POWER.se - Örebro Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Marieberg Säljarevägen 10C, 70236 Örebro, Örebro län, SE

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Första gången jag besöker Power i Örebro /Marieberg. Jätte trevlig och hjälpsam personal, fick snabb utrett mitt ärende. Personalen i kassan tog sig verkligen tid och förklarade garantierna och at... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Trevlig kille med humor som hjälpte mig med min förbeställa leverans. Han la även i den i kundvagnen vilket var imponerande service utan jag bad om det. Trevlig butik i Marieberg där de hälsar utan v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Butikssäljaren G, var kunnig, lyhörd och engagerad i vad jag behövde och kunde få. Han gav tydlig information och alternativ inför köpet av produkten. Jag är velig, men…. Tålmodigt kom han fram ti... Ver mais

Informações sobre a empresa

• Marieberg Säljarevägen 10C, 70236, Örebro, Örebro län, Suécia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Örebro

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

3 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

14 909 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Men aggressiv försäljare!

3 de setembro de 2026

Hej Anders,

Tack för att du delade din upplevelse med oss. Det låter som att du hade en stötande upplevelse i vår butik i Örebro, och vi tar den typen av feedback på allvar. Vi vill att alla som besöker våra butiker ska känna sig välkomna och trygga, och det är inte meningen att någon ska uppleva press eller obehag vid ett besök. Din feedback är värdefull för oss och hjälper oss att bli bättre.

Classificada 1 em 5 estrelas

Extremt påträngande säljare med noll…

Extremt påträngande säljare med noll känsla. Nej jag behöver varken din hjälp att kolla på brödrost och inte dina tre kollegor som frågat de senaste minuterna.

5 de setembro de 2026

Hej Lalli!

Vi uppskattar att du tar dig tid att lämna ett omdöme, även när besöket inte riktigt blev som du hade önskat. Vi förstår att det kan bli ganska mycket när man får flera frågor om hjälp på kort tid, särskilt när man redan vet vad man är ute efter. Tanken med att finnas nära till hands är såklart att göra besöket enklare, inte att kännas påträngande.

Vi tar med oss din feedback kring hur kontakten upplevdes. Vi hoppas ändå att du fick med dig det du kom in för och att själva butiksbesöket fungerade så bra som möjligt. Tack för att du delar med dig av upplevelsen, det ger oss något konkret att tänka på framåt!

Allt gott,
Ebba på POWER!⚡

Classificada 4 em 5 estrelas

Personalen verkade kunnig och det är…

Personalen verkade kunnig och det är viktigt !!!

Hej Thomas,

Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse i vår butik i Örebro! Det gläder oss att du upplevde personalen som kunnig, precis som det ska vara när man besöker oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka en annan dag.

Bara bra nöjd med köpet

Hej Elisabeth,

Tack för en fantastisk recension och fem stjärnor! Det gör oss otroligt glada att höra att du är nöjd med ditt köp. Det är precis sådana upplevelser vi strävar efter att leverera varje dag. Vi hoppas att du får stor glädje av din nya produkt och ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till POWER Örebro framöver.

Classificada 4 em 5 estrelas

Trevlig försäljare som hjälpte mig med…

Trevlig försäljare som hjälpte mig med det jag ville ha och lite till

Hej Ingalill,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss! Det är alltid roligt att höra att du fick bra hjälp i vår butik i Örebro och att personalen kunde gå det extra steget för att hitta rätt produkt åt dig. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart igen.

Hej Mona,

Vad roligt att höra att du hade en bra upplevelse hos oss i Örebro! Det är alltid fantastiskt att få höra att personalen har varit trevlig och hjälpsam. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till POWER Örebro framöver.

Trevlig personal.

Trevlig personal o snabbt o enkelt.

29 de agosto de 2026

Hej Therese,

Vad roligt att höra att du hade en trevlig upplevelse hos oss i Örebro! Det betyder mycket för oss att både personalen och besöket föll i din smak, och att allt gick snabbt och enkelt. Det är precis den typ av upplevelse vi strävar efter att erbjuda varje gång. Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra bemötande och allt löste sig till…

Bra bemötande och allt löste sig till belåtenhet

Hej Jaakko,

Tack för din fantastiska recension och fem stjärnor! Det gläder oss verkligen att höra att du fick ett bra bemötande och att allt löste sig till belåtenhet. Vi strävar alltid efter att ge en lika positiv upplevelse till alla som besöker oss. Ditt betyg och dina vänliga ord betyder mycket för oss. Vi hoppas att vi får välkomna dig tillbaka till POWER Örebro framöver!

Classificada 2 em 5 estrelas

Allt hade funkat bra om inte säljaren…

Allt hade funkat bra om inte säljaren lagt sig i för då vart det fel färg. det var det enda jag hade som krav. säljaren gav tummen upp sen när man kommer hem tolv mil bort så fick jag bajsröd färg. Skulle gått till den gigantiska eljätten för då kunde jag bytt hemma....

Hej Robin,

Hej Robin,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Det är verkligen inte så vi vill att det ska kännas när man handlar hos oss, och jag förstår verkligen hur frustrerande det är att åka hem tolv mil och upptäcka att färgen inte stämmer med det du hade som ditt enda krav. 😊

Det är extra tråkigt att just färgvalet, som var så viktigt för dig, inte blev rätt i slutändan. Vi kommer att ta med oss din feedback internt och se över hur vi hanterar färgval och kommunikation kring specifika kundönsken i butiken, så att detta inte händer igen. 💬

Ditt ärende har nu skickats vidare till butiken i Örebro för vidare hantering, och de kommer att titta på vad som gick fel i detta fall. 🤗

Vi hoppas att du ger oss en ny chans att leverera en upplevelse som lever upp till dina förväntningar nästa gång.

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Mycket trevlig personal

Mycket trevlig personal

Hej håkan,

Tack för din fina recension och fyra stjärnor! Det gläder oss att du upplevde vår personal som mycket trevlig under ditt besök i vår butik i Örebro. Vi lägger stor vikt vid att skapa en välkomnande och bra upplevelse för varje besökare, och det är alltid upplyftande att höra att det märks. Vi hoppas att du får nytta och glädje av din produkt länge framöver. Du är varmt välkommen tillbaka till POWER Örebro när som helst!

Oseriös personal i butiken

Oseriös personal i butiken. Inget engagemang, pratar bara med varandra istället för att hjälpa kunder.
Min order var inte plockar när jag kom till butiken trots att jag fått ett meddelande om att den skulle vara klar.

Hej JA,

Hej JA,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Det är verkligen inte så vi vill att det ska kännas när du besöker en av våra butiker, och jag förstår att det är frustrerande att komma för att hämta sin order och upptäcka att den inte är redo trots att du fått ett meddelande om att den skulle vara klar. 😊

Vi tar med oss din feedback om bemötandet och engagemanget i butiken internt för att se över våra rutiner kring både plockprocesser och kundservice. Det är viktigt för oss att personalen är tillgänglig och hjälpsam, och din feedback hjälper oss att arbeta vidare med detta. 💬

Vi hoppas att du ger oss en ny chans att leverera en bättre upplevelse nästa gång. 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Classificada 1 em 5 estrelas

Mycket besviken på Power och i mitt…

Mycket besviken på Power och i mitt fall service och reparation i Örebro.
Skickade in AirPods Pro där vänster hörlur inte laddar, detta innan garantitid löpt ut. De lagar/byter ut och skickar tillbaka varan som fortfarande har samma fel. Skickar tillbaka till Power Örebro och får svar att de inte hittar felet och att jag ska betala 499kr för deras kontroll…. Hur är det möjligt? Ska jag betala för att kunna använda produkten när felet var under garantitiden?
Inväntar nu telefonsamtal från butikschef dagarna går och det är 2 månad sedan jag skickade in dem….fortsättning följer.

Efter recensionen har Power Örebro hört av sig, bett om ursäkt och löst situationen.

17 de junho de 2026
Opinião espontânea

Resposta da POWER.se - Örebro

Tack för att du uppmärksammar oss på din situation.

Det är självklart tråkigt när en garantireparation inte går som förväntat, och vi har full förståelse för din besvikelse kring fördröjningen och hanteringen. Så här ska det naturligtvis inte vara.

Vi vill hjälpa dig att reda ut det här så att vi kan hitta en bra lösning. Vänligen kontakta vår kundservice via e-post på kundservice@power.se eller på telefon 08 517 66 000. Om du uppger dina kontaktuppgifter och ärendenummer kan vi gå in i systemet, undersöka ärendet och hjälpa dig vidare.

Vi väntar på att du hör av dig så att vi kan ta tag i detta åt dig!

Felix på POWER! ⚡️

Snälla och hjälpsam

Var var bra upplevelse med Power.
Personalen var jätte snälla och hjälpsamma ❤️❤️❤️❤️

Hej Amie,

Tack för de fina orden och för ditt omdöme!

Det är verkligen roligt att höra att du hade en så bra upplevelse i Örebro och att personalen upplevdes som så snälla och hjälpsamma.

Classificada 3 em 5 estrelas

Lite rörigt att betala med presentkort.

Lite rörigt att betala med presentkort.
Annars ok

Hej Peter,

Tack för din recension.

Bra att höra att det annars kändes okej, även om betalningen med presentkort upplevdes som lite rörig.

Presentkort kan användas i våra varuhus, men inte för vanliga köp online. Om det gällde en Click & Collect-beställning går det däremot att betala med presentkort när produkten hämtas i varuhuset.

Den var jättebra mötande

30 de julho de 2026

Hej Ahmed,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att bemötandet i Örebro var så bra.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Örebro⚡

Nöjd

Fick hjälp att bära ut till bilen

Hej Klas,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd och att du fick hjälp hela vägen ut till bilen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Enkelt och billigt

29 de julho de 2026

Hej Johan,

Tack för din fina recension.

Härligt att höra att upplevelsen var enkel och prisvärd. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Bra pris lätt att hämta

Bra pris lätt att hämta

Hej Håkan,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du upplevde både priset och upphämtningen som smidig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Örebro. Välkommen tillbaka.

Personalen och servicen

Personalen och servicen

Hej George,

Tack för de fina orden om personalen och servicen i Örebro. Det är väldigt roligt att höra att du hade en så bra upplevelse hos oss.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ditt omdöme. Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Örebro⚡

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket trevlig och kunnig personal

Mycket trevlig och kunnig personal , var insatt i alla våra frågor om varorna vi ville köpa

30 de julho de 2026

Hej Hasse,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att ni fick ett trevligt bemötande och kunnig hjälp med era frågor i Örebro.

Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse, och hoppas att vi får hjälpa er igen framöver.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Örebro⚡