men udeblev uden at ringe eller på anden måde meddele afbuddet.
Første og sidste gang, at jeg har kontaktet Podahegn

27 de março de 2026

Resposta da Poda Hegn

Vi beklager meget, at vi ikke levede op til den aftalte besigtigelse, og at du ikke blev informeret om ændringen. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi tager din feedback alvorligt og vil følge op internt for at sikre, at det ikke sker igen. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på info@poda.com, så vi kan finde en løsning og rette op på situationen.

Poda

Hestehegn

Super løsningsorienterede, og vi endte med et super flot hegn til vores heste. Prisen var fair, og vi vil klart bruge dem igen.

26 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg og min kone kan kun varmt anbefale…

Jeg og min kone kan kun varmt anbefale Poda hegn afdelingen i osted på Sjælland på kontoret kan vi anbefale Helle og Klaus Fuglsang og en yderste kompetent montør Morten

15 de outubro de 2025

Kære Jan

Mange tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord om vores team i Osted. Det glæder os, at både du og din kone har haft en god oplevelse.

Vi sender naturligvis din ros videre til Helle, Klaus og Morten.

Tak fordi I valgte Poda.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og hurtig hjælp 🌟

Jeg ringede d. 10/10 til Poda Nordvestsjælland for at høre, om de akut kunne hjælpe os med at sætte nogle pæle i jorden, som vi havde købt hos dem i forbindelse med Dyreskue og Store Hestedag. Allerede d. 23/10 stod de klar på vores matrikel.

Fantastisk service, engagement og fleksibilitet – virkelig en fornøjelse at opleve en virksomhed, der handler hurtigt og professionelt.

De kan varmt anbefales – og det er bestemt ikke sidste gang, vi handler hos dem!

23 de outubro de 2025

Kære Camilla

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de gode ord. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med Poda Nordvestsjælland, og at vi kunne hjælpe hurtigt.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

6 stjerner ud af 5 til Poda Hegn Ringe

Jeg kontaktede Poda Hegn, Ringe, for at få et tilbud på hegn omkring min grund. Allerede dagen efter blev jeg ringet op af Sofus Broholm, som tilbød at komme samme dag og give et tilbud. Dette kom allerede dagen efter. Hegnet blev sat op på et par dage, hvor Sofus arbejdede i på nogle tidspunkter i silende regn. Nu er hegnet færdigopsat og står super flot. Sofus, som står for Ringe afdelingen, er virkelig sympatisk, punktlig, tillidsvækkende og meget dygtig til sit fag. Kunne jeg give 6 stjerner ud af 5, havde jeg gjort det. Både Poda Hegn og Ringe afdelingen kan virkelig anbefales.

22 de outubro de 2025

Kære Vibeke

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de rosende ord. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores afdeling i Ringe, og at både forløb og resultat har levet op til dine forventninger.

Vi giver naturligvis din ros videre til Sofus.

Classificada 5 em 5 estrelas

Akut behov for en port i indkørsel

Jeg havde akut behov for levering af en port til min indkørsel, Poda kom dagen efter jeg betalte for porten og leverede alt på adressen.
De har været så imødekommende omkring hastværket. Tak for det.

17 de setembro de 2025

Kære Dorthe

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at vi kunne hjælpe hurtigt, og at du er tilfreds med både leveringen og servicen.

Classificada 5 em 5 estrelas

God, tålmodig og venlig service

Besøgte den fysiske butik, hvor jeg fik god hjælp til at finde de rigtige beslag. God, tålmodig og venlig service!

18 de junho de 2025

Kære Thomas

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du fik god hjælp i butikken, og at du oplevede en god service.

Flot arbejde

Vi fik hegnet vores grund ind. 250 m, 1 mand i 2 dage. Flot og professionelt stykke arbejde.

7 de julho de 2025

Kære Michael

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med arbejdet og resultatet.

finder nogle der gider😅

Jeg fik en samtale med en fra poda hegn og aftalte jeg skulle sende mine ønsker på mail samme dag, det gjorde jeg så.

Det var så den 11. Juni 2025 og har stadig intet hørt ?

Der var heller ikke rigtig noget hjælp at hente fra personen jeg snakkede med, men de må virkelig ikke være interesseret i at have kunder ???

11 de junho de 2025

Fantastisk service!

