Power.no - Kristiansand Sentrum Opiniões

TrustScore: 4 em 5

Tordenskjolds gate 26, 4612 Kristiansand, NO

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Vanskelig i nettbutikk - veldig god service i butikk Det gikk ikke å bestille kjøleskapet i nettbutikken. Gikk til butikken i Kristiansand sentrum og det ordnet det (3.6.2026). Når vi skulle hente va... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hjelpsom ekspeditør som hadde relevante forslag. Fint tilbud. Han som leverte var hyggelig og løsningsorientert. Men litt rart at det ikke er to personer med bilen. Jeg måtte hjelpe til en god del, De... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig bra service, kjøpte TV/Gaming skjerm og den første var ikke helt den jeg ønsket og fikk oppgradert skjermen til en jeg til nå etter noen få timers bruk er knall fornøyd med

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fikk så god service, hyggelig, høflig , tålmodig , jeg fikk svar på alt det jeg spurte om produkt. Jeg er veldig fornøyd med personal 👏👏👏du føler deg velkommen i butikken

Informações sobre a empresa

1. Loja de dispositivos electrónicos

Escrito pela empresa

Informações de contacto

• Tordenskjolds gate 26, 4612, Kristiansand, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - Kristiansand Sentrum

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Bom

TrustScore: 4 em 5

50 opiniões

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

10 898 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig tatt i mot av han som jobbet der…

Dårlig tatt i mot av han som jobbet der hadde sikkert en dårlig dag og ga meg Inge løsninger alt var bare en nei!

12 de setembro de 2026

Hei Roberto,

Det er utrøstelig å høre at du ikke fikk den hjelpen du forventet da du besøkte butikken vår i Kristiansand Sentrum. Vi ønsker at alle kunder skal møtes med god service og løsningsorientert holdning, og det er dessverre ikke det du opplevde. Tilbakemeldingen din er viktig for oss, og vi vil ta dette videre internt for å se på hvordan vi kan forbedre serviceopplevelsen i butikken. Vi håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang du besøker oss.

Vennlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Classificada 1 em 5 estrelas

Slettet innlegg om kjøp av 3 pc, som alle i løpet av få uker ikke var reparer bare.

NOTAT:Dette innlegget er fra idag. Mitt ORGINALE innlegg fra i våres finner jeg ikke, så antakelig fjernet.------

Mitt innlegg om kjøp av SÅKALTE NYE PCer gikk etter tur fra " nye" som butikken hevder, til at alle i løpet av 2 mnd ,ble fra butikken informert at en etter en IKKE VAR REPARER -BARE.!!!!!!!
ALLE var jeg ved kjøps tidspunkt fortalt av personalet på min forespørsel ,at var helt nye.!!!!
Sannheten kom for en dag, at dette er jo en løgn fra start til slutt. Det rette ordet er Svindel!!!!!!! .
Dette nekter POWER for selvfølgelig.
Men en ting er sikkert-- at 3 pc , den ene etter den andre blir kondemnert av butikken ved reklamasjoner fra meg, er umulig å snakke seg ut av som de prøver til meg på denne siden.
som tidliger ble slettet / finnes ikke lengre!!!!!
Min konklusjon, er at ser det ut som svindel, og blir 3 pc kondemnert fortløpende på få uker, ja da er det SVINDEL.!!!

I motsatt fall er det POWER SOM HAR BEVIS BYRDEN - rettslig sett.

I tillegg prøvde POWER å tilby meg en kompensasjon på usle kr 300!
Forsto jo at om jeg hadde hevet dette beløpet, hadde jeg akseptert alt.
Sett fra mitt ståsted var det lett å se det VIRKELIGE motivet for deres såkalte kompensasjon.!!!

Min erfaring som er nesten utrolig at kan skje, men det viste seg at å selge brukte maskiner som nye til meg gjorde at jeg mener at ser du butikk skiltet-- da bør du fortsette å gå, og ikke se deg tilbake.
Hilsen en ekstremt forbanna( x- kunde)
Leif b larsen

6 de setembro de 2026

Hei Leif Birger,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding, den er viktig for oss!

Våre outlet-produkter skal være godt merket i butikk og på nett hos oss, slik at du som kunde skal kunne ta en god og informert avgjørelse når det kommer til å velge produkter hos oss. Slik som du beskriver det, så virker det til at dette ikke har vært tilfellet i vår butikk her og det beklager jeg. Det er selvfølgelig ikke slik at vi skal "svindle" noen ved å prøve å selge ut b-varer som nye, slik at her har det nok forekommet en glipp i våre rutiner.

Dersom det er feil på PC-ene du har kjøpt i butikk hos oss, så har du alltid vanlig garanti og reklamasjon på disse - selvom det skulle vise seg å ha vært b-varer. Slik at de kan leveres inn til nærmeste POWER-butikk for service, skulle det vise seg at mangelen ikke kan rettes, så vil du kunne ha rett på å heve kjøpet eller få nytt tilsvarende produkt.

Hva gjelder din tidligere omtale, så ligger denne fortsatt tilgjengelig og er ikke blitt fjernet. Men du vil nok måtte lete etter den via dine egne omtaler, da vi ellers får inn en del omtaler per dag og det kan være vanskelig å bla seg tilbake til den aktuelle datoen for å finne igjen omtalen din.🙂

Ønsker deg ellers en fin dag videre.✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt topp å kjøpe noe i denne butikken

Helt topp å kjøpe noe i denne butikken. God service.

12 de agosto de 2026

Hei Severinsen Knut Erik,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en så god opplevelse hos oss i Kristiansand Sentrum. God service er noe vi alltid streber etter, og det er fantastisk å vite at det ble lagt merke til. Vi håper du får like stor glede av produktet ditt, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake en annen gang.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Kristiansand Sentrum⚡

God service

God service

22 de agosto de 2026

Hei margrete,

Takk for fin tilbakemelding! Det gleder oss å høre at du hadde en god opplevelse hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi håper å se deg igjen i butikken snart!

Kjekk gledsom ekspeditør.

12 de agosto de 2026

Hei ÅSE,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en positiv opplevelse hos oss i Kristiansand. En blid og glad ekspeditør kan virkelig gjøre hele forskjellen, og det er fantastisk å høre at du fikk akkurat den opplevelsen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake til butikken en annen gang.

god srvice fått

9 de agosto de 2026

Hei egil,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service hos POWER Kristiansand Sentrum.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hyggelige ansatte

Hyggelige ansatte, god service og rask levering.

8 de agosto de 2026

Hei CH,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde hyggelige ansatte, god service og rask levering hos POWER Kristiansand Sentrum.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Hvordi jeg liker å kjøpe hus power

Hvordi jeg liker å kjøpe hus power

6 de agosto de 2026

Hei Sahane,

Takk for den flotte vurderingen! Det er veldig hyggelig å høre at du liker å handle hos POWER.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper å se deg igjen hos POWER Kristiansand Sentrum.

god service i butikk

Vanskelig i nettbutikk - veldig god service i butikk
Det gikk ikke å bestille kjøleskapet i nettbutikken. Gikk til butikken i Kristiansand sentrum og det ordnet det (3.6.2026). Når vi skulle hente varen (22.07.2026) fikk vi låne tralle for å transportere kjøleskapet til kontoret vårt som er over gaten. Flinke medarbeidere som ønsker å hjelpe!

3 de junho de 2026

Hei Christopher,

Takk for at du delte opplevelsen din. Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk god hjelp i Kristiansand sentrum, og at medarbeiderne både fant en løsning i butikken og gjorde hentingen enklere med tralle.

Vi setter stor pris på at du trekker frem hjelpsomheten i butikken, samtidig som du beskriver at nettbutikken var vanskelig å bruke. Slike tilbakemeldinger er verdifulle.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Kristiansand sentrum⚡

Classificada 5 em 5 estrelas

Tok litt tid før jeg kom frem på…

Tok litt tid før jeg kom frem på telefonen fra kl 10.00. Fikk bare telefonsvareren. Da jeg kom frem så gikk alt smertefritt.

17 de julho de 2026

Hei Einar,

Takk for at du delte opplevelsen din. Det er fint å høre at alt gikk smertefritt da du først kom gjennom, selv om ventetiden i starten ikke var helt optimal.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, og den er viktig for oss i arbeidet med å gi en bedre opplevelse.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Kristiansand Sentrum⚡

Godt tilbud på god liten airfryer 🌞

Godt tilbud på god liten airfryer 🌞

Enkel og god handel 😊

26 de junho de 2026

Hei Hege,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du fant et godt tilbud og at handelen var enkel og god.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening, hjelpsom

3 de julho de 2026

Hei Britt,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen som hyggelig og hjelpsom hos POWER Kristiansand Sentrum.

Veldig hyggelig personal

Veldig hyggelig personal. Fikk hjelp med alt jeg lurte på

3 de julho de 2026

Hei Erlend,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og en så positiv opplevelse hos POWER Kristiansand Sentrum.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Veldig bra service

26 de junho de 2026

Hei Stig,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du fikk god hjelp med å finne en skjerm som passer bedre, og ekstra kjekt at du er så fornøyd etter oppgraderingen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Kristiansand Sentrum.

Hyggelige proffe ekspeditører

Hyggelige proffe ekspeditører, hva mer kan vi forvente 😄

18 de junho de 2026

Hei Frode,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen hos POWER Kristiansand Sentrum var så god, og at dere møtte hyggelige og profesjonelle ekspeditører.

Slike ord setter vi stor pris på, og vi håper å se dere igjen.

Stor juks med DNB Supertilbud hos Power

1. Veldig skuffende opplevelse ifm. DNB Supertilbud. Du kan ikke bruke nettbutikk pga. Power har stengt alle online betalingsmuligheter. Du kan bare bestille en vare med henting i butikk og betale der.
2. Kjøpte varen med Click & Hent, fikk beskjed om at varen hadde ankommet butikken, kjørte en lang strekning bare for å finne ut at Power ikke har varen i den bestilte fargen.

13 de junho de 2026

Hei Hubert,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding.

Jeg forstår at det er frustrerende å ikke kunne betale på nett for en vare du skal hente i butikk, dette er dessverre noe som stenges ned for våre franchise-butikker under DNB grunnet stor trafikk på nett da varehussjefene våre i disse butikkene ønsker å ha mer kontroll å de bestillinger som kommer inn - spesielt med tanke på hvor stor vår DNB-kampanje er. Vi beklager for ulempen dette har medført deg, spesielt da du også opplevde at varen du hadde bestilt på klikk&hent ikke var tilgjengelig i den fargen du ønsket.😔

Butikken er informert om din tilbakemelding, og jeg har ordnet en kompensasjon grunnet ulempen du har opplevd, mer informasjon om dette kommer på en egen epost.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Classificada 5 em 5 estrelas

Kunnskapsrike medarbeider som forstod…

Kunnskapsrike medarbeider som forstod og løste mitt behov

Hei Bernt,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du ble møtt av kunnskapsrike medarbeidere som forstod behovet ditt og fant en god løsning.

Kjapt ekspedert

Bra service! Ekspeditør fant produktet jeg var ute etter og det tok sikkert mindre enn ti minutter fra jeg gikk inn til jeg gikk ut av butikken igjen.

Hei Anne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask og god hjelp, og at du fant produktet du var ute etter så effektivt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hyggelige ansatte som hjalp meg og få…

Hyggelige ansatte som hjalp meg og få rabat på produkte jeg sku ha :)

Hei Siri,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i Kristiansand Sentrum, og at opplevelsen med både ansatte og pris ble så bra.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Jeg fikk så god service

6 de junho de 2026

Hei GINA,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service, og at opplevelsen i butikken var både hyggelig og imøtekommende. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Kristiansand Sentrum⚡

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais