Power.no - Jørpeland Opiniões 14

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Stålverksvegen 63, 4100 Jørpeland, NO

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Faglig kunnskap om produktene - positiv opplevelse ogs ved tidligere kjøp på Jørpeland.

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Alltid hyggelig å handle på Power Jørpeland. Kjempebra service og blide og flinke folk!

A empresa respondeu

• Stålverksvegen 63, 4100, Jørpeland, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - Jørpeland

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,5

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Her ska me handla igjen👍👴🏻

10 de abril de 2026

Hei Birger,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse på POWER Jørpeland og at du setter pris på den faglige kunnskapen våre ansatte har om produktene. Vi gleder oss til å se deg igjen i butikken!

Alt super alt det bra

Alt super alt det bra

31 de março de 2026

Hei arkadiusz,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at alt gikk så bra med handelen din. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Norges beste Power-butikk?

Kjempeflott service som alltid hos Power Jørpeland!!

30 de março de 2026

Hei Jan,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du er så fornøyd med servicen hos POWER Jørpeland. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele dine positive opplevelser.

Det er flott at teamet vårt i Jørpeland fortsetter å levere den gode servicen dere fortjener. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å gjøre vårt beste hver dag.

Takk igjen for at du velger POWER!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ekstra hjelp frå betjeninga.

27 de março de 2026

Hei Håkon,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk ekstra hjelp fra betjeningen på Jørpeland. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

God service, kunnskap

4 de março de 2026

Hei Sverre,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god service og kunnskap hos oss. Slike positive tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Hyggelig serviceinnstilt medarbeider…

Hyggelig serviceinnstilt medarbeider som kunne jobben sin

3 de março de 2026

Hei arve,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse med vår medarbeider i Jørpeland. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne anmeldelsen.

utikken ligger I nærheten

Butikken ligger I nærheten. Veldig fin butikk, og kjempehyggelig betjening👍.

14 de fevereiro de 2026

Hei Liv,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du synes butikken vår er fin og at du opplevde kjempehyggelig betjening. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen.

Det er flott å høre at beliggenheten vår er praktisk for deg, og vi håper du kommer tilbake snart!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fikk god hjelp til jeg ønsket hjelp til

10 de fevereiro de 2026

Hei Linda,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det varmer hjertet vårt å høre at du fikk god hjelp på POWER Jørpeland. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Veldig behagelig selger

6 de fevereiro de 2026

Hei Per,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse med vår selger på Jørpeland. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne anmeldelsen.

Meget god service

3 de fevereiro de 2026

Hei Inge,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde meget god service hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Det er tilbakemeldinger som din som motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen til våre kunder hver dag.

Hei Jørpeland,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde så god service og møtte hyggelige ansatte hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen.

Hei Anne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde hyggelig og imøtekommende betjening hos oss i Jørpeland. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Det er akkurat slik vi ønsker at alle våre kunder skal føle seg når de besøker oss. Dine ord motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av din lokale POWER-butikk⚡

Classificada 5 em 5 estrelas

Kundebehandler var vennlig og dyktig

Kundebehandler var vennlig og dyktig, visste hele tiden hva han gjorde.

24 de janeiro de 2026

Hei Edvard Kristian,

Så koselig at du tar deg tiden til å legge igjen en rangering etter ditt besøk hos oss. 😊

Jeg håper du har fått i havn det du var ute etter og at du er godt fornøyd. Ønsker deg ei flott dag og velkommen tilbake til oss er du. 😄

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Alltid hyggelig å handle på Power Jørpeland

8 de janeiro de 2026

Hei Eva,

Tusen takk for en kjempehyggelig tilbakemelding!

Så fint å høre at det alltid er hyggelig å handle i vår POWER butikk, og at du opplever både kjempegod service og blide, flinke folk – akkurat slik vi ønsker at det skal være 🙌

Takk for at du velger POWER og velkommen tilbake 🤩

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais