Jag tycker att man ska kunna gå in i en affär utan att man måste få ett SMS om upplevelse mm. OK det var lite hårt svar från mej. Så här kommer min upplevelse. Jag är mycket nöjd med den försäljare... Ver mais
Hej Vi hade bestämt oss för en ny tvättmaskin då vår gamla gått sönder. Tog kontakt med en av säljarna/personal som tydligt visade sitt engagemang och verkligen la ner sin tid på att svara på frågo... Ver mais
Personalen i kalmar vat topp och lyckades förklara varför man skulle byta leverantör av tele och sänka totalkosnaden med 350 kr/månad för samma produkter som min nuvarande leverantör kunde erbjuda si... Ver mais
Ölandsleden 3, 393 56, Kalmar, Oxhagen, Suécia
Fantastisk säljare och mycket nöjd med service samt produkt 👍👍👍

Dåligt batteri på mobilen . Den hade ju begagnade delar . Men för dåligt ändå

Resposta da POWER.se - Kalmar
Behövde hjälp med min mobil.
Detta gjorde personalen snabbt o smidigt.

Resposta da POWER.se - Kalmar
Trevligt bemötande av personalen som var väldigt hjälpsamma.

Resposta da POWER.se - Kalmar
Mkt kunnig försäljare hjälpte oss att välja blender

Resposta da POWER.se - Kalmar
Det var jätte bra, bra bemötande. Jag är väldigt nöjd och tacksam

Resposta da POWER.se - Kalmar
Väldigt duktig säljare och en Väldigt duktig kundservice som var tillmötesgående

Resposta da POWER.se - Kalmar
Vi var inne i butiken 30-45min och bad om hjälp med info på en produkt var och sa till ett par gånger för att få hjälp men ingen kom så blir nog inga fler besök från vår del.

Resposta da POWER.se - Kalmar
Tjejen som stod i kassan kunde inte svara på mina frågor, utan stod mest och såg uttråkad ut. Hon hjälpte en kollega in i mellan i köpet också, där hon hade kunnat fråga honom om han kunde svara på mina frågor om produkten som jag skulle köoa. Allmänt lij och ointresserad, tyvärr!
Produkten är helt klart godkänd!

Resposta da POWER.se - Kalmar
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.