Leia as opiniões dos outros
Snabba på svara, snabb leverans och bara bra produkter i kvalité dem säljer. När jag fick problem med en vara fick jag hjälp direkt och mycket bra kundservice som skickade en ny produkt direkt så påli... Ver mais
Sämsta podsen (pro 2), touchen är igång hela tiden, så fort man rör sig så stängs musiken av, touchen vill inte lyssna på en. O klockan var ett skämt, från början av 2000-talet känns det som. O jag be... Ver mais
bästa airpodsen jag någonsin köpt öch for en sjättedel av normalpriset, alltså sjukt att jag hitta denna hemsida verkligen är den bästa jag någonsin handlat på
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Har beställt flera gånger från dom
Har beställt flera gånger från dom, bara älskar deras produkter och riktigt bra service.

Super nöjd med produkten
Super nöjd med produkten! Rekommenderar stark, kommer defensivt köpa här igen.

Resposta da Pods
Jag tycker att kundservicen är väldigt
Jag tycker att kundservicen är väldigt bra, samt kvalitet på AirPods

Grymt urval av produkter
Grymt urval av produkter. Alla håller en högstandard och rekommenderar denna sida verkligen. Fint jobbat ni som driver.

Great quality
Great quality, bought 10 pcs for my family in Norway and we are all very happy :)

Resposta da Pods
Ingen brusreducering som dom skriver…
Ingen brusreducering som dom skriver annars bra, beställde ear pods gen 2 och det står i beskrivningen att det ska vara brusreducering.

Resposta da Pods
Det var en bra upplevelse för det var…
Det var en bra upplevelse för det var bra ljudkvalitet ser precis ut som äkta fast 3 gånger billigare rekomenderar starkt
Hörlurarna är av bra kvalitet och har…
Hörlurarna är av bra kvalitet och har bra ljud de har även bra batteritid och väldigt snabb leverans
Grymma hörlurar och snabb kundsupport grabbar 👍👍👍
Grymma hörlurar grabbar och snabb kundsupport👍👍👍
👌🏾Dunder kvalitet
Väldigt trevliga
Väldigt trevliga på mailen svarade på alla mina frågor och snabb och effektiv leverans.
Verkligen bra kvalite mycket nöjd
Bra kvalite
Bra kvalite, 3 dagar tog leveransen så snabb o bra. Nöjd.
Först trodde jag detta var en bluff men…
Först trodde jag detta var en bluff men det visade sig att det det var tvärtemot. Var väldigt skeptisk när jag köpte men 4 dagar efter när jag hämtade mitt packet så blev jag chockad. Kvaliten på denna Smartwatch var mycket bättre en vad jag trodde. Rekommenderar denna butik starkt och ger den 5 stjärnor från mig.
Fick inga varor trots jag betalade…
Fick inga varor trots jag betalade direkt och får inte tag i handhavande! de svarar inte på Mail

Resposta da Pods
Snabb leverans och bra produkt
Snabb leverans och bra produkt, förtjänar 5 stjärnor.