28 marts -cafe og restaurant portalen Maden (3-retters menu) var fantastisk og servicen var i top. Kan kun anbefale det.
Leia as opiniões dos outros
Vi fik serveret en 3 retters menu, som fremstod som restemad fra en tidligere buffet. Forretten bestod af en lakserillette anrettet på et lag af rucola. Rucolaen var ikke frisk, bladene var helt g... Ver mais
Var i portalen, Hvor vi havde bestilt mad i restauranten. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Betjening⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ . Nye forpagter de sidste 7 måneder. De gør det fremragende . Vi kommer igen. Tak for kaffe. Koncerten mag... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
28 marts -cafe og restaurant portalen
28 marts -cafe og restaurant portalen
Sydkysten bedste flæsk.
I prøvede i dag Sydkysten bedste flæsk.
Flæsket var godt. men sovsen er en ommer den smagte ikke godt.
og var meget tynd persillesuppe og med persille stilke i
Vi fik serveret en 3 retters menu
Forretten bestod af en lakserillette anrettet på et lag af rucola. Rucolaen var ikke frisk, bladene var helt gule.
Hovedretten bestod af 3 skiver oksefilet for damernes vedkommende. Mændene fik tillige et stykke revelsben. Oksefileten var kedelig grå, som den typisk bliver efter nogle dage. Kartoflerne med skal bar også præg af genbrug. De var kedelige og gummiagtige. Saucen var ikke varm, hel geleagtig. Hertil blev serveret en skefuld broccolisalat samt en salat med æble.
Så kom desserttallerkenen. Den så indbydende ud, indtil jeg fik kigget på det store røde jordbær. Det var helt sort af råd. Som tjeneren sagde, da jeg gjorde opmærksom på, at jeg totalt tabte appetitten til resten, at det ville hun også have gjort.
Selvom vi klagede over både hovedret og dessert, modtog vi ingen beklagelse af oplevelsen.
Har i dag været til musik arrangement
Har i dag været til musik arrangement, og i den anledning fik vi dagens ret tarteletter med høns i asparges ved ikke om de ikke havde fået kylling hjem, for i min portion med 5 tarteletter, var der ikke et stykke kylling, i stedet var retten fyldt med broccoli og blomkål retten var også meget sødlig, måske med vilje, da den havde en smag af have været brændt på. Sidste gang vi spiser før koncert
Fantastisk
Var i portalen, Hvor vi havde bestilt mad i restauranten. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koncerten magtens korridorer . Fantastisk⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tak for en dejlig aften
Elendig lyd
Vi var inde og se Luftens Helte med Stig Rossen og måtte gå i pausen. Fra hvad vi kunne høre var det faktisk en rigtig fed performance, men lyden på Balkonen hvor vi sad var fuldstændig elendig, det lød som en meget høj udgave af den lyd telefon speakers har efter man har tabt den i noget vand. Så dårligt at jeg var overrasket over at de ikke stoppede showet og fik det fixet efter de første par sange. Jeg har aldrig oplevet dårligere lyd.
Det er bare ikke okay at kræve penge for sådan noget,
Tre-retters menu var en buffet
Jeg var i Portalen i går aftes til super Anders Blichfeldt koncert - men inden havde vi (tolv) venner valgt en tre-retters menu og en enkelt havde valgt to-retters menu. Det viste sig, at vi skulle have buffet i stedet! Vennen med to-retters menu, fik besked om at han skulle komme 1/2 time senere end os andre!
Det lyder dårlig som en joke, men er det desværre ikke og buffeten var som frygtet virkelig uappetitlig. Det er det rene bedrag
Dette sted har ubehøvlede dørfolk og…
Dette sted har ubehøvlede dørfolk og imødekommenheden for handicappede helt i bund!
Var til koncert Greve portalen.
Var til koncert Greve portalen.
Mike Andersen 6 dec 2024 fantastisk koncert og særdeles skøn buffet med alt, der kunne ønskes sig. Flot anrettet og opfyldning konstant, god betjening. Kan ikke forstå at de kan få økonomien til at køre til den billig pris. Glæder os til næste besøg. Tak for en fantastisk oplevelse.
Var inde og høre Elvis show rigtig godt…
Var inde og høre Elvis show rigtig godt og de spille på over tid intet at klage over Men maden var ikke god Vi har efterfølgende fået en vidunderlig jule buffe Så tusinde tak for en god aften og buffe
Vi kommer igen
Med venlig hilsen Akt Ishøj
Cafe Portalen
Cafe Portalen
Var til Pelle i går, og vi havde valgt, at spise i Cafe Portalen….buffet…fisken stank af fisk og smagte af fisk…resten af maden virkede som noget, der var lavet for længe siden…nu sidder jeg med dårlig mave…føj for en oplevelse…
Var til Elvis juleshow 13.11
Var til Elvis juleshow 13.11, han sang fantastisk i de 2 gange en halv time, han var på, showet varede fra 20 til 22.15, resten af tiden var intro pause og fyld. Portalen er et fint teater, men deres hjemmeside er elendig, og deres drinks er lige i den høje ende, når man får det serveret i et plastikglas. Kommer der ikke igen.