Jeg vandt et gavekort til Podahegn til Roskilde Dyrskue på 1000,- i 2024. Det synes jeg er en super flot gave at modtage!
Skæbnen ville, at vi godt kunne se, at vi ikke kunne nå at bruge det inden udløb. Derfor spurgte jeg om evt. forlængelse af gavekortet, hvilket ikke var noget problem, det blev forlænget med en måned yderligere. Der blev udvist fleksibilitet ang. at det kunne bruges både i butik og på webshop, hvilket jo er super god service⭐️
Da jeg ankommer til butikken finder vi sammen en god løsning ift. hvad der skal handles ind. Beløbet bliver så lidt over gavekortetsværdi, men dette er ikke noget problem, det følger bare med uden at jeg skulle hive op fra egen lomme.
Det er første gang jeg handler hos Poda Hegn i Osted, og bestemt ikke den sidste.
Jeg blev fulgt ud til varelageret, hvor vi fandt tingene jeg skulle bruge sammen. Super god service og fantastisk oplevelse. 5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

25 de junho de 2025

Kære Maria

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores team i Osted, og at vi kunne finde en løsning, der passede dig.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse – og vi håber, du får stor glæde af dine produkter.

Classificada 2 em 5 estrelas

fik et tilbud i Maj 24 fra Poda Hegn…

fik et tilbud i Maj 24 fra Poda Hegn Terndrup, på hegning omkring vores ejendom aftalte opsætning efter sommerferien 24, der dukkede ikke nogen op, heller ikke senere, bliver holdt hen igen hvis vi overhovedet får svar , ringede utallige gange uden svar, mail ingen svar heller, syntes det er en mærkelig måde at drive forretning på
Vh
Jørn Elgaard
Melholt , 9370 Hals

8 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har fået et poda hippolux hegn

Jeg har fået et poda hippolux hegn, der langt overstiger mine forventninger. Lige fra projektering af folden, der ikke bare er en firkantet mark, men en naturgrund med vandrespor, til den gedigne og gode udførelse. Sidst men ikke mindst var det virkelig søde folk fra Poda, der arbejdede ihærdigt med at lave det lige som jeg ville have det.

3 de março de 2025

Ingen respons ved henvendelse

Jeg bestilte 5/2 nogle hegnspæle, som jeg dagen efter skrev til deres info mail for at fortryde (fejlbestilling).

Jeg har d.d. stadig ikke fået bekræftet at de har modtaget min fortrydelse af ordren, hvilket må siges at være udover de lovede 24 timers responstid på hverdage.

11 de fevereiro de 2025

Hej Stefan,

Tak for din besked.

Jeg har logget ind i vores webshop, hvor jeg ser din ordre, og den er nu annulleret, du vil modtage mail.

Beklager dybt at din mail til vores info mail ikke er blevet behandlet. Det har jeg sat ny rutine op for nu, så tak for at gøre os opmærksom på dette 👍

Vi blir alle bedre når vi gør os umage, og når vi iblandt får et lille skub 😅

Tak og god dag
Claus - Poda

Effektiv og hjælpsom kundeservice

Effektiv og hjælpsom kundeservice. De skal have mange tak for hjælpen

20 de janeiro de 2025

Kære Daniel

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mere end tilfreds og over det forventede!

Jeg vil gerne give den bedste anbefaling til Poda Hegn, Vest, ved Ole Mollerup. Vi Har fået lavet hegn rundt på alle vores marker. Det har været dybt professionel hele vejen igennem processen lige fra opstarts møde til arbejdet af opsætning af hegnet af yders dygtige håndværkere der ikke går på kompromis og har øje for detaljerne. Jeg er meget overrasket over det høje niveau og når arbejdet er udført, får man en vejledning og gennemgang af arbejdet, så det er bare at tage hegnet i brug. Super flot og igen de 5 stjerner er mere en fortjent.

Venligst
Niels Tonsberg

15 de novembro de 2024

PODA Hegn Gesten

PODA Hegn Gesten, har stået for sponsering og opsætningen af Elmelundskovens Hestelaugs tre små pausefolde ved madpakkehuset i Elmelund Skov ved Odense.
Kenn Ransby har været meget imødekommende og professionel at samarbejde med og har leveret et flot stykke arbejde. Helt klart en anbefaling herfra til at bruge PODA Hegn Gesten til dine hegns projekter.

16 de outubro de 2024

Tilbud på låge/hegn

Start juli måned 24 (lige før sommerferien) var vi på besøg hos Poda Hegn i Lejre, for at få et tilbud på opsætning af havelåge/hegn. Vi har - til dato 23/9-24 - INTET hørt fra dem. Det må de kunne gøre bedre.

9 de julho de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais