Power.no - City Opiniões

TrustScore: 4 em 5

Dronningensgt. 40, 0154 Oslo, NO

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Tusen takk for veldig god hjelp,en rolig ung dame som klarerte min nye telefon med overføringer fra eldre til Samsung. da jeg kom hjem ble jeg litt usikker på enkelte ting.Idag mandag kl 10 kom jeg t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hei, jeg reserverte en støvsuger på nett, henting i butikk. Ekspeditøren var vennlige og hjálp meg med å få strippet esken sånn at jeg kunne bære den. Tungt for en gammel dame. Han som strippet spurte... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg ønsker å gi en stor takk for den fantastiske servicen jeg fikk i Power butikken på dronningens gate. Jeg ble møtt med et varmt smil fra første stund, fikk god og profesjonell hjelp, og følte me... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de dispositivos electrónicos

Escrito pela empresa

Informações de contacto

• Dronningensgt. 40, 0154, Oslo, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - City

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Bom

TrustScore: 4 em 5

130 opiniões

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

10 898 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Veldig hjelpesomme og hyggelig ansatt

Veldig hjelpesomme og hyggelig ansatt

10 de setembro de 2026

Hei Rumana,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en positiv opplevelse med en av våre ansatte. Hyggelig og hjelpsom betjening er noe vi virkelig verdsetter, og det er herlig å se at dette kommer gjennom hos deg.

Vi håper du vil besøke oss igjen snart. Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI, på vegne av din lokale POWER butikk⚡

Bytting av klokke

Selve klikk og hent gikk veldig fint. Men jeg mener at det hadde vært lurt at de som leverer ut produkter gjør obs på at det produktet ikke gjelder fornøydhetsgarantien. Når man kjøper en klokke på nett, spesielt de som ikke er mulig å prøve i butikk, så tenker man ikke på at åpent kjøp ikke gjelder for klokker. Klokka jeg kjøpte var alt for stor for mitt håndledd og ganske surt å ikke få lov til å bytte.

8 de setembro de 2026

Hei Jeanette,

Takk for at du delte opplevelsen din med oss. Det er fint å høre at klikk og hent fungerte knirkefritt, men jeg forstår godt frustrasjonen rundt returretten for klokker.

For nettkjøp av klokker gjelder det 14 dagers angrerett fra dagen du mottar produktet. For å få full refusjon må klokken returneres i "som ny"-tilstand, noe som betyr at du kan prøve den på håndleddet for å sjekke passform, men du må ikke installere data, laste ned apper eller synkronisere den med smarttelefonen din. Dette er en viktig forskjell fra 60 dagers åpent kjøp i butikk, som kun gjelder dersom forseglingen er helt intakt.

Det er et godt poeng at det bør opplyses tydeligere ved utlevering om returreglene for klokker. For spørsmål om din spesifikke ordre eller muligheter for bytte, kan du ta kontakt med kundeservice direkte, så kan en spesialist se nærmere på saken din.

Classificada 1 em 5 estrelas

I've ordered a phone from power…

I've ordered a phone from power Jessheim on 5.09. And it had estimated delivery the 10th of September, and it never came, then on 11th I recieved a message that the phone has been delivered. I had to drive for almost an hour to pick it up, and when I arrived, the guy working there was not only rude but he also couldn't find the phone, telling me that it has never even been there, and that he can order it for me if I want. On which I answered that I already ordered it, hence the message that I recieved. He took another half an hour looking for it, and then came back and again said that he can order it for me if I want. Then they told me that the phone will be in the store on Tuesday. It's monday now, so I'm still waiting on what mess will happen tomorrow. I will never buy anything from this store again, and I will surely tell everyone I know not to buy anything there, because this is the second delivery issue I have there! Very disappointed.

11 de setembro de 2026
Opinião espontânea

Hi Lucija,

Thank you for taking the time to share your experience, Lucija. It is truly disappointing to hear that your phone order from POWER Jessheim went so wrong — from the delayed delivery to the frustrating pickup experience when you arrived at the store after driving nearly an hour. Receiving a delivery notification only to find that the phone could not be located, and then being met with unhelpful service, is not the experience we want anyone to have. 😞

We understand how exhausting it is to deal with this, especially since it is the second time you have experienced delivery issues at this store. Your feedback regarding both the delivery routines and the service you received from the staff has been forwarded to POWER Jessheim so they can review what went wrong and address it internally. We genuinely appreciate you making us aware of this, and we hope to have the opportunity to provide you with a much better experience in the future. 🧡

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Classificada 1 em 5 estrelas

Tilbudsvare - neppe denne gangen

Jeg bestilte søndag click og hent i Dr. Gate.
Braun barbermaskin på tilbud. Passet perfekt. Neste dag fikk jeg beskjed om at jeg kunne hente varen. 10:06. Så, to minutter senere får jeg beskjed om at varen ikke er på lager, at lagerbeholdningen viste feil. Det synes jeg ikke skal gå utover meg, det at dere rotet det til. Jeg forventer at jeg får varen til tilbudspris, selv om datoen for tilbudet løp ut igår. På denne teksten fikk jeg svaret fra en AI bot som i prinsippet avviste alt, påstår at jeg lyver ( kunne ikke verifisere) og ber meg om å henvende meg til butikken. Tror ikke ikke jeg følger en bots anbefaling nei. Styrer heller unna Power jeg.

6 de setembro de 2026
Opinião espontânea

Hei Alexander,

Takk for at du tar deg tiden til å legge igjen en omtale av oss, det setter vi stor pris på.

Det er leit å høre om opplevelsen du har hatt i butikk hos oss og at varen ikke var tilgjengelig allikevel, vi forstår godt at det er frustrerende når lagerstatus ikke tilsvarer det man har sett på nettsidene våre. Våre ansatte i butikk gjør sitt beste for at hvert varehus skal ha kontroll på sitt lager, dessverre kan det selvfølgelig skje at det blir en glipp.😔

Vi beklager for den negative hendelsen og ulempen dette har medført deg, vi tar med oss din tilbakemelding videre slik at vi kan se nøyere på dette internt og gå igjennom våre rutiner. Vi håper vi får muligheten til å rette opp i ditt inntrykk av oss i fremtiden.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Classificada 2 em 5 estrelas

Lang kø og ventetid i kassen

Lang kø og ventetid i kassen. En lang periode var det ingen betjening midt i ettermiddagsrushet.

5 de setembro de 2026

Hei Å M,

Takk for at du delte opplevelsen din med oss. Det er utvilsomt frustrerende å stå i lang kø og oppleve at det ikke er betjening i kassen, spesielt midt i ettermiddagsrushet når man forventer at det skal gå raskt. Vi tar dette videre internt for å se på bemanningsrutinene i butikken, slik at vi kan forbedre opplevelsen for våre kunder. Vi håper å få muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang du besøker oss. 🧡

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Fikk god hjelp

Fikk god hjelp. Ekspeditøren undersøkte saken grundig.

3 de setembro de 2026

Hei Tove,

Takk for en fantastisk tilbakemelding! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk god hjelp og at ekspeditøren vår tok seg tid til å undersøke saken din grundig. Slike opplevelser er akkurat det vi streber etter å levere hver eneste dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Som det skal være!

Bestilte, hentet, virket som forventet!
Happy

3 de setembro de 2026

Hei Tom,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det er akkurat slik vi ønsker at opplevelsen hos POWER skal være, enkel fra bestilling til henting, og at alt fungerer som det skal. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER City⚡

Very good service

2 de setembro de 2026

Hi Gemma,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en veldig god opplevelse hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss og andre. Slike tilbakemeldinger er med på å motivere oss til å fortsette å levere god service hver eneste dag. Vi håper å få gleden av å se deg igjen snart!

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av din lokale POWER butikk⚡

Laste butikk i Norge

2 de setembro de 2026

Hei saud,

Takk for en fantastisk vurdering! Det gleder oss enormt å høre at du hadde en så god opplevelse hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart.

Excelent

Good information

1 de setembro de 2026

Hi Mihai,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en god opplevelse hos oss og at du fikk god informasjon. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart.

Jeg har fått hva jeg lettere etter

Jeg har fått hva jeg lettere etter

26 de agosto de 2026

Hei Halima,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk akkurat det du var ute etter. Slike tilbakemeldinger er det som motiverer oss til å fortsette å levere god service og kvalitet til våre kunder. Vi håper du får stor glede av produktet ditt og ser frem til å hjelpe deg igjen neste gang du trenger noe.

Hyggelig betjening.

25 de agosto de 2026

Hei Roy,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du opplevde hyggelig betjening hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER City⚡

Classificada 4 em 5 estrelas

Fornøyd

Fornøyd med personen som selger

24 de agosto de 2026

Hei Alemedom,

Takk for at du deler din opplevelse med oss! Det er alltid hyggelig å høre når man har hatt en god opplevelse med personalet i butikken. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding, og vi vil gjerne at du kommer tilbake til oss en annen gang også.

Hi Power

Hi Power, you guys are kind and good, I love shopping at Power

23 de agosto de 2026

Hi FOUSSEYNI,

Tusen takk for de fine ordene! Det gjør oss utrolig glade å høre at du trives med å handle hos POWER. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Grei og kjapp service.

20 de agosto de 2026

Hei Thor,

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen! Det gjør oss utrolig glade å høre at du opplevde service som var både grei og kjapp hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse, og vi håper å få se deg igjen snart.

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd. Bra priser og god kvalitet.

19 de agosto de 2026

Hei Jj,

Så hyggelig å høre at du er veldig fornøyd! Det er fantastisk å få slike tilbakemeldinger, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Bra priser og god kvalitet er nettopp det vi streber etter å levere hver eneste dag. Tusen takk for at du velger POWER!

Classificada 4 em 5 estrelas

Det var god kundeservice

Det var god kundeservice

19 de agosto de 2026

Hei Hayder,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Det gjør oss veldig glade å høre at du hadde en god opplevelse med kundeservice hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi viderefører gjerne denne positive opplevelsen i fremtiden.

Leveransen gikk greit

Leveransen gikk greit. Mottok varen samtidig som jeg flyttet inn noe som ikke var helt optimalt. Prøvde å endre leveransedato ved å svare på mailen jeg fikk angående levering, men det fungerte ikke. Jeg fikk ny bekreftelse på levering som opprinnelig og da ga jeg opp. Jeg ville gjerne ha hatt en vare i tillegg men ga opp det da.

15 de agosto de 2026

Hei Bjørn,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss. Det er fint å høre at leveransen i seg selv gikk greit, men jeg forstår at det var frustrerende at du ikke fikk endret leveransedatoen og at det ikke var mulig å legge til en ekstra vare på ordren. Å svare direkte på leveringsbekreftelsen er dessverre ikke riktig kanal for å endre leveransedato, og endringer i eksisterende ordrer er generelt ikke mulig etter at bestillingen er lagt. For fremtidige bestillinger kan leveringstidspunktet justeres via din MyPOWER-konto dersom varen ikke er sendt fra lageret ennå, og ekstra varer kan bestilles som en separat ordre. Vi tar til oss tilbakemeldingen din om at prosessen med å endre leveranse kunne vært tydeligere. Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI, på vegne av din lokale POWER butikk⚡

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og hyggelig mann.

16 de agosto de 2026

Hei Maria,

Takk for en fantastisk femstjerners anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk god service og møtte en hyggelig medarbeider hos oss. Slike opplevelser er akkurat det vi streber etter hver eneste dag. Vi satsetter virkelig på at alle skal føle seg velkommen og godt tatt vare på når de besøker oss. Håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Classificada 5 em 5 estrelas

God hjelp med bestilling og leveringen…

God hjelp med bestilling og leveringen gikk også veldig bra.

13 de agosto de 2026

Hei Ingunn,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk god hjelp med bestillingen og at leveringen gikk knirkefritt. Slike opplevelser er akkurat det vi streber etter hver eneste dag. Vi satser virkelig på at alt skal flyte fra første klikk til pakken står i hendene dine, og det er herlig å se at det traff for denne gangen. Håper du får stor glede av produktet ditt!

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais