Power.no - Sandefjord Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Nygårdsveien 88, 3221 Sandefjord, NO

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg er kunde hos Power . Når jeg nå trengte ny mobil så bestilte jeg den på klikk og collect . Jeg tenker da at jeg kan gå rett i kassa betale og få min nye mobil . Og jeg synes det er dårlig at slik... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fikk en Point induksjon komfyr til en billig penge og den var akkurat det vi trengte i henhold til behov, ta for eksempel pizza på 230 grader. Satt ovnen på lynoppvarming i 7 minutter, da var temperat... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var desperate etter en vaskemaskin. Elkjøp hvor vi kjøpte den vi har ,kunne ikke låne oss en maskin og vi måtte vente 14 dager før hjelp. Dere garanterte hjelp og låne vaskemaskin når eventuelt det... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de dispositivos electrónicos

Escrito pela empresa

Informações de contacto

• Nygårdsveien 88, 3221, Sandefjord, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - Sandefjord

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

149 opiniões

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

9399 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super

Syper . Jeg er førnoyd

10 de julho de 2026

Hei Natalia,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd og hadde en super opplevelse hos POWER Sandefjord.

Hei Hilde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god mottagelse og veiledning i Sandefjord.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Classificada 3 em 5 estrelas

Klikk og collect / klikk og hent ?

Og jeg synes det er dårlig at slik er det ikke nei. Da må en i en lang runde i butikken og snakke med noen som jeg ikke ville snakke med for og få min nye mobil . Merkelig praksis her må Power komme til klikk og hent som alle andre .

7 de julho de 2026

Hei TROND,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Jeg forstår godt at du forventet en raskere og enklere henting når du valgte Click & Collect, og det er nyttig at du sier fra når opplevelsen i butikk ikke samsvarer med det.

Hos POWER kan Click & Collect brukes for å reservere et produkt på nett og hente det i valgt butikk, og varer som er tilgjengelige med en gang kan normalt hentes innen 30 minutter etter bestilling. Du får SMS når bestillingen er klar, og varen holdes i 24 timer.

Ved henting må ordrebekreftelse tas med, og i praksis kan utleveringen skje via butikkens rutiner fremfor direkte i kassen. Jeg ser samtidig at du ønsket en mer rett frem løsning.

Takk for ærlig tilbakemelding. Slike innspill er viktige når handleopplevelsen skal bli bedre.

Hei Sergei,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er så fornøyd med personalet i Sandefjord.

Classificada 4 em 5 estrelas

God kundeservice etter litt ventetid

God kundeservice etter litt ventetid

5 de julho de 2026

Hei Johan,

Takk for tilbakemeldingen! Det er hyggelig å høre at du opplevde god kundeservice, selv om det ble litt ventetid.

Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Først fikk jeg veldig god service og…

Først fikk jeg veldig god service og hjelp til å bære ut, luftrenseren går lydløst og fint

3 de julho de 2026
Opinião espontânea

Hei Lise,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service i Sandefjord, og at luftrenseren fungerer så fint og stille som ønsket.

Hei Lolo,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var hjelpsom og lett tilgjengelig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fikk god hjelp med en skriver og kjøp…

Fikk god hjelp med en skriver og kjøp av fotopapir. Veldig hyggelig betjening.

1 de julho de 2026

Hei Elisabeth,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du fikk god hjelp med både skriver og fotopapir, og at opplevelsen i Sandefjord var så bra.

Det setter vi stor pris på, og det er ekstra fint å høre at betjeningen opplevdes som hyggelig.

God service

God service, reklamasjon uten å mukke. Nytt produkt valgt.

1 de julho de 2026

Hei FREDRIK,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp med reklamasjonen og fant et nytt produkt som passet.

Rask levering fra lager

25 de junho de 2026

Hei Ann,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at leveringen fra lager gikk raskt og smidig.

Classificada 4 em 5 estrelas

Rask og effektiv 👍🏼

27 de junho de 2026

Hei Fred,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var rask og effektiv.

Hyggelig personale

Veldig hjelpsomt, hyggelig personale. Visste hva jeg skulle ha, men fargen jeg ville ha, var ikke inne. Jeg endte opp med annen farge, men helt greit det og😃

25 de junho de 2026

Hei KARI,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde personalet som hjelpsomme og hyggelige, og at du fikk god hjelp selv om ønsket farge ikke var inne.

Så bra at du likevel fant en løsning som fungerte for deg. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rask og god service kundebehandler…

Rask og god service kundebehandler forsto hva jeg var ute etter og ordnet dette raskt

16 de junho de 2026

Hei Tormod,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask og god hjelp, og at det du var ute etter ble ordnet effektivt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Sandefjord.

God service og hyggelig personale

God service og hyggelig personale

23 de junho de 2026

Hei Thomas,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service og møtte hyggelige medarbeidere i Sandefjord.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fikk den hjelpen jeg ønsket

Fikk den hjelpen jeg ønsket. Kjapt greit og enkelt

20 de junho de 2026

Hei Tone,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hjelpen du ønsket, og at opplevelsen var kjapp, grei og enkel.

Utrolig serviceinnstilt selger!

Utrolig serviceinnstilt selger som hjalp oss med alt fra rabatt på telefon med abonnement, installering av skjermbeskytter, deksel og gratis lader. Viste ekstra stor service ved å fikse tidligere bestillinger og sjekke opp i tidligere tull. Tok seg god tid og ble ikke stresset av lang kø.

19 de junho de 2026
Opinião espontânea

Hei Karoline,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp i Sandefjord, og at opplevelsen var både grundig, løsningsorientert og serviceinnstilt hele veien.

Det betyr mye at du trekker frem både hjelpen i butikken og innsatsen som ble lagt ned for å rydde opp i tidligere utfordringer. Slikt engasjement setter vi stor pris på.

God hjelp og informasjon+ nye ideer

God hjelp og informasjon+ nye ideer

20 de junho de 2026

Hei Unni,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp, nyttig informasjon og noen nye ideer med på veien.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen.

Hjelpsom og kunnskapsrik

Hjelpsom og kunnskapsrik

19 de junho de 2026

Hei Sidsel,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var hjelpsom og kunnskapsrik.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og håper å se deg igjen.

Som nevnt tidligere

Som nevnt tidligere: Sergej i Sandefjord må være et funn for Power.
Maken til hyggelig, service innstilt og teknisk viten mann er det svært langt mellom. Pass godt på han. Han er en stor grunn sammen med Edgar at vi hsndler hos dere.
Mvh
B-H S

18 de junho de 2026

Hei Bjørn-Harald,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Sandefjord har vært så god, og at både Sergej og Edgar har gjort så sterkt inntrykk med service, kunnskap og hjelpsomhet.

Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på, og det er ekstra fint å høre at dette er en viktig grunn til at dere handler hos oss.

Hei Kjell,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde de ansatte som dyktige, og at prisene også var gode.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Sandefjord⚡

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais