Super flink til at sende billeder af produkter hvis man skulle have spørgsmål. Hurtig levering & Top service :-)
A empresa respondeu
Lynhurtig levering 🚚 og super fint pakket ind! Super fint med ‘ekstra kort’ det kan vi samlere godt lide! Selvom man godt kunne have ønsket et EX, GX, reverse eller andet 🙈 Men alt i alt, god opl... Ver mais
A empresa respondeu
Super oplevelse hele vejen igennem min ordre. Jeg har kun gode ting at sige om pokedexet.dk. Fik også nogle små ekstra kort jeg ikke havde bestilt, og en af dem var en Hisuian Growlithe, som er en af... Ver mais
Velkommen til Pokedexet – din online butik dedikeret til Pokémon- og fodbold-samlekort. Vi er passionerede samlere, som ønsker at give både nye og erfarne entusiaster et trygt sted at finde alt, hvad hjertet begærer. Hos os finder du et stort udvalg af Pokémon-kort – alt fra booster packs og elite trainer bokse til sjældne holo- og full art-kort, som kan være prikken over i’et i din samling. Hvis du mere er til fodbold, tilbyder vi også et bredt sortiment af Panini og Topps fodboldkort. Vi sørger altid for forsvarlig indpakning, så dine produkter når frem i den samme stand som de blev købt. Vi tilbyder gratis fragt ved køb over 999kr og hurtig levering på kun 1-3 hverdage, så du ikke skal vente længe på dine pakker fra os. Hos Pokedexet handler det ikke kun om at sælge kort – det handler om at skabe en tryg oplevelse for både nye samlere, og gamle veteraner og skabe et trygt sted hvor du kan handle Pokemon og fodboldkort online.
Thistedvej 95, 9400, Nørresundby, Dinamarca
Vi vil gerne sige dig tak for nogen fede kort vi kommer igen

Resposta da Pokedexet
Super hurtig levering og rigtig glad for mit køb og fik også en lille gave med.
Tak for handlen🏵️

Resposta da Pokedexet
Hurtigt levering. Godt pakket. Sød besked i pakken.

Resposta da Pokedexet
Nem bestilling og hurtig levering. 🤩

Resposta da Pokedexet
I ordered some cards from Pokedexet recently and the order was processed and shipped on the same day. Great service, definitely recommended. Will order again.

Resposta da Pokedexet
Super god service, fantastisk smukke produkter og hurtig levering! Her handler jeg helt sikkert igen :)

Resposta da Pokedexet
Lynhurtig levering 🚚 og super fint pakket ind!
Men alt i alt, god oplevelse! (Og fik da gode pulls i mine pakker) 😉

Resposta da Pokedexet
Da jeg selv var vild med pokemon “i gamle dage” ville jeg finde nogle pokemon kort til min søn. Jeg faldt over pokedexet’s hjemmeside, og blev positivt overrasket over det store udvalg af ikke kun pokemon kort, men alt i pokemon. Jeg bestilte nogle kort jeg syntes var seje, og de blev leveret samme dag. Fantastisk service. Kan varmt anbefale Pokedexet.dk

Resposta da Pokedexet
Vanvittig god oplevelse, svarer hurtigt på spørgsmål og er meget fair, samt modtog købet 2 dage efter 😊

Resposta da Pokedexet
Jeg har nu handlet hos pokedexet for anden gang og bestemt ikke sidste gang :-)
Kundeservice i top
Priser i top
Levering i top (2 hverdage)

Resposta da Pokedexet
Min søn var meget glad og synes det var et alle tiders køb

Resposta da Pokedexet
Super hurtig og professionel levering af produkterne. Er meget tilfreds og kan klart anbefale at handle hos pokedexet. Bestilte d.7 januar og modtog pakke d.10.

Resposta da Pokedexet
Fremragende service. Hurtigt behandling af ordre. Fornemt pakket ind, ovenikøbet en lille gave.
Klar anbefaling!

Resposta da Pokedexet
Super hurtig levering og god service og god kvalitet på kortet. Fik også et par bonuskort med. Har helt klart min anbefaling.

Resposta da Pokedexet
Meget hurtig levering og rigtig gode priser! Vil bestemt holde øje med butikken og bestille herfra igen! :)

Resposta da Pokedexet
Hurtig levering og god indpakning af produkt, samt gode priser. En hjemmeside som er værd at kigge på! Her vil jeg gerne sætte mine penge igen.
Jeg takker.

Resposta da Pokedexet
Hurtig håndtering og supergod indpakning, der holdte indholdet sikkert

Resposta da Pokedexet
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.