POWER.se - Kristianstad Opiniões 1953

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Häråkravägen 4, 291 61 Kristianstad, Härlöv-Hedentorp, SE

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Bemötande jättefint. Känner mig lurad på skenor i visningsugnen som ej var med o vi blev inte informerade om att det var något utöver. Jag har inte fått återkoppling på att jag ej kan slutföra regi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Trevliga killar som va inhyrda. Elias från Kalmar superduktig, köpte e stegräkne klocka till födelsepresent av honom. Han ska ni va rädda om, mycke mycke duktig. En tv av en annan superduktig Gabriel... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Miss uppfattning i Kassan. Den man som tog emot. Tog min gamla spräckta mobil telefon och satte ett skydd fram på den. När han skulle hämta en ny mobil till mig Sen kunde han inte flytta Slmkortet f... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag vill verkligen lyfta den fantastiska service jag fick, särskilt från Lucas. Hans bemötande var professionellt, engagerat och mycket hjälpsamt från början till slut. Han tog sig tid att förstå... Ver mais

Informações sobre a empresa

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Perfekt behandling

Perfekt behandling. Säljaren trodde att det fanns en artikel i lager, fast saldot visade något annat. Blev ett par tusen billigare.

13 de maio de 2026

Hej Roland,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så bra bemötande och en positiv upplevelse i varuhuset.

Extra kul också att det löste sig på ett så bra sätt för dig.

Tålig säljare.

Tålig säljare.

Hej Elisabeth,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var så bra.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Trevlig och kunnig personal

Trevlig och kunnig personal - mycket bra service !

11 de maio de 2026

Hej Ion,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick trevlig och kunnig hjälp och att servicen levde upp till förväntningarna.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mötte kompetenta säljare som både var…

Mötte kompetenta säljare som både var pålästa o inlyssnande! Har ändrat uppfattning helt om företaget o kommer snart att besöka POWER igen 🙏 Tack

Hej Yvonne,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att besöket gav ett så bra intryck och att hjälpen upplevdes som både kunnig och lyhörd.

Varmt välkommen tillbaka till POWER igen.

Bra rådgivning

Bra rådgivning, trevlig bemötande, bra rabatt

8 de maio de 2026

Hej Sylwia,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra rådgivning, ett trevligt bemötande och en bra upplevelse hos oss.

Bemötande jättefint. Men!

Bemötande jättefint.
Jag har inte fått återkoppling på att jag ej kan slutföra registrering som kund hos er. //Karin

11 de maio de 2026

Hej Karin,

Tack för att du delar med dig. Det är glädjande att bemötandet upplevdes som fint, men det låter samtidigt frustrerande att informationen om visningsugnen och skenorna inte var tydlig från början.

När det gäller registreringen kan meddelandet bero på att din e postadress eller ditt telefonnummer redan är kopplat till en befintlig kundprofil. Prova gärna att logga in med samma e postadress eller telefonnummer i stället för att skapa ett nytt konto.

Om du får felmeddelandet att uppgifterna redan används och det ändå inte går att logga in, kan du använda vårt [kontaktformulär](https://www.power.se/kundservice/kontakta-oss/) eller skriva till [kundservice@power.se](mailto:kundservice@power.se) och gärna bifoga en bild på felmeddelandet. Då blir det lättare att hjälpa dig vidare.

Om du vill kan du också skriva exakt vilket felmeddelande du får vid registreringen, så kan jag hjälpa dig att tolka det bättre.

Classificada 4 em 5 estrelas

Engagerad personal som kunde ge bra…

Engagerad personal som kunde ge bra svar på våra frågor om köpet.informativ service.och trevligt bemötande. Bra köp.

4 de maio de 2026

Hej Mikael,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att ni fick engagerad, informativ och trevlig service i Kristianstad, och att ni kände att ni fick bra svar på era frågor inför köpet.

Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Hej Erna,

Tack för din recension och för att du handlar hos oss.

Det uppskattas att du tog dig tid att lämna omdöme.

Mycket bra pris

Mycket bra pris, ganska snabb leverans. Väldigt trevlig personal.

Hej Lars,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att du är nöjd med priset, leveransen och bemötandet i varuhuset.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Classificada 4 em 5 estrelas

Smidigt och bra hanterat hela vägen…

Smidigt och bra hanterat hela vägen från beställning till köp

5 de maio de 2026

Hej Sven,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att allt har fungerat smidigt hela vägen från beställning till köp.

Hej Frida,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen kändes kunnig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var snabbt och enkelt att hämta…

Det var snabbt och enkelt att hämta upp, och inget tjafs om priset även om det hade höjt sedan jag handlade det online.

7 de maio de 2026

Hej Melker,

Tack för den fina recensionen.

Vad roligt att höra att upphämtningen gick snabbt och smidigt, och att allt fungerade enkelt på plats. Det är extra uppskattat att du lyfter att priset hanterades utan krångel.

Hej Karin,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att du är mycket nöjd och kände dig väl omhändertagen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Trevlig bemötande

Trevlig bemötande, serviceinriktad personal

5 de maio de 2026

Hej Luljete,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och upplevde personalen som serviceinriktad.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Trevlig butik

Mycket hjälpsam när rätt varan skulle letas fram. Enkelt återköp när det blev fel ändå

Hej Mats,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Vad roligt att höra att besöket upplevdes som trevligt, att hjälpen i butiken fungerade bra och att återköpet gick smidigt trots att det blev fel först.

Det uppskattas verkligen.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag sköpte en bärbar

Jag sköpte en bärbar. När jag var hemma såg jag att förpackningsförseglingen var skadad. Detta kunde inte ses eftersom det var täckt med Power.se-tejp. Sedan kontrollerade jag SSD:n för läs- och skrivvolym. Det var väldigt högt för en helt ny bärbar dator. "Data Units Written" ungefär 350 GB. Så jag tänker att det här bärbar var inte ny. Och sen kontrollerade jag garanti med hjälp från seriennummer på Lenovo och istället för 24 månader var det bara 19 månader kvar. Och nu tänker jag att en rabatt åv minst 1500 kr är rimlig. Du kan kontakt mig 0766017172. mvH

Hej Rene,

Tack för detaljerna. Skadad försegling, SSD-slitage och kortare garanti tyder på icke-ny vara, vi beklagar och håller med om kompensation.

Butiken där du köpte är bäst lämpad att undersöka och fixa, ta med kvittot dit.

Felix på POWER! ⚡️

Classificada 5 em 5 estrelas

Så trevliga killar som hjälpte mig med…

Så trevliga killar som hjälpte mig med mitt inköp. Fick all hjälp jag behövde och lite därtill. 😄

3 de maio de 2026

Hej Gunnel,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick så bra hjälp och ett så trevligt bemötande vid ditt köp.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Classificada 2 em 5 estrelas

Arrogant personal

Arrogant personal. Satt på kassa disken när vi kom för att hämta mina produkter som jag beställ från nätet
Blir Elgiganten hädanefter.

2 de maio de 2026

Hej Tonny,

Tack för din feedback. Det är tråkigt att personalen på kassadisken kändes arrogant när du kom för att hämta dina nätbeställda produkter, det ska vara välkomnande och effektivt.

Vi tar detta på allvar och tränar teamet för bättre service vid uthämtning. Tack för att du ger oss chansen att bättra oss!

Felix på POWER! ⚡️

Classificada 5 em 5 estrelas

Trevlig och hjälpsam personal.

Trevlig och hjälpsam personal.

Hej lena,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen på plats uppskattades.

Smidigt

Bra bemötande o snabb hantering

Hej Lars,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att allt gick smidigt, med bra bemötande och snabb hantering.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.