Kult at man skal inn å ha 1 ting og stiller seg i kø til kassen der ingen er å tar imot kunder, hvor 1 ansatt som står på baksiden med support kassen som tydelig ser at der står noen å venter på å få... Ver mais
A empresa respondeu
Var innom butikken i Loddefjord der di hadde tekniske problemer tidlig på morgenen å skulle rekke buss men her fikset det seg ved å betale kontant med risiko for å ikke få kvittering så måtte stole bl... Ver mais
A empresa respondeu
Utrolig hjelpsom og dyktig butikkmedarbeider som ga oss fantastisk god hjelp. Veldig kunnskapsrik om de forskjellige merkene og vi ble anbefalt en kombi vask/ tørk maskin som vi er helt sikker på at v... Ver mais
Loddefjordvn. 2, 5881, Loddefjord, Noruega

Pede aos clientes que escrevam opiniões
Ble møt med god service på handle turen og fikk go hjelp🙂.

Resposta da Power.no - Vestkanten
Jeg får alltid god hjelp når det er noe jeg skal kjøpe eller har problemer med.
Betjeningen er alltid hyggelige og hjelpsomme. Utvalget av produktene er gode og pris kan være bob ...bob ....
Jeg har vært kunde hos Power Vestkanten i Loddefjord i mange år
⭐⭐⭐⭐⭐

Resposta da Power.no - Vestkanten
Fikk kjempe god hjelp av en dame med Smartklokken. Hun viste sin Garmin klokke og forklarte. Hun var kjempeflink.

Resposta da Power.no - Vestkanten
Ekspeditøren var helt super og hjalp skikkelig med det jeg ønsket

Resposta da Power.no - Vestkanten
Som alltid hyggelig å komme innom Power Vestkanten. Vennlig og hjelpsom betjening😃😃

Resposta da Power.no - Vestkanten
Jeg handler mye på power Vestkanten og får alltid god service. Jeg er spesielt veldig fornøyd med karene som jobber med tver. Trivelige og kunnskapsrike. Veldig smilende ansatte i kassen. Virker også som en kjekk plass å jobbe. Det er også trygt å handle her. Anbefales.

Resposta da Power.no - Vestkanten
Service og utvalg og ansattes erfaringer med produkter

Resposta da Power.no - Vestkanten
Bestillingen min skulle være klar som «Klikk og hent», men den ventet ikke på meg da jeg kom.
Kvinnen i kassen kunne med en gang ha hentet bestillingen min fra hyllen, men i stedet begynte hun å betjene to eldre herrer som sto i kø bak meg. Jeg opplevde dette som svært dårlig kundebehandling, fordi hun ignorerte meg og ba meg vente.
Jeg var først i køen og burde derfor ha fått hjelp først. Da jeg spurte henne hvorfor bestillingen min ikke var klar, svarte hun bare kort og avvisende.
Jeg synes dette var en svært ubehagelig opplevelse. Kunder skal behandles med respekt, og jeg forventer en bedre service enn dette.

Resposta da Power.no - Vestkanten
Fant det jeg skulle ha, trengte ikke noe hjelp. Betalte og gikk.

God og rask service.
Ansatte er flink og hjelpsom.
Butikken er ren og oversiktlig.
Anbefaler denne butikken.

Resposta da Power.no - Vestkanten
Rask og god kundebehandling.
Et godt produkt!

Resposta da Power.no - Vestkanten
Hjelpsom ansatt som skjønte mine behov og kom med en god pris👍

Resposta da Power.no - Vestkanten
Veldig fornøyd med grill pannen og prisen+hyggelig betjening 😊

Resposta da Power.no - Vestkanten
Kort ventetid og rask avklaring på garantisak 👍

Resposta da Power.no - Vestkanten
Bestiller et TV på klikk og hent og får informasjon i butikken om at det må kalibreres ellers blir ikke bildekvaliteten bra... det får jeg først informasjon om når jeg er der.. halooo

Resposta da Power.no - Vestkanten
Først besøket kjøpte jeg en liten høyttaler. Hadde bursdag gave på 14kr, da jeg kom hjem ser jeg at det kun er trekt -13kr.
Små penger men prinsippet.
Andre besøket den dagen ville jeg kjøpe meg en ny klokke(Huawei gt6) til 1990kr som klokken var priset med. Fikk kontakt med en ansatt, han skulle finne klokken til meg, men dei hadde ikke klokken inne, jeg spurte når dei fikk den inn igjen han viste ikke og fikk beskjed om at prisen var feil.
Det blei ingen klokke på meg og jeg fikk ikke brukt 10% som bursdag gave.

Resposta da Power.no - Vestkanten
Vi fikk veldig god service fra service avd. Leder fra avd. er utrolig hyggelig, han hjalp oss med alt. Tusen takk til han.

Resposta da Power.no - Vestkanten
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.