POWER.se - Jönköping Opiniões

TrustScore: 4 em 5

Solåsvägen 4a, 553 03 Jönköping, Jönköpings län, SE

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Väldigt trevliga hjälpsamma killar som tog emot mig direkt när jag gick in in i butiken, frågade om de kunde hjälpa mig Liam var den som fixade med allt runt omkring min beställning. Sen tog hans... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Jag hade beställt en produkt via Click and Collect. Väl där blev jag hänvisad till Telecom för att hämta mig Smartwatch. Där tog det nästa 30 min innan jag fick min produkt , den var inte undanploc... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket trevlig, förtroendeingivande och kunnig kille med stort engagemang som lotsade oss till bästa köp! Vi blev supernöjda! Därför kändes det också roligt att handla hos er!

Informações sobre a empresa

• Solåsvägen 4a, 553 03, Jönköping, Jönköpings län, Suécia

• 08 51 76 60 00
Promotion box for POWER.se - Jönköping

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Bom

TrustScore: 4 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

16 232 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Hej Irnes,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Jönköping var förstående och tillmötesgående.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av detta, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Classificada 5 em 5 estrelas

Blev mycket bra omhändertagande och bra…

Blev mycket bra omhändertagande och bra service .

22 de julho de 2026

Hej Christina,

Tack för din fina recension. Det är väldigt roligt att höra att du blev väl omhändertagen och fick bra service i Jönköping.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sådana ord betyder mycket.

Classificada 5 em 5 estrelas

För mig är säljaren den viktigaste…

För mig är säljaren den viktigaste delen av köpupplevelsen. När man blir bemött på ett trevligt, professionellt och vänligt sätt känner man sig trygg och vill gärna genomföra sitt köp där. Jag är mycket nöjd med mitt köp och vill rikta ett stort tack till säljaren för den utmärkta servicen och det fina bemötandet.

21 de julho de 2026

Hej Rosin,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är väldigt glädjande att höra att bemötandet i Jönköping gjorde så stor skillnad och att du kände dig trygg genom hela köpupplevelsen. Vi uppskattar särskilt att du lyfter fram den trevliga, professionella och vänliga servicen.

Stort tack för de fina orden och för ditt förtroende.

Classificada 5 em 5 estrelas

Proffsiga och lösningsorienterade från…

Proffsiga och lösningsorienterade från början till avslut. Super trevliga på de med.

Hej Christian,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du upplevde hjälpen i Jönköping som proffsig, trevlig och lösningsorienterad hela vägen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Classificada 5 em 5 estrelas

En kunnig och fantastisk säljare

En kunnig och fantastisk säljare. Toppen bemötande!

Hej Naima,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett så kunnigt och fantastiskt bemötande i Jönköping. Precis så vill vi att ett besök hos POWER ska kännas.

Classificada 5 em 5 estrelas

Väldigt trevlig säljare som verkligen…

Väldigt trevlig säljare som verkligen förklarade på ett bra sätt. Jättenöjd med telefonen.

Hej Anita,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och tydlig hjälp i butiken, och extra kul att du är så nöjd med telefonen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Mycket trevlig

Hej Carina,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att besöket i Jönköping kändes både tryggt, trevligt och hjälpsamt, och att ni blev så nöjda med ert köp.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela med er av upplevelsen. Sådan återkoppling betyder mycket.

Jag är nöjd !

Hej Kund,

Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd med din upplevelse hos POWER i Jönköping.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Väldigt trevliga hjälpsamma killar som…

Liam var den som fixade med allt runt omkring min beställning. Sen tog hans kollega över betalningen verkligen jättenöjd så kommer handla fler gånger av er.

Hej Marie,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du blev väl omhändertagen direkt i butiken och att hela upplevelsen kring din beställning kändes smidig och trevlig.

Det uppskattas mycket att du tog dig tid att dela med dig, och extra kul att höra att du gärna handlar hos oss igen.

Hej Emma,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick hjälp av trevlig och kunnig personal i Jönköping.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få hjälpa dig igen framöver.

Classificada 5 em 5 estrelas

Suveränt att man kunde köpa en frys med…

Suveränt att man kunde köpa en frys med så kort varsel, bara att beställa och hämta nästa dag!

14 de julho de 2026

Hej Lena,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att det gick smidigt att beställa frysen med kort varsel och hämta den redan nästa dag.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Välkommen tillbaka!

Pådrivande säljare nr 2.

Försäljaren var bra sen kontaktade han en ”annan” angående en rabatt. Denna person var mycket pådrivande på ett abonnemang som han tyckte att vi skulle ha. Inget bra kundbemötande från denna person. Första och sista besöket i Jönköping.

16 de julho de 2026

Hej TS,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är tråkigt att höra att besöket i Jönköping inte blev bra, särskilt när mötet först kändes positivt men sedan övergick till ett alltför pådrivande samtal om ett abonnemang. Det är inte den känsla vi vill att man ska få i butik. 😊

Din feedback har förts vidare till varuhuset så att de kan se över bemötandet och hur sådana säljsituationer hanteras framöver. Tack för att du uppmärksammade oss på detta, det hjälper oss att förbättra upplevelsen i butik. 💬✨

Trevlig personal

Trevlig personal. Lätt att hitta det man söker.

16 de julho de 2026

Hej Bengt,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som trevlig och att det var lätt att hitta det du sökte.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Jönköping.

Classificada 2 em 5 estrelas

Jag hade beställt en produkt via Click…

Där tog det nästa 30 min innan jag fick min produkt , den var inte undanplockad så man fick hämta i butik.
Kändes inte så smidigt när man specifikt valt Click and Collect för att det ska gå enkelt.

15 de julho de 2026

Hej Alexander,

Tack för att du delar med dig av detta, Alexander. Det är verkligen inte den upplevelse man ska få när man väljer Click and Collect, och jag förstår att det kändes frustrerande att behöva vänta i nästan 30 minuter när produkten dessutom inte var undanplockad. 😕💬

Det här kommer att tas vidare internt så att butiken kan se över sina rutiner kring upphämtning och hur Click and Collect hanteras i praktiken. Syftet med tjänsten är ju att det ska gå snabbt och smidigt, så din upplevelse ligger tydligt under den nivå vi vill hålla. 😊

Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Din återkoppling är viktig och hjälper oss att förbättra både upphämtningsprocessen och servicen i butik framöver. 🤗

Classificada 4 em 5 estrelas

Killen var duktig och hjälpsam.

Killen var duktig och hjälpsam.

15 de julho de 2026

Hej Mats,

Tack för din fina återkoppling. Det är väldigt roligt att höra att du fick hjälpsam och bra service i Jönköping.

Hej Elian,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service och blev väl bemött i Jönköping.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Classificada 4 em 5 estrelas

Vi kom från elgiganten där vi hade…

Vi kom från elgiganten där vi hade kontakt med en kille som inte hade vsknat på rätt sida, riktigt otrevlig.
Sedan pommer vi yill er och får tag i en kille som är raka motsattsen
Väldigt petdonlig, bra frågor samt väldigt informativ
Riktigt bra kille

13 de julho de 2026

Hej Anita,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är väldigt roligt att höra att besöket i Jönköping blev så positivt och att du fick ett personligt, informativt och trevligt bemötande. Sådant uppskattas verkligen, och vi är glada att du fick hjälp av någon som gjorde ett så gott intryck.

Tack också för ditt fina omdöme.

Bra pris på produkt

10 de julho de 2026

Hej Ivica,

Tack för din fina recension. Härligt att höra att du är nöjd med priset på produkten och din upplevelse hos POWER Jönköping.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Väl bemött trevlig och hjälpsam…

Väl bemött trevlig och hjälpsam personal fick hjälp med det vi behövde super nöjd

8 de julho de 2026

Hej Steve,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du blev väl bemött och fick den hjälp du behövde.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och det är extra kul att höra att du är supernöjd.

Classificada 5 em 5 estrelas

Riktigt bra kunskap om produkterna

Riktigt bra kunskap om produkterna. Trevlig och väldigt bra service.

9 de julho de 2026

Hej Joakim,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick trevlig service och bra hjälp med produkterna i Jönköping.