Efter att företaget gjort ett misstag gör dom rätt från sig och fixar det. detta gör dom till ett pålitligt och professionellt företag. Jag kommer alltid handla från power
Bästa! Filip på Power Bäckebol vet verkligen vad service är! Lång historia kort, i samband med ett köp av en Apple Watch bytte vi mobiloperatör. Bytet skulle ske ett halvår senare. När vi väl sku... Ver mais
Beställde upphämtning i butik. Fick ett mail och sms att min vara var redo att hämtas. När jag kom till butiken och gick fram i kassan var inte alls min vara reserverad utan jag fick gå och hämta den... Ver mais
Jag fick den skadad under transport och pratat med honom som instalören men han sa att min diskmaskin har transporterat 2 gånger innan den kommer till honom
Transportgatan 19, 422 46, Hisings Backa, Göteborg, Suécia

Pede aos clientes que escrevam opiniões
Köpte en Garmin-klocka.
Kunniga försäljare jämförde olika modeller

Resposta da POWER.se - Bäckebol
Försäljaren var helt klar med information som jag ville ha.

Resposta da POWER.se - Bäckebol
Inte de lättaste att ha o göra med när det kommer till reklamation. Men det löste sig trots allt. Men en 3:a får det bli

Resposta da POWER.se - Bäckebol
Tyckte Mats var kunnig och hjelpsam och jag er nöjdjag köpte kylskåp ochfrys

Trevlig personal!
Jättebra service när man kommer in i affären!
Bra produkter!

Resposta da POWER.se - Bäckebol
Ni levererade senare än utlovat. När leveransen kom var den ena produkten så transportskadad att den gick i retur. Ingen återkoppling från er för att lösa detta. När jag använde er chatt bot. Hände inget. Ingen ringde upp för att meddela vad som nu skulle hända. Trots upprepade försök, inga svar. Vände mig till er kundsupport, ingen hjälp dör heller. De kunde inte ens få till en kontakt med butiken. Försökte detta flera gånger. Jag fick sätta mig i bilen och köra 6 mil för att nå butiken. Väl där blev jag i alla fall väl bemött i kassan av Ella . Helt bedrövligt. Blir inga mer köp hos er. Maskinen kom då ytterligare dagar 5 sent, jobbigt eftersom det handlade om tvättmaskinen.

Resposta da POWER.se - Bäckebol
Trevlig mottagand lätt att få snabb service

Resposta da POWER.se - Bäckebol
Fick hjälp direkt, säljaren hade full koll på sakerna och letade upp precis rätt. Snabb utlämning på baksidan. Klart på 10 minuter och vi var säkra på att ha köpt rätt saker.