A empresa respondeu
Medarbeideren som hjalp meg virket å ha god kompetanse og kunnskap om produktet jeg skulle kjøpe. Han var svært hyggelig og imøtekommende og behjelpelig både ifm å rådgi meg ang produktet og når vare... Ver mais
A empresa respondeu
Kjøpet gikk greit og prisen var rimelig - men erfaringen er nå at det ikke virker bra. I stedet for å gå i en retning beveger rotoren seg ustanselig frem og tilbake. Det gjør den lite hyggelig å bruke... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg liker denne butikken veldig godt og liker alltid å handle her. Jeg er fornøyd med kjøpet mitt, for i tillegg til et godt kjøp og en flott rabatt, får jeg også en god og energisk følelse fra butik... Ver mais
Drammensveien 161, 0277, Oslo, Noruega

Pede aos clientes que escrevam opiniões
Veldig flott hjelp med overføring av data til telefon👍😁

Resposta da Power.no - Skøyen
Veldig god mottagelse i butikk og god kundebehandling. Behagelig og kunnskapsrik betjening!

Resposta da Power.no - Skøyen
En reklamasjon som har vart siden juni – og fortsatt ingen fungerende vaskemaskin
Sagaen begynner med et vaskemaskinkjøp i begynnelsen av juni. Fin maskin, men det viser seg etter hvert at WiFi-enheten ikke fungerer. Service bestilles, men serviceteknikeren kan ikke løse problemet og sier han må komme tilbake til meg.
Tiden går.
15. juli purrer jeg. Saken står fortsatt fast fordi det ventes på svar fra teknisk avdeling.
6. august eskalerer jeg saken. POWER gir meg 1 000 poeng som kompensasjon for den lange behandlingstiden, og jeg setter samtidig en frist på ti dager for å få saken løst.
17. august konstaterer jeg skriftlig at fristen er utløpt, uten at jeg har mottatt noen konkret løsning, servicerapport eller dato for ferdigstillelse.
Underveis har jeg også forsøkt å bruke POWERs chatbot. Det har vært en opplevelse i seg selv. Den har blant annet opprettet henvendelser til kundeservice som det senere ikke synes å finnes spor av, avsluttet samtaler uten forvarsel og sendt meg videre til en svært suspekt nettside som angivelig skulle brukes til å «spore servicen». Nettsiden ba om kredittkortopplysninger og fremstod som en spillside. Jeg oppga naturligvis ikke kortinformasjonen min.
20. august ringer jeg kundeservice igjen for å finne ut hva som skjer. Jeg får beskjed om at saken nå er eskalert til varehussjefen for avgjørelse, og at butikken normalt skal kontakte meg innen 24 timer.
Samme dag skjer det pussige at serviceteknikeren endelig får en reparasjonsmetode fra Electrolux og forsøker å avtale reparasjon med meg. Flott! Problemet er bare at POWER samtidig har satt i gang et annet løp hvor butikken skal avgjøre om maskinen skal erstattes.
21. august bekrefter POWER skriftlig at saken er eskalert til varehussjef og ber meg vente på at butikken tar kontakt.
De 24 timene går. Ingen ringer.
24. august har jeg fortsatt ikke hørt noe og purrer igjen. Først etter gjentatte henvendelser kommer saken videre, og varehussjefen beslutter til slutt at maskinen skal erstattes.
Endelig en løsning, skulle man tro.
Den nye maskinen avtales levert 2. september mellom kl. 17 og 22. POWER skal varsle når den kjøres ut. Samtidig får jeg beskjed om at jeg kan bli belastet 500 kroner dersom jeg ikke er hjemme når de kommer.
Jeg skulle egentlig noe annet denne kvelden, men prioriterer naturligvis leveransen og holder meg hjemme.
Klokken 20 begynner jeg å ane at noe er galt. Kundeservice og butikken er ikke tilgjengelige, så jeg spør chatboten.
Den bekrefter at leveransen er bestilt til 2. september mellom kl. 17 og 22.
Men så kommer den interessante opplysningen:
Ordren viser samtidig at vaskemaskinen skal lastes fra POWERs sentrallager i Sverige 3. september.
Altså dagen etter at jeg sitter hjemme i Oslo og venter på å få den levert.
Klokken blir 22.
Ingen vaskemaskin. Ingen telefon. Ingen SMS. Ingen e-post. Ingen beskjed om forsinkelse eller kansellering.
Jeg vil samtidig understreke at jeg underveis har møtt flere hyggelige og imøtekommende kundebehandlere som åpenbart har forsøkt å hjelpe meg. Problemet fremstår derfor ikke først og fremst som menneskene jeg har vært i kontakt med.
Problemet er organisasjonen rundt dem.
Etter snart tre måneder sitter jeg igjen med et inntrykk av POWER som en svært rotete organisasjon der det er vanskelig å få kontakt med de riktige personene, der kundeservice, butikk og serviceapparat tilsynelatende ikke har tilstrekkelig oversikt over hva de andre gjør, og der oppgitte frister og lovnader om tilbakemelding gjentatte ganger ikke blir overholdt.
Det er nettopp dette som gjør opplevelsen så frustrerende. Hver enkelt kontakt kan være hyggelig og tilsynelatende løsningsorientert, men likevel skjer det gang på gang ikke det man blir fortalt skal skje. Som kunde blir man sittende igjen med ansvaret for å purre, følge opp og forsøke å finne ut hvor saken egentlig befinner seg.
Og siste kapittel oppsummerer egentlig hele opplevelsen ganske godt:
POWER ber meg holde av fem timer hjemme for å motta en vaskemaskin som deres eget system samtidig sier skal lastes i Sverige dagen etter.
Det mest fascinerende er nesten kontrasten:
Dersom jeg ikke hadde vært hjemme til avtalt levering, varsler POWER et gebyr på 500 kroner.
Når POWER ikke møter opp til den samme avtalen – og ikke engang gir beskjed – sitter kunden igjen med en bortkastet kveld.
Og vaskemaskinen?
Den er fortsatt ikke reparert eller erstattet.
FOR et opplegg.
* EDIT: Etter to dager, har jeg fremdeles ikke fått en forklaring på hva som har gått galt, ei heller fått en ny dato for leveranse. Power henviser til Bring, men i kjøpsbetingelsene nevnes ikke en tredjepart noe sted, og jeg har heller ikke blitt kontaktet av butikken som lovet.
EDIT2: Snart en uke - saken er stadig ikke løst

Resposta da Power.no - Skøyen
Systemet for reservere og hente i butikk fungerende ikkr når kunden må vente på flere ansatte i flere runder.

Resposta da Power.no - Skøyen
Veldig god service blant ansatte! Litt lavt utvalg på docking og annet USB tilbehør. Men Power Skøyen har det på stell

Resposta da Power.no - Skøyen
Ble møtt av en positiv selger som var presis og integrende i min sak

Resposta da Power.no - Skøyen
Jeg fikk det som jeg ønsket å kjøpe. Riktignok er de kjøpte høyttalerne ikke optimale, men de er bra nok, og prisen var gunstig.

Resposta da Power.no - Skøyen
Jeg kjøpte en Apple iPad inkludert oppsett. Ekspeditøren var hjelpsom, men muligens ny, siden han ikke var klar over at et skjema måtte fylles ut før oppsettet. Jeg ble heller ikke kontaktet da oppsettet var fullført. Servicerutinene deres virker dårlig koordinert.

Resposta da Power.no - Skøyen
Meget god service👍Måtte kjøpe nytt. Kjøl/ frys. Tidligere har jeg hsndlet i Power, Sandvika. Kjøl/ frys derfra for m s n g e år siden har vært topp!

Resposta da Power.no - Skøyen
Jeg trengte support, og var heldig som fikk en dyktig «hjelper».

Resposta da Power.no - Skøyen
Etter å ha ventet over 1 måned på kaffetrakteren ( frakt er betalt). Har den ikke kommet. Hevet kjøpet. I mellomtiden har det vært vanskelig å få informasjon. Måtte ned til Skøyen 4 ganger med bil for å undersøke og hver gang måtte jeg sette dem i gang for å undersøke hvor det har blitt av varen min. Til slutt ga jeg opp. Ble tilbudt vare en gang til fra annen butikk. Sa nei takk da jeg var redd for at det sanne ville skje igjen.

Resposta da Power.no - Skøyen
Veldig fin og ryddig utstilling i butikken. Fant produktet jeg ønsket og fikk god hjelp på de spørsmålene jeg hadde.

Resposta da Power.no - Skøyen
Meget hyggelig og hjelpsomme salgspersonell

Resposta da Power.no - Skøyen
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.