Kjøpte skriver outlet. Jeg spurte om blekkpatronene medfulgte og fikk ja. Vel hjemme og nesten ferdig med installering oppdages at blekket var inntaket. Tilbake for å få nye, dere hadde ikke. Hjem ett... Ver mais
A empresa respondeu
Kom over ett veldig bra mobiltilbud som kom på epost. Butikken hadde produktene, vi var 3 i samme følge som kjøpte hver vår. Selgeren var veldig snill, blid, kundevennelig og hjelpsom. Vi hadde... Ver mais
A empresa respondeu
Ble møtt av en hyggelig dame straks jeg satte foten inn på avdelingen, vi fant fort ut av hva slags vare det gjaldt. Varen måtte hentes på lageret. Takk for en glimrende jobb og hyggelig betjening
A empresa respondeu
God og effektiv service på power alnabru, med henting av nytt kjøleskap og innlevering av det gamle. Positiv og hyggelig fyr i skranken som også leverte ut varer, tror han heter Andreas
Smalvollveien 65, 0667, Oslo, Noruega

Pede aos clientes que escrevam opiniões
Jeg dro fysisk til power Alnabru for dette produktet da jeg hadde sjekket at det var på lager, men da jeg kom fikk beskjed de ikke hadde det inne selv om det stod at det var to på lager. På vei ut stoppet jeg i døren og bestilte det med hjemlevering av Wolt. Produktet ble da sendt hjem til meg, men det måtte jeg betale 99,- for noe jeg ser helt unødvendig på når jeg var der. (Dette ble sendt fra Power Alnabru) så tydeligvis hadde de på lager!
Dårlig arbeid fra medarbeideren rett og slett selv om jeg spurte om han kunne dobbeltsjekke at dette stemte.
Her har jeg brukt tid og penger på noe jeg ikke trengte. Plusset er at jeg fikk produktet - så Wolt leveringen fungerte!

Resposta da Power.no - Alnabru
Ingen spurte om jeg ville ha hjelp. Lang kø i kassen og kun 1 person var i kassen. For dårlig på en vanlig lørdag formiddag.

Resposta da Power.no - Alnabru
Power Alnabru er en butikk som ellers er helt ok, men personalet er forferdelig.

Resposta da Power.no - Alnabru
Selgeren var veldig snill, blid, kundevennelig og hjelpsom. Vi hadde en vanskelig kunde foran oss, og det løste selgeren på en bra, profesjonell måte.
Butikken var fin, oversiktlig, ryddig og hadde bra utvalg.

Resposta da Power.no - Alnabru
jeg likte egentlig servicen derers, bortsett fra prisen på hjemkjøringen av TVn. Utgangspunktet var at jeg skulle få en privat sjåfør og hente det selv. Men han knuste ankelen sin i en ulykke like før vi skulle dra. Så jeg måtte bestille hjemkjøring fra dere. Og det kostet!! 1250 kroner. Det er jeg skuffet for

Resposta da Power.no - Alnabru
Fikk god hjelp til det jeg hadde tenkt å kjøpe

Resposta da Power.no - Alnabru
Litt for lite kundebehandlere ved disken for LYD og MOBIL. MEN GOD OG HYGGELIG SERVICE NÅR DET KOM NOEN.

Resposta da Power.no - Alnabru
Denne gangen var det gid og hjelpsom service, mellom betjeningen, ble rettlede til riktig person med en gang. Forrige gang fant jeg ingen som kunne hjelpe meg.

Resposta da Power.no - Alnabru
Prisen var kjempebra. Selgeren i telefonskranken var kjempebra.
Men damen i kassen var et komplett rot. Jeg kjøpte de svarte hodetelefonene, og damen spurte om jeg kunne få de hvite fordi hun ikke hadde lyst til å gå ned til lageret for å få de svarte.

Resposta da Power.no - Alnabru
Fabelaktig hjelp fra butikkmedarbeider på Alna! Jeg hadde gjort feil med min profil på power.no. Han ordnet opp!

Resposta da Power.no - Alnabru
Bestilte på klikk & hent, fikk eposter og tekstmelding om at den var pakket og klar til henting. De fant ingen ting på nummeret for hentemeldingen.
Men de hadde fremdeles varen inne jeg skulle kjøpe.

Resposta da Power.no - Alnabru
Det var ikke så mange som jobbet da vi kom ,å måtte vente en god stund .Men da vi fikk hjelp ,da var det bare glede ,👍

Resposta da Power.no - Alnabru
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.