Kjøpte skriver outlet. Jeg spurte om blekkpatronene medfulgte og fikk ja. Vel hjemme og nesten ferdig med installering oppdages at blekket var inntaket. Tilbake for å få nye, dere hadde ikke. Hjem ett... Ver mais
A empresa respondeu
Kom over ett veldig bra mobiltilbud som kom på epost. Butikken hadde produktene, vi var 3 i samme følge som kjøpte hver vår. Selgeren var veldig snill, blid, kundevennelig og hjelpsom. Vi hadde... Ver mais
A empresa respondeu
Ble møtt av en hyggelig dame straks jeg satte foten inn på avdelingen, vi fant fort ut av hva slags vare det gjaldt. Varen måtte hentes på lageret. Takk for en glimrende jobb og hyggelig betjening
A empresa respondeu
God og effektiv service på power alnabru, med henting av nytt kjøleskap og innlevering av det gamle. Positiv og hyggelig fyr i skranken som også leverte ut varer, tror han heter Andreas
Smalvollveien 65, 0667, Oslo, Noruega

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da Power.no - Alnabru
Har kjøpt telefon som vår meget dårlig, betalt for den 15000. Når jeg sjekket hjemme side dår var skrivet at det er 60 åpent kjøp på nesen alle våre så jeg bestilte retur etikett og sent den tilbake. Bare etter 3 uker fikk jeg beskjed at min retur er avvist. De skal sende den tilbake. Det er bare skam. Alrede en uke vente, men den har ikke sendt ut ennå.

Resposta da Power.no - Alnabru
Kjøpte fryser, men var bulk i det. Så det heldigvis før det ble med meg hjem fra lageret. Da ordnet de en ny en til meg fra annen butikk, og leverte det hjem med innbæring samme kveld! Uten ekstra kostnader.

Resposta da Power.no - Alnabru
Jeg fikk grei hjelp til kjøp av ny skriver. Ekspeditøren kunne smilt litt mer. Ble lovet at de skulle koble skriveren opp mot min PC i løpet at dagen. Fikk SMS på kvelden tirsdag om at den ble ferdig i løpet av uken!!! Etter 2 dager dro jeg til Alnabru og fikk vite at de hadde glemt å sende melding!! Fikk lite hjelp til WiFi oppkobling. Dro dagen etter til Power Skullerud og der fikk jeg veldig god hjelp av en meget vennlig ekspeditør. Dit drar jeg neste gang.

Resposta da Power.no - Alnabru
Veldig god service hele veien fra kjøp til levering! Alltid hyggelig betjening!

Resposta da Power.no - Alnabru
Alltid god mottakelse og god hjelp - også denne gang. Hadde problemer med å få min nye "mus" kjøpt hos Power og min Mac til å virke sammen, som nå fungerer glimrende sammen!

Resposta da Power.no - Alnabru
Skule kjøpe pulsbelte og gikk til avdelingen som hadde dette. Det var en ansatt som sansynlig snakket med bekjente og vi ble bedt om å gå lenere inn i butikken så ville det komme noen andre å hjelpe oss. Det kom ingen, så spurte vi en ung mann om hjelp, han kunne ingen ting om produktet og skulle finne noen som tilhørte avdeling, men fant ingen. Det var bare unge gutter som stablet varer i hele butikken. Etter en stund leting fant han et pulsbelte. Da jeg kom hjem å pakket opp så jeg at det var størrelse s-xs, og det var en størrelse som absolutt ikke passet meg. Jeg viste ikke at det var flere størrelser, og nå må jeg kjøpe et nytt belte hos polar og det koster over 400 kr. Jeg har kjøp så å si alt elektriske appparater, som komfyr, oppvaskmaskiner, vaskemaskin støvsugere etc, men jeg kommer heretter bare å kjøpe reservedeler på kjøpe ting som jeg ikke får kjøpt andre steder.

Resposta da Power.no - Alnabru
Jeg vil gjerne takke selgeren Mito hos Power Alnabru for utrolig god hjelp da jeg bestilte en ny AEG komfyr til min mor.
Han var profesjonell, hyggelig og ga oss god veiledning gjennom hele prosessen. Vi satte stor pris på servicen og oppfølgingen.
Tusen takk for strålende kundeservice, Mito! 🙏🌟

Resposta da Power.no - Alnabru
Power bør unngås dersom man skulle ønske å få ordnet opp i problemer som måtte oppstå med produktet man har kjøpt. Ansatte i butikken (denne gang Alnabru) var fullstendig uinterreserte og åpenbart uten kompetanse om produktene de solgte (oppvaskmaskiner). Stort sett ute av stand til å fortelle om produktene, og det lille de informerte om var feijl.
Større problem var det at det var mangler ved leveransen, og da starter problemet. Det går ikke an å kontakte butikken, og dersom man har tålmodighet til å vente gjennom meningsløst mange tastevalg på telefon, kan man kanskje komme i kontakt med en person etter en halvtime til en time. Denne personen kan vel og merke ikke gjøre annet enn å sende en epost til butikken, som deretter ignoreres. Eneste mulighet var da å ta en lengre kjøretur til butikken, som henviser til sentral kundeservice.
Power har rett og slett designet et system hvor de unngår kundebehandling og å ta ansvar. Regner med at det må være pinlig for en ærlig sjel å jobbe i et slikt makkverk av et selskap.

Resposta da Power.no - Alnabru
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.