Poolraadgiveren Opiniões 19

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Poolrådgiveren yder Den mest elendige…

Poolrådgiveren yder Den mest elendige service nogensinde, for de første ringer de aldrig tilbage. Ekspedienten de har ansat i butikken aner intet om nogen af produkterne.

Da vi så skulle have gravet ud til poolen, havde de sendt os de forkerte mål så hullet blev gravet for stort. Og ham der skulle være rådgiver havde slet ikke kompetence til opgaven... Alt i alt så fraråder jeg efter alt den hovedpine og frustration der har været med poolrådgiveren, at nogen andre hopper ud i at handle med sådan et bundt amatører!!

27 de agosto de 2018
Classificada 1 em 5 estrelas

ALDRIG ALDRIG MERE POOLRÅDGIVEREN.

ALDRIG ALDRIG MERE POOLRÅDGIVEREN.
Jeg bestilte nogle kalibreringsvæsker 31/5-18 Jeg modtog en mail 6/6 om at varen var sendt, jeg kontakteden 18/6 og rykkede for varen, deres medarbejder oplyste at varen ikke kunne spores da den ikke var sendt som pakke, de lovede undersøge sagen og ringe tilbage, men gjorde det ikke. Jeg kontaktede dem igen 25/6 og spurgte om hvorfor de ikke havde kontaktet mig, hun oplyste at hun havde meget om ørene, hun lovede igen at undersøge sagen og vende tilbage, men gjorde det ikke. Jeg skrev en mail 5/7 og rykkede for varen eller pengene retur, men har ikke hørt fra dem. Når jeg prøver at ringe til dem bliver telefonen ikke taget. Jeg har nu gjort indsigelse gennem min bank for at få pengene retur.

10 de julho de 2018

UALMINDELIG DÅRLIG SERVICE

UALMINDELIG DÅRLIG SERVICE
D. 9/52018 indbetalte vi penge for en ny liner. Vi har på skrift, at den nye liner ville være isat i uge 22/23,Fair nok Der gik dog 6 uger og de kom med en dårlig undskyldning. Desværre var lineren alt for stor til trods for at de rigtige mål stod på kassen. Det er selvfølgelig ikke deres skyld, men det mindste de kunne og burde gøre, er at holde aftalen med os om noget så simpelt som oplysning om hvornår vi kan forvente den nye liner Har ringet et utal af gange. De lover at vende tilbage. Der er nu gået yderligere 14 dage uden vi er blevet holdt ajour. Hvor f... er servicen henne? Vi vil ALDRIG benytte poolrådgiveren igen Hold jer væk!!!!

4 de julho de 2018
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har bestilt tilbehør til ungerne…

Jeg har bestilt tilbehør til ungerne til Poolen - Det skulle jeg aldrig have gjort - Jeg har nu efter 3 uger ikke modtaget noget selvom jeg fik en (uprof. ) auto email at varen er sendt (uden track/trace) - jeg har efterfølgende skrevet 2 gange uden svar - Customer Care er ikke eksisterende...

Nu vil jeg forsøge at ringe til dem og hvis der ikke sker noget så sender jeg en chargeback.... AMATØRER !!!!

7 de maio de 2018

Hold jer langt væg fra Poolraadgiveren

Hold jer langt væg fra Poolraadgiveren

jeg har sgu godt nok fortrudt at jeg har valgt Poolraadgiverne til at skifte liner i min pool.

*mangler kantliste
*liner folder ved trappen
*skarpe kanter/liste og buler under liner
*sten flere steder under liner

Lotte lover efter service besøg vil de vende tilbage, men som sædvanligt sker der ikke noget
ingen kundeservice og kun dårlige undskyldninger

6 de dezembro de 2017
Classificada 3 em 5 estrelas

Iorden

Jeg blev den anden dag ringet op hvor de meget beklagede den service jeg havde fået de havde taget for mange ordre ind og deres underlevenrandør havde svigtet dem til tider de forklarede også de havde lært noget af det for det er ikke sådan en service de vil tilbyde deres kunder fremover det synes jeg en god ting at man står frem og erkender at det ikke kan forsætte på den måde men lave en meget bedre service for deres kunder jeg har også fået tilbudt en kompensation jeg er tilfreds med som jeg får en af de nærmeste dage har de lovet

19 de agosto de 2017

Ingen kundeservice...

Ingen kundeservice og sygeligt mange dårlige undskyldninger,

Jeg venter på 2. måned på at få de sidste sager på plads i vores pool. De tager ikke telefonen, de ringer ikke retur ved email skrivning og virker generelt uinteresseret i at servicerer mig som kunde.

Jeg har fundet konstruktionsfejl ved poolen som ikke er udbedret endnu... venter stadig selvom jeg dagligt forsøger at få dem i tale.

4 de julho de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

Til andre poolejere

Jeg har været kunde hos Poolrådgiveren i 3 år nu, og kan kun snakke positivt om dem. Min mand og jeg, havde aldrig haft pool før, og valgte derfor at følge Poolrådgiverens anvisninger og vejledning hele tiden, og vi har aldrig haft problemer med vores pool.

De eneste to tidspunkt der har været forsinkelser, er når vejret har været dårligt. (Jeg ved naturligvis godt at en pool kun kan sætte op, når det er godt vejr, så det bebrejder jeg ingen!) Samt har der været forsinkelser af forsendelser, men dette har vi begge gange taget kontakt til Post Nord, og fundet ud af, at det var dem der skabte forsinkelsen.

Den eneste dårlige oplevelse min mand og jeg har haft, er når vi har været tilstede i butikken, og har kunne høre hvordan medarbejder er blevet svinet til. Samt blevet råbt og skreget af, af kunder, blandet andet over telefon! Det har været en helt igennem grænseoverskridende oplevelse, at høre hvordan andre kan tale til et andet menneske. At man som voksen, kan tale sådan til et andet menneske, og kalde pågældende både det ene og det andet modbydelige ord, er under al kritik og uværdigt. Det burde virkelige være muligt at tale ordentligt og ikke sidde og råber over telefonen af en medarbejder. Det er, undskyld mig, sku direkte dårlig opdragelse!

Når det så er sagt, har medarbejderne altid taget en dyb indånding. Og henvendt sig til os med et smil.

1 de julho de 2017
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har aldrig oplevet dårligere …

Jeg har aldrig oplevet dårligere service, sjusket behandling og manglende ikke eksisterende tilbagemelding. Har nok haft de første 20 opkald til firmaet, de lover tilbagemelding hver gang, ikke en gang har de meldt tilbage, har nu fået de sidste ting jeg har bestilt kun for at finde ud af at de har glemt 2 ting........skal til den igen. Køb aldrig noget i denne butik/websted.

30 de junho de 2017

Ufattelig ringe !!!

Jeg har haft en ufattelig ringe oplevelse med Poolrådgiveren og vil afholde alle fra at benytte sig af firmaet. Det er umuligt for mig, at skitsere hele forløbet, men det har været en katastrofe fra start til slut. Ingen hos Poolrådgiveren ved, hvad de foretager sig. Ingen taler sammen. Ingen ringer tilbage. Ingen følger op. Ingen svarer på mails. Jeg har brugt så meget til på at få, hvad jeg har betalt for, men fejl på fejl på fejl har gjort, at vi først nu mere end 1 år efter første spadestik står med en færdig pool. Og når det er sagt, er den kun blevet helt færdig, fordi vi lod et andet firma overtage. Det har givet mange søvnløse nætter at være kunde hos Poolrådgiveren. Som dråben i bægeret virker Poolrådgiveren fuldstændig ligeglad med min frustration og kritik. Sidste samtale endte med at Poolrådgiveren smed røret på og sagde, at de ikke ville foretage sig mere på trods af, at jeg stod med en ufærdig pool. Dem af jer - der hører godt om Poolrådgiveren - skal være opmærksomme på, at den gode omtale er før Kenn og Lotte overtog chefstolen.

30 de junho de 2017

Ekstrem dårlig service

Jeg har førhen været glad for at handle med Poolrådgiveren, men det slutter nu.

* 1 uges leveringstid og først levering efter, jeg har rykket to gange for status
* Dernæst manglende varer ved levering men fuldt beløb trukket
* Tre ugers kamp for levering/tilbagebetaling af penge.
* Tre gange lovede tilbagemeldinger - NUL overholdt...
* "Historier" om påstået afsendelse (Prøver at tørre den af på PostNord)
* Ingen feedback på klagemail
* Endelig - og værst af alt - en meget fornærmet Lotte på telefonen, der som sidste argument for dårlig kundebehandling/kundebetjening fortæller om sine 200 ubesvarede mails i indbakken og mange opkald på telefonen.

Det er selvfølgelig sørgeligt, Poolrådgiveren har fået så travlt, de ikke kan betjene kunderne, men det interessere mig simpelthen ikke som kunde, hvor mange henvendelser, I IKKE kan nå at besvare...

12 de junho de 2017

Useriøse!!

Useriøse!!! Vælg en anden

Jeg har forsøgt i 7 uger at få et tilbud/overslag på noget til min pool, har sende mail, ringet, lagt beskeder og flere gange snakket med Lotte i Odense. I dag meldte Lotte så ud at de nok ikke kunne løfte opgaven kunne hun mærke på mig, da hun stadig ikke havde noget tilbud/overslag og samtidig påstod at en anden havde forsøgt at kontakte mig .... hun sagde direkte til mig at jeg nok burde finde en anden. Det gør jeg så nu... sørgeligt at firmaet falder fra hindanden efter Bjarne (tidligere ejer) ikke er en del af det længere ...

9 de maio de 2017
Classificada 1 em 5 estrelas

Har købt en pumpe som de ville sende …

Har købt en pumpe som de ville sende med det samme. Det sket dog først 14 dage efter, pengene skulle jeg dog overføre med det samme. Hver gang jeg ringede lå den klar til at blive sendt. Har nu modtaget den, men studsene og pakningerne mangler. Har ringet derover, de sagde så at det skulle man købe ved siden af, selv om det står på deres hjemmeside at det følger med. De har nu sagt at de har sendt dem, jeg har ikke modtaget dem, og der er gået 8 dage. Tilsammen har jeg ventet snart 1 mdr. Ærgerligt når poolen skulle være fyldt nu:-/ Kan absolut ikke anbefale at bruge deres webshop.

1 de abril de 2017

Ingen varer

Elendig service, efter at have købt varer er de muligvat komme i kontakt med både på mail og tlf, efter en uge har stadig ikke fået fat i dem eller fået varer.

6 de outubro de 2016

Uproffesionel

En simpel ordre på en holder, vejledning samt spatabs. Ordren faktureres og pengene trækkes - men ingen varer! Ved kontakt får jeg oplyst at varen lige var kommet ind af hos dem (1 uge efter at pengene er trukket). Desværre er leverancen ikke komplet (mangler vejligning som følger med holderen til udlejningshuse). Det er efterfølgende ikke lykkedes at komme i kontakt med firmaet. Alt i alt virker det hele meget uprofessionelt.

4 de outubro de 2016

Dårlig service

Useriøs og uprofessionel virksomhed.
De har ikke styr på deres arbejde. Vi har ringet til dem adskillige gange for at få ordnet vores pool. De lover at ringe tilbage for at sende en medarbejder over, men efter 6. Gang vi kontaktede dem så blev vi virkelig træt af de ikke vidste hvem vi var og hvad vores problem var. De blev ved med at spørge om vores telefon nr og havde ikke nogen form for organisation, da de ikke kunne notere et simpelt nr ned for at vende tilbage til os for at fixe vores pool. Og alt det her sker i en af de varmeste somre i historien, rigtig kedelig oplevelse for vores drenge da de slet ikke fik udnyttet vores pool fordi det her firma ikke kan finde ud af at lave en simpel reparations aftale.
Vi skal helt klart bruge et andet firma næste gang vi får behov for hjælp med vores pool.

19 de setembro de 2016
Classificada 5 em 5 estrelas

Super betjening og vejledning

Var d.d. oppe i butikken for at købe noget udstyr til min pool. det var dog den bedste pool forretning jeg har været i i årevis, har prøvet en del af dem her på sjælland ingen med rigtigt succes, og butikschefen kenn deroppe var enormt hyggelig, imødekommende og kompetent. butikken var velassorteret og rummelig og havde nogle interessante tilbud også. jeg kører gerne igen fra hørsholm til frederiksværk for at handle i forretningen.

8 de abril de 2014
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais