Jeg klagde på at jeg ikke hadde fått poengene mine i det siste og ble møtt på en hyggelig fyr som sendte mail og ordnet opp i det. Veldig bra service. Fikk også kjøpt Iphone, fikk god hjelp også. Tipp... Ver mais
A empresa respondeu
Alle medarbeiderne er god, eneste som dere må passe på litt mer er ny ansatt under opplæring. De har ikke fått grundig opplæring og de klarer ikke å jobbe selvstendig. De opplever mye problemer ved ka... Ver mais
A empresa respondeu
Betjeningen ved kjøpet, bestillingen og henting av IPaden var hyggelige og hjelpsomme. Ventetiden for oppsett var for lang i forhold til det som lovet. Måtte purre via Kundekontakt.
A empresa respondeu
De jeg snakket med på Power Majorstuen hadde god kompetanse. Dette i kontrast til Power Skøyen hvor jeg flere ganger har opplevet manglende/ingen kompetanse
Sørkedalsvn. 33, 0369, Oslo, Noruega

Når jeg endelig fant ut hvor vannkokerne sto, gikk det greit å forsyne seg og gå til kassa.

Resposta da Power.no - Majorstuen
Opplevelsen ble ekstra god takket være veldig god hjelp av Edvard i Sørkedalsveien !👍🏻 14.april

Resposta da Power.no - Majorstuen
Kundeservice er nesten som scammer. Jeg kjøpte en skjeggtrimmer 1 dag før jeg kontaktet kundeservice. Jeg sa hadde lyst til å enten returnere eller bytte i annen vare, men support avdeling på Majorstuen nektet det og sa jeg har ingen rett fordi den var hygienevare. Ingen rett?? Jeg betalte 449Kr dagen før og måtte kaste varen i søpla.

Resposta da Power.no - Majorstuen
Ba om hjelp til feilmontert kjøkkenvifte (min feil).
Fikk rask og proff hjelp.

Vennlighet og hjelpsomhet.
Det at jeg kunne levere inn en pc som jeg angrer på og få en ny bare ved å betale differansen i pris.

Resposta da Power.no - Majorstuen
Jeg klagde på at jeg ikke hadde fått poengene mine i det siste og ble møtt på en hyggelig fyr som sendte mail og ordnet opp i det. Veldig bra service. Fikk også kjøpt Iphone, fikk god hjelp også. Tipp topp😊

Resposta da Power.no - Majorstuen
Jeg hadde bestilt en ny ipad på klikk og hent, Majorstuen. Dere hadde den modellen og fargen jeg ønsket så det var jo bra. MEN jeg måtte jo ha en case el. som beskytter ipaden. Ekspeditøren bare tok en tilfeldig en fra hyllen og jeg stolte på at den ville passe. Det gjør den ikke, så nå må jeg tilbake for å få refundert den og finne en ny - som passer. Jeg er ikke ung og har bevegelsesproblemer. Jeg tok taxi til og fra og det kostet mer enn produktet. Jeg er veldig skuffet over både service og mangel på produktkunskap.

Resposta da Power.no - Majorstuen
Det å selge brukte tomme HP blekkpatroner er ingen god ide.

Resposta da Power.no - Majorstuen
Veldig hyggelig ansatt, rask og effektiv , akkurat sånn jeg liker det

Resposta da Power.no - Majorstuen
To av betjeningen var mer opptatt av å koseprate med (den pene kvinnelige) sikkerhetsvakten enn å betjene meg.
Så det ble ikke handel som planlagt, bare et knappebatteri.

Resposta da Power.no - Majorstuen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.