Klemmerne er perfekte til udendørs brug, holder tøjet fast i alt slags vejr. Lynhurtig forsendelse.
Leia as opiniões dos outros
Verdens bedste tøjklemmer! De flotte og farverige klemmer hænger ude året rundt og ser stadig helt nye ud. Den kraftige fjeder gør at man kan hænge tunge ting, som dykkerdragter og dyner, op uden prob... Ver mais
A empresa respondeu
Verdens bedste klemmer De er super smukke, holder alting på snoren, og uden de grimme klemmemærker. Deres bøjleknægte er fantastiske, bøjlerne bliver hvor de skal 🤗 Og igen smukke smukke... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastiske klemmer! Har købt både tørresnor og strammer til mine klemmer. Tøjet siddet godt fast uden af flyve ned selv, når der er god blæst. Klemmerne holder sig også pæne selvom de hænge... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Jardim
- Loja self-service
- Loja de bandeiras
- Loja de hardware
- Loja de artigos domésticos
- Loja de utensílios de cozinha
Escrito pela empresa
Popotamus sælger en række produkter af meget høj kvalitet med god funktion og lang holdbarhed. Blandt andet tøjklemmer, citruspressere, tørresnor, flagline, køkkensakse, poselukkere og tjenerproptrækkere. Det er ting og sager, som man ofte benytter i hverdagen, blot i en betydeligt højere kvalitet end man normalt ser.
Informações de contacto
Godthåbsvej 176C, butikslokale ud til gaden, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
- +4593848893
- popotamus@outlook.dk
- popotamus.dk
Supergode klemmer til udendørs brug
Klemmerne er perfekte til udendørs brug, holder tøjet fast i alt slags vejr.
Lynhurtig forsendelse.
God Pris og service
God Pris og service. Der var et problem med produktet, men det blev byttet uden problemer.

Resposta da Popotamus
Det er verdens bedste klemmer
Det er verdens bedste klemmer.
Jeg har brugt dem i årevis og er lige gode. Jeg tager dem væk fra snoren om vinteren. Jeg har de fleste farver og de holder farve og ruster ikke. Jeg har nogle røde de blegner i solen.
Køb tryg hos dette firma. Service i top. 😊😊👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻👍👍👍👍

Verdens bedst klemmer
Verdens bedst klemmer - de holder til den norske kulde og den egyptiske sol 💚🩷🩵❤️💙🧡💜💛

Overrasket over kvaliteten!
Overrasket over, hvor stabile disse klemmer er og holder spændstighed.
Elsker at bruge dem i al slags vejr og ikke mindst vind.
Tak for dem 👍🥰

Resposta da Popotamus
Fantastiske klemmer og hurtig levering.
Fantastiske klemmer og hurtig levering.

Resposta da Popotamus
De bedste tøjklemmer på markedet
De bedste tøjklemmer på markedet, selv i en god blæst holder klemmerne på sengetøjet og alle andre beklædninger.

Bedst i min test 👍
Alt bliver på snoren med popotamus klemmerne. Selv i stærk blæst ved vestkysten. 👍👍

klemmer der holder fast
klemmer der holder fast, selv i storm. som en biting er de smadder flotte

Resposta da Popotamus
De bedste klemmer 🤩 Holder til alt…
De bedste klemmer 🤩 Holder til alt udendørs, går ikke i stykker og ruster ikke. Jeg er fan 😁

Købte tøjklemmer i 2018
Købte tøjklemmer i 2018, og de er stadig som nye og mega gode 👌

Fantastisk service
Min mand og jeg var begge kommet til at bestille den samme saks. Da jeg kontaktede Popotamus svarede de hurtigt (samme dag), og vi fandt ud af det!
Virkelig en fantastisk service!
Tøjklemmerne er bare de bedste. Har brugt dem 8 år ved Vesterhavet og stadig ingen rust.
Super produkter
Mette

Resposta da Popotamus
Nu er det atter sæson til at tørre…
Nu er det atter sæson til at tørre vasketøjet ude.
Seneste år blev der købt snor, snorstrammere, "dimser" til at sikre at bøjler ikke falder af ved blæst og så en god "flok" popotamus tøjklemmer.
De har overvintret udenfor. Det hele står så fint som når det var nyt!
Skønt med stram tøjsnor og fine tøjklemmer!

Så er der købt for 3. gang
Så er der købt for 3. gang, jeg er så glade for mine, at jeg ikke kunne modstå deres weekend tilbud, så nu er der købt ind til værtinde gaver og til min datter.
Bestilte i går fredag og allerede i dag lørdag kunne jeg afhente i GLS pakkeshop.

poselukkere med håndtag
Har købt poselukkere med håndtag. Bruger dem på poser med hundefoder, så fodderpillerne ikke tørrer ud. Og de virker. Kan kun anbefale dem

Resposta da Popotamus
Det er bare klemmer der holder fast på…
Det er bare klemmer der holder fast på det der bliver hængt op
Selv i kraftig blæst
Jeg har haft mine i mange år og de ligner nye
Lidt dyre men KVALITETEN er i orden

Virkelig gode klemmer
Virkelig gode klemmer. Der holder til alt

Resposta da Popotamus
Fantastiske klemmer i mange farver
Fantastiske klemmer i mange farver. De virker i all slags vejr og det er SÅ pænt at kunne hænge tøj op med kulørte klemmer der holder til al slags vejr.

Resposta da Popotamus
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.