Power.no - Kirkenes Opiniões 18

TrustScore: 4 em 5

4,0

Verksveien 1, 9900 Kirkenes, NO

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

God opplevelse på at butikken faktisk hadde kampanje varen inne i butikk istedenfor å måtte bestille den på nett..

Classificada 5 em 5 estrelas

God hjelp til å finne riktig løsning fra den unge ekspeditøren.

Classificada 1 em 5 estrelas

Han brukte laaang tid på å registrere, å han kunne nu gått i klær som vise at han jobbe der, selv om han e en kraftig mann, så kan man nu se ånkli ut…..

Classificada 5 em 5 estrelas

God service på Power Kirkenes👍 Hjalp med å få varen på henger.

Informações sobre a empresa

1. Loja de dispositivos electrónicos

Escrito pela empresa

Informações de contacto

• Verksveien 1, 9900, Kirkenes, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - Kirkenes

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,0

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 4 em 5 estrelas

Fant det jeg skulle ha med en gang

Fant det jeg skulle ha med en gng

14 de abril de 2026

Hei Are,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du fant det du skulle ha med en gang i butikken vår i Kirkenes. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Classificada 5 em 5 estrelas

God hjelp til å finne riktig løsning…

God hjelp til å finne riktig løsning fra den unge ekspeditøren.

14 de abril de 2026

Hei Unni,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at vår unge ekspeditør i Kirkenes kunne hjelpe deg med å finne den riktige løsningen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen med oss.

God service på Power Kirkenes👍

God service på Power Kirkenes👍
Hjalp med å få varen på henger.

12 de abril de 2026

Hei Einar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god service på POWER Kirkenes og at teamet vårt hjalp deg med å få varen på plass. Slike positive opplevelser gjør oss glade og motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss!

Rask betjening

Rask betjening. Billigere enn æ trudde.

9 de abril de 2026

Hei Bente,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde rask betjening og at prisen var bedre enn forventet. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Super vennlige ansatte.

Super vennlige ansatte.

23 de março de 2026

Hei Elin,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde de ansatte i Kirkenes som så vennlige. Slike positive opplevelser betyr mye for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Vi er glade for at du hadde en god opplevelse hos oss!

Fikk bra med hjelp

Fikk bra med hjelp, og betjeningen var veldig hyggelig dame

17 de março de 2026

Hei BJØRN-ERIK,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god hjelp og at betjeningen var hyggelig. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Hyllepris og pris i kassa stemte ikke

Hyllepris og pris i kassa stemte ikke
Dyrere i kassa. Fikk ordnet opp uten problemer

27 de fevereiro de 2026

Hei Ragnar,

Takk for tilbakemeldingen din! Det er bra å høre at dere fikk ordnet opp prisforskjellen uten problemer. Vi setter stor pris på at du tok kontakt om dette, og det er flott at vårt personale kunne løse situasjonen raskt for deg.

Slike hendelser hjelper oss med å forbedre våre rutiner, så takk for at du delte opplevelsen din med oss.

Classificada 3 em 5 estrelas

Lite ansatte på jobb denne dagen så det…

Lite ansatte på jobb denne dagen så det tok lang tid for teknisk suport. Feil prising av varer. Heldigvis var det til kundens fordel.

27 de fevereiro de 2026

Hei Are,

Takk for tilbakemeldingen din! Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Det er bra å høre at prisfeilen var til din fordel, selv om vi selvsagt ønsker at alt skal stemme fra første stund. Vi forstår at det kan være frustrerende når det er få ansatte på jobb og ventetiden blir lengre enn ønskelig.

Siden du nevner spesifikke forhold rundt bemanning og teknisk support, vil jeg anbefale at du kontakter kundeservice direkte slik at våre spesialister kan hjelpe deg videre med dette.

Classificada 1 em 5 estrelas

Han brukte laaang tid på å registrere

15 de fevereiro de 2026

Hei Sveinung

Det høres ut som du har opplevd både unødvendig lang ventetid og et uprofesjonelt inntrykk av vår medarbeider, og det beklager vi.
Både effektivitet og hvordan vi fremstår for kundene våre er viktig for oss, og her har vi tydeligvis ikke levert som vi skal.
Vi følger opp dette internt, slik at vi sikrer bedre kundebehandling og et mer profesjonelt førsteinntrykk fremover.

Ønsker deg velkommen tilbake for en hyggeligere handel 😊

For rask levering.

For rask levering.

15 de fevereiro de 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du er fornøyd med den raske leveringen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Fin butikk

Fin butikk. Men må lete etter betjening. Hvis en ikke finner noen som kan hjelpe da går en uten å handle.

4 de fevereiro de 2026

Hei Inger,

Takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at du synes butikken er fin. Vi forstår at det kan være frustrerende når det er vanskelig å finne betjening når du trenger hjelp. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele dine erfaringer med oss, da dette hjelper oss å forbedre servicen vår.

Classificada 5 em 5 estrelas

God opplevelse på at butikken faktisk…

3 de fevereiro de 2026

Hei Siw,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en god opplevelse i butikken vår i Kirkenes. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Det er alltid vårt mål å ha kampanjevarer tilgjengelig i butikk slik at kundene våre kan få tak i det de trenger uten å måtte vente på nettbestilling. Din tilbakemelding bekrefter at vi lykkes med dette!

Takk igjen for at du valgte POWER, og vi håper å se deg igjen snart.

Kjapp

Kjapp, å god service

27 de janeiro de 2026

Hei ingermlindsethlive.no,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde kjapp og god service hos oss. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din!

Classificada 3 em 5 estrelas

Tregt å bestille til butikk.

Finner det merkelig at det tar 5 virkedager fra bestilling, til det sendes fra sentrallager.

29 de janeiro de 2026

Hei Bjørn,

Takk for tilbakemeldingen din! Vi forstår at 5 virkedager kan føles lenge å vente på at bestillingen sendes fra sentrallageret vårt.

Leveringstiden på 3-7 virkedager til butikk er standard for Click & Collect-bestillinger fra vårt sentrallager, og dette inkluderer både behandlingstid og transport til den valgte butikken. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre prosesser for å gjøre opplevelsen så smidig som mulig for våre kunder.

Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele dine erfaringer med oss, da dette hjelper oss å bli bedre.

Fantastisk flott kundeservice

Fantastisk flott kundeservice, hyggelig personale, hjelpsom og imøtekommende👌

6 de janeiro de 2026

Hei TATJANA,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde så flott kundeservice og at personalet vårt var hyggelige, hjelpsome og imøtekommende. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å gi alle våre kunder.

Det er deilig å vite at vi klarte å gi deg den servicen du fortjener!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av din lokale POWER-butikk⚡

Hei Britt,

Så gøy at du tar deg tiden til å legge igjen din vurdering, tusen takk for det. :) Ser du er godt fornøyd.

Ha ei fin dag, og velkommen tilbake til oss er du. 😄

Alt ok :))))

24 de janeiro de 2026

Hei Justyna,

Tusen takk for en flott anmeldelse. Helt til topps med fem stjerner. 🤩 Jeg håper du er godt fornøyd.

Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake til oss er du. ✨

POWER

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais