Power.no - Haugesund Opiniões 93

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Raglamyrveien 3, 5536 Haugesund, NO

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Svært hyggelig og dyktig selger i hvitevaresvdeling, som vi møtte ved henting, og i forkant i telefonsamtale, da vi fikk utsatt hentefrist på klikk- og hent-bestilling. Profesjonell og løsningsoriente... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Ingenting galt med støvsuger posene. Men når man som kunde mottar jevnlig reklame,og personlige henvendelser som: Du har bursdag og gis en viss prosentrabatt som kan benyttes, vel å merke innen 14 dag... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Topp hjelp i butikken. Måtte vente litt på levering. Kun to mann på bilen en gang i uken. Når de kom gjorde de det de skulle. Hyggelige og hjelpsomme 👍

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte varen på nett med Click & Collect. Stakk innom butikken etter at jeg fikk varsel på telefonen at varen var klar for henting. Kjapt og enkelt.

Informações sobre a empresa

1. Loja de dispositivos electrónicos

Escrito pela empresa

Informações de contacto

• Raglamyrveien 3, 5536, Haugesund, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - Haugesund

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,6

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Veldig god service!

2 de junho de 2026

Hei Lars,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk veldig god service hos POWER Haugesund.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Rask og grei service

Rask og grei service, og et veldig mas fra Trustpilot.

26 de maio de 2026

Hei Tore,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Så bra å høre at du fikk rask og grei service i Haugesund.

Vi tar også med oss kommentaren om Trustpilot.

Fikk det jeg kom for

Fikk det jeg kom for, raskt og effektivt

27 de maio de 2026

Hei Kirsten,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at du fikk det du kom for, raskt og effektivt. Det setter vi stor pris på.

Mottagelse

Mottagelse, hjelp - gjennomføring og service.
Alltid hyggelig!

27 de maio de 2026

Hei HaMy,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at mottagelse, hjelp, gjennomføring og service oppleves så bra, og at besøket alltid er hyggelig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hadde et problem som ble håndtert av selger!

Selger håndterte mitt på problem ved å ha god oversikt over produktene i butikken.

24 de maio de 2026

Hei Svein Erik,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at utfordringen din ble håndtert på en god måte, og at du fikk hjelp av noen med god oversikt over produktene i butikken.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Haugesund.

23 de maio de 2026

Hei Kristin,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service hos POWER Haugesund. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rask og helt grei handel.

Hei Torleif,

Takk for tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at handelen var rask og grei.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig rask og god service

Veldig rask og god service. Hyggelig betjening.

21 de maio de 2026

Hei Marit Helene,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask og god service, og at opplevelsen i Haugesund var så positiv. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Classificada 5 em 5 estrelas

Flott betjening og veldig god hjelp

Flott betjening og veldig god hjelp.
Dyktige folk i Haugesund

21 de maio de 2026

Hei Irene,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk flott betjening og god hjelp i Haugesund. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Classificada 4 em 5 estrelas

Personalet var dyktig og høflig

Personalet var dyktig og høflig, behjelpelig

Hei KEITIRETSE,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Haugesund var så god, og at personalet ble opplevd som både dyktige, høflige og behjelpelige.

Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Topp

Topp alt i butikken

Hei Geir,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at alt i butikken var topp.

Hei Solveig,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var så god, og at hjelpen i varehuset ble satt pris på.

Hei Jan,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse i Haugesund, og at du møtte en hyggelig og flink ekspeditør. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

God servise

God servise, det å vite om produktet vi skulle ha, gir trygghet 😊

5 de maio de 2026

Hei Wenche,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk god service og trygghet rundt produktet dere skulle ha. Slikt setter vi stor pris på.

Elsker power så mye

Elsker power så mye, snill og hjelpsom blond jente i kassen :)

11 de maio de 2026

Hei Marte,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at besøket i Haugesund ga en så god opplevelse, og at du møtte hjelpsom service i kassen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Classificada 4 em 5 estrelas

Dere prøver å selge mer enn jeg har bruk for

Ok kjøp av I Pihone

12 de maio de 2026

Hei Knut,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er fint å høre at kjøpet av iPhone var ok, og vi setter også pris på at du sier ifra om opplevelsen rundt mersalg.

Vi ønsker at veiledningen skal oppleves relevant og nyttig, og ikke mer enn det du faktisk har behov for.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Haugesund⚡

Hei SVERRE,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen som vennlig og kunnskapsrik. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Vi ble møtt

Vi ble møtt, og fikk god hjelp.

9 de maio de 2026

Hei Aina,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at dere ble godt tatt imot og fikk god hjelp i Haugesund.

Hei Reidunn,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp til det du trengte.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Veldig god service

Veldig god service

8 de maio de 2026

Hei Laila,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk veldig god service i Haugesund. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Haugesund⚡

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais