A empresa respondeu
Jeg ble tatt godt og vennlig imot og fikk løst problemet med mobilen og mailkoplingen. Snakket med 3 med arbeider som alle var serviceinnstilte og kunnskapsrike og fikk løst problemet med F-secure
A empresa respondeu
The member of staff was very helpful, answered all my questions and offered help advice and was very knowledgeable
A empresa respondeu
Kundebehandler er «helt på» og skaffer til veie det du ønsker. Forekommende, kan varene, ikke stress. Svært fornøyd denne gangen også
Lagerveien 2, 4033, Stavanger, Noruega

Pede aos clientes que escrevam opiniões
Overfylt butikk når kommer mot slutten.Hadde et håp om å kjøpe støvsuger men der var det kaotisk og uoversiktlig. Når du i tillegg ikke kan spore opp ansatte før du kommer helt til kassen ble det bare å plukke med seg klikk og hent varene hjem. Hyggelig kar i kassen da som hever opplevelsen litt. Men det hadde gjort seg med en god ryddedag i den delen av butikkem etter kjøleskapene.

Resposta da Power.no - Stavanger Tvedt
Fordi de som jobber der er helt utrolig på service!

Resposta da Power.no - Stavanger Tvedt
Flott butikk , hyggelige og flinke mennesker som jobber og veldig serviceinnstilte

Resposta da Power.no - Stavanger Tvedt
Veldig hyggelig kar i kassen, sei eg kan carrya han på rocket league
Epic: J0nny montah

Resposta da Power.no - Stavanger Tvedt
I found what I was looking and the girl that helped me was very helpful:)

Løsningsorientert selger. Kunnskapsrik skapte tillit

Resposta da Power.no - Stavanger Tvedt
Littlang ventetid i kassen, ellers alt bra

Resposta da Power.no - Stavanger Tvedt
Det var helt som en burde forventet!
Hyggelig betjening

Resposta da Power.no - Stavanger Tvedt
Ansatt ved tlf avd som hang over deg og var skikkelig innpåsliten.
Ga beskjed om gjerne vil bare kikke litt hva det er i sortimanget men fotfølger deg fremdeles og ikke gir seg.

Resposta da Power.no - Stavanger Tvedt
Jeg hadde sett meg ut en vare, sjekket den var på lager via app. til power og besøkte da denne spesifikke butikken som var eneste i område som hadde varen. I butikken møter jeg en selger som slenger rundt med energi drikk i hånda og er lite intr. Jeg må fortelle han at varen er inne og jeg spør om å få se ( det er en klokke og jeg lurer på str. på uret og om det passer) Det virker veldig vanskelig. Men etterhvert går han på lager og finner varen. Selger virker litt intre. men jeg ender opp med å kjøpe varen da jeg skal i selskap om 30 min og dette er gaven. Hadde jeg hatt bedre tid hadde jeg valgt en annen butikk. :-)

Resposta da Power.no - Stavanger Tvedt
Saken gjaldt reklamasjon/ny del til et produkt dekket av tilleggsforsikring kjøpt hos Power. Vi fikk ny del = bra!, som jo var det viktigste. Men; noen forbedringspotensialer fins innen service:
- det tok relativt lang tid (mye tasting på PC/systemet)
- vi måtte innom i to omganger, da selger først gav oss feil vare
- selger kunne med fordel vært enda et hakk mer hyggelig og lagt til et 'selvsagt' skal vi ordne dette :-)

Resposta da Power.no - Stavanger Tvedt
henting av varer fra siden av bygningen - ingen synlig butikklogo

Resposta da Power.no - Stavanger Tvedt
Ansatte kunne ikke svare på spørsmålene mine, lurte på om en klokke reim passet til klokken min da jeg måtte kjøpe en universell, da fikk jeg bare til svar vett ikke/ tror det/ at det hva mitt ansvar å vite selv/ ikke fikk jeg lov å opne den, eller lov å returnere vis den ikke sko passe.

Resposta da Power.no - Stavanger Tvedt
Vi manglet foten og fjernkontrollen til TV ‘en. Måtte kjøre tilbake 2 ganger for å få dette. Men alt ok etterpå

Resposta da Power.no - Stavanger Tvedt
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.