Den 8/10 var vi til Hella Joof foredrag…
Den 8/10 var vi til Hella Joof foredrag og det var helt vildt godt. MEN vi havde forinden købt billetter til buffet/3-retters menu i cafeen. Prisen var 250 kr!
Det vi fik serveret var helt ubeskriveligt dårligt. Et stykke senet blodrødt råt oksekød med halvkolde, halvkogte kartofler og en tyk sovs med skind på der tydeligvis som alt andet havde stået alt for længe.
Jeg mistede fuldstændig appetitten og spurgte om jeg kunne få noget andet. Så fik jeg serveret halvkoldt hamburgerryg med de samme halvkolde halvkogte kartofler og kolde ærter/gulerødder. ALT mad var uden noget smag som i helt uden smag! Ikke engang salt/peber. Det der skulle være en dessert var noget halvtørt rabarberkage, der var blevet opvarmet i en industriovn og havde taget smag fra det mad der tidl havde været inde. Alt maden var totalt uappetitligt og af så dårlig kvalitet. Det er både pinligt og underligt at man vælger at servere SÅ dårlig mad et sted hvor der kommer mange mennesker til arrangementer. Og hvor man kunne have en god indtjening hvis man gad!
Jeg har den 3/10 været til sko og torp…
Jeg har den 3/10 været til sko og torp koncert, Men Det Er IKKE koncert jeg anmelder, det var fantastisk.
Jeg anmelder den total klamme og uspiselig lasagne som de serverer, var ikke sikker på hvilken kød der var i, og det var bestemt ikke gennemstegt, fik store klamme klumper, så nærmest var rå.
Betalte 110 kr og måtte gå sultne til koncert.
Vil på ingen måde anbefale deres hverdag mad.
Fy føj.
Deres drikkevarer er få chokerede latterlige dyre.
40 kr for en 0,5 Pepsi Max.
Deres buffet er under al kritik
Deres buffet er under al kritik. Efter 20 minutter var alt laks og brød taget. Jeg afventer og tænker der nok bliver fyldt op. Efter 20 minutter kommer brødet, jeg henter et brød og spørg om der kommer mere laks ind? Jeg får svaret “måske”? Det tomme fad med lakseskind blev først taget af bordet 1 time efter. Der kom ikke mere laks. Salaterne var tamme. En mand/kok går frem og tilbage og ser forvirret ud og hører ham sige “åh jeg må vist ud og trylle” da han ser de tomme fade. En del unge piger kommer og går, samler lidt mad op der er røget udenfor fadene, bærer en tallerken ud her og der. Virkede så uorganiseret.. hørte også andre gæster tale om at de var skuffede.
Koncert med Moonjam med spisning
Vi var 19-1 til koncert med Moonjam med buffet før koncerten. Buffeten var til 5 stjerner virkelig lækker mad, men prisen for drikkevarerne stikker helt af.
Lydniveauet ved koncerten var alt for høj. Det var komplet umuligt at høre hvad, der blev sunget. Tænk, at vi måtte købe ørepropper, for at holde det værste lydniveau ude.
Hej.
Hej.
Jeg er mega utilfreds, med jeres billet system, hvor i kræver gebyr til jeres koncerter?
Man får det først af vide, når man skal betale sin billet, for jeg finder mig ik i over hovedet den behandling af Marcus, for jeg står s…… fast at i bliver tvunget at til ta gebyr af det billet system i bruger.
Og jeg godta ik jeres negative svar
Vores billetter var også solgt til…
Vores billetter var også solgt til anden side.
Vi var sidste fredag til dodo & the dodos koncert. God musik men ikke styr på billetterne. Vi kunne som kompensation sidde oppe i et hjørne frem for midt for på balcon. Og få en enkelt drik som kompensation. Alternativt gå igen sammen de gæster vi havde inviteret og så få penge tilbage. Ikke i orden og meget uprofessionelt
Det sgu ik iorden!!!!
Det sgu ik iorden!!!!
Tog toget fra Jylland for at tage til portalen for at se Chippendales ,, hvor på vi måtte se i øjnene at showet var flyttet et 1/2 år frem!!!
Det kunne jo ha været rart hvis det var blevet kommunikeret ud til dem som havde billetter!!
Øv øv øv!!!
Jammen jammen jammen Peter AG er for vild👍👍
Jammen jammen jammen, hold da op. Gnags I er for vilde .
Det var total flash Back , Peter Ag sikke en energi. Du fyrede den fuldstændig af , præcis som første gang vi så dig på scenen til langelandsfestival for ca 30 år siden. 👍👍👍👍👍
Kæmpe respekt til dig Peter AG , tak for en super super god oplevelse. 👏👏👏
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.