Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Door het systeemfout is het product niet meer voorradig wat ik heb besteld. Van de eigenaar mag ik kiezen het bedrag terug te storten of iets anders uitkiezen. Ik heb de laatste gekozen want ik het... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele fijne snelle bestelling, kom hier zeker terug!

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik heb Hier een kalender besteld en Halloween pakjes, Waren snel binnen en verpakt.

Informações sobre a empresa

1. Loja de brinquedos

Welkom bij MVcards! De online webshop voor jouw Pokémon artikelen. Ben je op zoek naar verschillende kaarten om je Pokémon verzameling compleet te maken of wil je verschillende Pokémon boxen openmaken? Dan ben je bij MVcards aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje op mijn website! Laat hier weten hoe u het handelen met MVcards heeft ervaren!

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

21 opiniões

Verrassing...Systeemfout...Happy...

Ik heb de laatste gekozen want ik het is een cadeau voor mijn verjaardag.
Vandaag heb ik het pakket ontvangen en er zit een hele leuke verrassing in dat pakket. Ik heb nu een dubbele cadeaus (een van mezelf en MVcards)! Het is super attent van de eigenaar. Dank u wel!

29 de julho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle service en levering! Perfect!

Ik kwam bij MVcards door een vriend. Ik had een Infernape V box besteld. Deze was door Postnl kwijtgeraakt. Ik heb de klantenservice gecontacteerd. Ik werd uiterst vriendelijk en goed geholpen. Ik heb 2 dagen later een nieuwe Infernape V box ontvangen.

Simpelweg top service! Zijn prijzen zijn ook zeer goed voor de service en kwaliteit. Had alleen maar goeie Pulls uit mijn box. Of het toeval was laat ik aan de lezer over, ik was er in ieder geval blij mee!

7 de março de 2023

Echt top

Echt top, zeker vaker bestellen hier. Goede prijs snelle levering en goede pulls wat wil je nog meer.

21 de janeiro de 2023

Geslaagde bestelling

Bestelde product op tijd en in goede orde ontvangen. Eigenaar is vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader.

5 de dezembro de 2022

Hoi Zeph,

Super gaaf om te horen dat u blij bent met uw bestelling. Bedankt voor de goede positieve review!

Betrouwbaar

Snelle bevestiging van de bestelling.
Ik zal deze site aanbevelen aan mijn vrienden en familie

27 de novembro de 2022

Hoi Duco,

Bedankt voor uw review! Tot de volgende :)

breed assortiment/goede service

+breed assortiment
+snelle levering
+veel opties op de website
+goed bereikbaar
+betaalbaar

ik heb hier een paar keer iets gekocht voor mijn broertjes, ze waren hier heel blij mee
alles in goede staat en goede service

27 de novembro de 2022

Hoi Cas,

Mooi om te horen dat jullie allemaal blij zijn met jullie gave Pokémon producten! Bedankt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, komt afspraken na. Producten zijn in goede staat.

23 de novembro de 2022

Resposta da Mvcards Pokémon

Hoi Nathalie, Fijn dat u blij bent met uw bestelling. Veel plezier er mee!

Uitmuntende service

Ik kreeg mijn pakketje sneller geleverd dan verwacht, en het product voldoet zeker aan de verwachtingen! Vaker bestellen hier!

8 de novembro de 2022

Resposta da Mvcards Pokémon

Hoi Ralph, Fijn dat alles in order is. Bedankt voor uw review!

Classificada 4 em 5 estrelas

Snel en betaalbaar

22 de outubro de 2022

Hoi M van Ham,

Veel plezier met de bestelde producten!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie en overzichtelijke site,eerlijke…

Mooie en overzichtelijke site,eerlijke prijzen,snelle levering en keurig verpakt. Kortom een aanradertje

19 de outubro de 2022

Hoi RLP,

Bedankt voor uw reactie. Het doet mij goed om dit te zien ;)

Goede levering

Al vaker hier besteld, altijd heel en snel aangekomen.

18 de outubro de 2022

Resposta da Mvcards Pokémon

Hoi Xander, Super fijn om te horen dat u blij bent met uw producten!

MVcards

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.