Polyestershoppen.be Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De bestelde producten werden snel geleverd door PostNL. De bezorger heeft er wel niet bij nagedacht wat er kan gebeuren als je het pakket over een poort gooit van bijna 2m hoog. Eén van de busjes pol... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ruim aanbod producten, maar bijkomend vind je op de website heel veel achtergrondinformatie terug van eigenschappen van de producten en adviestips. De instructie filmpjes zijn ook top. Zelfs voor d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel besteld , topkwaliteit en snel geleverd. Goede handleiding die je op voorhand toegestuurd krijgt per mail. Kleine opmerking : sluit jullie potjes misschien af met tape. Er was een klein beetje... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De bestelling werd snel afgehandeld, een product was niet voorradig en hield de volledige bestelling op. Ik nam contact op via WhatsApp met polyestershoppen. En binnen het uur kreeg ik meteen antw... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bricolage, casa e jardim
  2. Fornecedor de acessórios para barcos
  3. Loja self-service
  4. Loja de pisos
  5. Loja de hobbies

Polyestershoppen.nl is dé specialist in de verkoop van hoogwaardige harssystemen, vloersystemen, lakken, lijmen, kitten, wapening en overige benodigdheden. Wij leveren onze producten door heel Europa aan zowel doe-het-zelvers, hobbyisten als professionals. Met een uitgebreid assortiment en snelle levering zorgen we ervoor dat je altijd de juiste materialen in huis hebt. Daarnaast bieden wij deskundig advies, zodat jij met de juiste producten aan de slag gaat en jouw project tot een succes maakt!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

4 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Goed product eenvoudig gebruik

Goed product, eenvoudig gebruik. Enkel het openen van de grote containers is wat lastig, liever dit dan dat ze uitdrogen.

21 de fevereiro de 2025

Beste Flor,

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle leveringen en goede nasevice

Snelle leveringen. Bij een onverwacht probleem,steeds een vlugge oplossing aangereikt.

19 de fevereiro de 2025

Beste Stahl,

Ruim aanbod

Ruim aanbod, en behulpzame website

Beste Bart,

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling is nog niet aangekomen via…

Bestelling is nog niet aangekomen via PostNL… zelfs op de postpunten zijn ze negatief over PostNL

3/3/25: op de track&trace staat inderdaad dat het meermaals is aangeboden. Echter hebben wij geen enkele keer een persoon van PostNL gezien.

U mag opnieuw verzenden naar Klapstraat 10 te Nazareth-De Pinte (postcode 9810, België). Daar hebben we de deurbel gekoppeld aan domotica, dus mag het niet meer mis gaan.

24 de fevereiro de 2025

Resposta da Polyestershoppen.be

Edit: de bestelling wordt vandaag opgestuurd naar het aangegeven adres.

Beste Willy,

Spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent over de bezorging met PostNL. Ik zie op de Track&Trace van uw bestelling dat de bezorger meerdere bezorgpogingen heeft gedaan om het pakket af te leveren, helaas zonder succes. Na de laatste bezorgpoging is het pakket retour gestuurd naar ons met de melding 'Adres onjuist'.

Inmiddels is dit pakket weer retour ontvangen. Wij nemen contact met u op om het adres te verifiëren en zullen het pakket dan opnieuw opsturen.

Sjoerd van Polyestershoppen

2k transparand

Snel thuis bezorgd 2k transparand is top mooi glanzend resultaat

20 de fevereiro de 2025

Beste Emmanuel,

Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling!

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle levering.

Snelle levering.

21 de fevereiro de 2025

Beste Rudy,

Rapide,prix concurenciel,qualité du…

Rapide,prix concurenciel,qualité du produit.

20 de fevereiro de 2025

Cher Jean-Pierre,

Nous vous remercions pour votre commentaire ! Nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes satisfait de votre expérience avec nous. Si vous avez des questions ou si vous avez besoin de conseils à l'avenir, nous serons toujours heureux de vous aider. Nous vous souhaitons bonne chance pour votre projet !

Respectueusement,

Op tijd geleverd.

Op tijd geleverd.

Beste Bart,

top, snelle levering

altijd top, snelle levering, goede prijs

Beste Guy,

Classificada 5 em 5 estrelas

Fout in mijn zending is per direct…

Fout in mijn zending is per direct recht gezet. Bedankt voor de vlotte service.

17 de fevereiro de 2025

Beste Jelle,

Classificada 3 em 5 estrelas

Potjes pigment pasta besteld waarvan…

Potjes pigment pasta besteld waarvan een aantal aan de buitenkant van het potje besmeurd waren met kleurpigment
😞

12 de fevereiro de 2025

Beste Marline,

Bedankt voor de review. Onze excuses dat de verpakking heeft gelekt tijdens het transport, dat is uiteraard niet de bedoeling.

Le service le sérieux

Le service le sérieux

10 de fevereiro de 2025

Cher Marcel,

Respectueusement,

Classificada 4 em 5 estrelas

Polyestershoppen.be biedt een breed…

Polyestershoppen.be biedt een breed assortiment aan kwaliteitsproducten en goede service. Mijn ervaring met de siliconenrubber was positief, resultaten waren naar tevredenheid en het werken ermee was leuk. De levering was snel, al zou de kwaliteitscontrole bij het verpakken iets beter kunnen. De instructievideo's en suggesties voor benodigdheden maken het ook ideaal voor zowel beginners als professionals. Zeker een aanrader! ⭐⭐⭐⭐

21 de janeiro de 2025
Opinião espontânea