A empresa respondeu
Selger var personlig og hyggelig, tok hensyn til min situasjon, og solgte meg inn/opp på abbonement og forsikring basert på dette. Jeg betalte ikke mer enn jeg hadde planer om når jeg gikk inn i but... Ver mais
A empresa respondeu
Alltid super service hos Power Majorstua. Fredrik ga meg glimrende service ved at jeg fikk byttet inn et defekt munnstykke til en støvsuger jeg har kjøpt hos dere.
A empresa respondeu
Fredrik hjalp meg med 3 krevende problemstillinger i dag, og utførte dette perfekt. Jeg er meget fornøyd. Ps. Tillegg! Ettersom jeg alltid bruker Power, vil jeg også fremheve Emilio! Jeg var inno... Ver mais
Sørkedalsvn. 33, 0369, Oslo, Noruega

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da Power.no - Majorstuen
Jeg er 81 år og skulle kjøpe vaskemaskin, tørketrommel og et kostbart TV. Først ble jeg stående i minst en halvtime uten at noen ansatte gjorde tegn til reaksjon. Lite kunder og mange ansatte. Melte meg i resepsjonen og spurte hva som skjedde. En ekspeditør skulle snart dukke opp uten at dette skjedde. Etter hvert kom det en som hjalp med å finne vaskemaskin og tørketrommel. Sendt videre opp en etg. for å kjøpe TV. Etter at handelen nesten var avsluttet ble det så mye om og men i forhold til montering at jeg ba vedkommende om å slette tilbudet og gikk. Da hadde jeg vært i butikken i overkant av 2 timer. Beklager, men det blir en stund til neste gang!

Resposta da Power.no - Majorstuen
Alltid super service hos Power Majorstua.

Resposta da Power.no - Majorstuen
Meget god kundebehandling. Han var sericeminded og veldig fremoverlent

Resposta da Power.no - Majorstuen
Veldig fin service, både av Mats N. og Theodor:)

Resposta da Power.no - Majorstuen
Super service ved kjøp av TV! Fikk veldig god hjelp med Emilio, og har fått en TV som var tilpasset mine behov og ønsker. Anbefales!

Resposta da Power.no - Majorstuen
Meget god informasjon om alle de hvitevarene jeg skulle ha. Også bra pakkepris

Resposta da Power.no - Majorstuen
Strålende service av en kunnskapsrik Ørjan

Resposta da Power.no - Majorstuen
Jeg hadde klikk og hent på en støvsuger til 899kr på kampanje. Ansatte jeg møtte var veldig bestemt på at den var dårlig og at jeg måtte kjøpe en mye dyrere en til 3000kr. ( Snakket ned Power sitt produkt) Opplevde det som ukomfortabel. Følte at ansatte ble irritert når jeg sa i fra at jeg ville ha den jeg har bestilt, og ikke den til dyrere. Gikk ikke ut med en god følelse.

Resposta da Power.no - Majorstuen
Vil bare si fikk fantastisk kundeservice på power Majorstua av en som heter Emilio. Han var utorlig service innstilt, tross for at en outlet vare ikke følgte med bein (ikke skrevet på nettsiden dems, brukte klikking hent) men da ga han gode tips til andre type universal føtter. Han var så grei og hyggelig, og han var så snill å hjalp meg å børe TV-en helt inn i bilen. Aldri vært borti en sånn kundeservice før. Finn Emilio på power så møter han deg med et smil og gjør det han kan for at du skal få en god og trygg handel.

Resposta da Power.no - Majorstuen
Fikk en kundeorientert super behandling av support desk, lette etter mulighet til å oppspore krenkende melding.

Opplever at 4 stykk står i kasssen nede uten å
Komme bort å hjelpe. Spurte om hjelp n og alle så på hverandre og pekte hvem som skulle ta ansvar.
Lite smil og få. Han som betjent meg i kassen stoppet opp i betalingen for å gi en bro klem til en annen ansatt for så å spørre «hva var telefon nummeret ditt igjen ?»

Resposta da Power.no - Majorstuen
God service og gode kunnskaper forklart enkelt. Ørjan

Resposta da Power.no - Majorstuen
Helt fantastisk service , kunne ikke vært bedre, raske blide og løser alt du spør om på raskest mulig måte- en glede å dra til de

Resposta da Power.no - Majorstuen
Sendte in en switch2 som ikke 2 ansatte eller vi greide å få i live etter ca 30min med de ansatte som prøvde flere ladere og "jump starte" med en sterkere lader. Det ble skrevet i rapporten til verkstedet, men likevell så fikk man en regning på 450 at det ikke var noe feil ifølge verkstedet. ( det kan være jump starten fra de ansatte som startet en prosess i switchen, hvem vet?)
Det var som å prate med en vegg, vi har brukt 6 sikret beløp på denne butikken. Men likevell så finnes det ikke noen goodwill eller benefit å være lojal kunde hos dem.
Hvis folk trur de bryr seg så er det lang ifra virkeligheten. Styr Lang unna.

Resposta da Power.no - Majorstuen
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.