POWER.se - Länna Opiniões

2054
TrustScore: 4 em 5

Truckvägen 2, 142 53 Skogås, Stockholms län, SE

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Simple and extremely user friendly website makes it easy to find and order products. Great help from the AI chatt function and the fact that you could get your orders delivered with Wolt for a small s... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Jag köpte en mobil med abonnemang och det funkar inte så pra . Nätverk företag har taget sitt ansvar att avsluta abonnemangen men ni hjälpte inte att bytta den . Och chefen sagt att han verkar inte d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Lillian på Power i Länna är en stjärna som både butik och kedjan ska vara rädda om. Hon styrde upp kassan fastän att hon skulle vara ute i butiken. Hon betade av den långa kön snabbt som tusan men lyc... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Suveränt bemötande i butiken (Länna). Bra och sakkunnig hjälp när man ska köpa en så tråkig produkt som en diskmaskin :) Bemötande och kunskap är i detta läge helt avgörande för att vi ska fatta beslu... Ver mais

Informações sobre a empresa

• Truckvägen 2, 142 53, Skogås, Stockholms län, Suécia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Länna

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Bom

TrustScore: 4 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

(2054)

14 909 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Ha inte bara en person vid kassan med…

Ha inte bara en person vid kassan med övriga kollegor sitter i rummet bakom när det har bildats kö. Jag blev faktiskt nästan sugen på att lämna butiken eftersom det gav ett oengagerat intryck.

19 de julho de 2026

Hej Henrik,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är verkligen inte det intryck vi vill ge, och jag förstår att det känns frustrerande när det bildas kö samtidigt som det upplevs som att hjälp finns nära men inte kommer fram. 😊

Din feedback om bemanningen vid kassan och hur situationen upplevdes i butiken har tagits vidare internt till Länna för att ses över. Sådana synpunkter är viktiga för att förbättra både tillgänglighet och service i butiken. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammade detta och hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse nästa gång. 🤗

New tv

I needed a new TV, I placed the order, picked up at the store and everything went smoothly.

6 de julho de 2026

Hi Andrei,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att allt gick smidigt från beställning till upphämtning och att du fick den nya TV:n du behövde.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Länna⚡

Hej Nahida,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att allt gick smidigt och att du fick ett trevligt bemötande i Länna.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Länna⚡

Hej Mikael,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd och att du fick ett trevligt bemötande i kassan.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse hos POWER Länna.

Classificada 1 em 5 estrelas

Personal som skiter i kunderna

Nej, inte alls nöjd ni har för många idioter latmaskar som jobbar där & skiter i kunderna👎🏻 jag bad om hjälp att hitta en spegel 🪞 då orkade skiten i kassan som va där med några andra till & pratade om privata saker & sa den finns inte & är slut. Men litade jag inte på henne & hittade själv blev riktigt irriterad😡 vad gör de där då när de inte hjälper kunderna👎🏻👎🏻 åker inte dit igen ska välja Elgiganten istället

17 de julho de 2026

Hej Rangeen!

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss, även om vi verkligen hade önskat att din upplevelse sett annorlunda ut. Det låter som att besöket inte alls blev som du hade hoppats och vi förstår att det känns frustrerande när man söker hjälp och inte upplever att man får det stöd man förväntar sig.

Vi vill att det ska kännas enkelt att få hjälp när man kommer in till oss och därför är det värdefullt att du berättar hur du upplevde besöket. Sådan feedback hjälper oss att få en bättre bild av hur våra kunder upplever servicen.

Vi hoppas att nästa besök ger ett betydligt bättre intryck och att du möts av den service som man ska kunna förvänta sig när man behöver hjälp!

Ha en fortsatt fin sommar,
Ebba på POWER!⚡

Bra hjälp

Bra hjälp. Trevlig och kunnig personal.

20 de julho de 2026

Hej Jacco,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra hjälp och ett trevligt bemötande i Länna.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Snabb och bra service

Hej Felix,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde servicen som snabb och bra.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Все хорошо

Все хорошо, спасибо

Привет, Игорь,

Tack för din fina recension. Härligt att höra att allt gick bra och att du är nöjd. Det uppskattas verkligen!

Bra service

Bra service, hjälpsam personal

18 de julho de 2026

Hej Anette,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service och mötte hjälpsam personal i Länna. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fick som kund ett mycket kunnigt och…

Fick som kund ett mycket kunnigt och informativt berikande bemötande vid mitt köp av en kyl/frys.
Mycket nöjd helt enkelt.

Hej Rainer,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett kunnigt, informativt och uppskattat bemötande vid ditt köp av kyl och frys.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och det är extra glädjande att höra att du är mycket nöjd.

Classificada 5 em 5 estrelas

Himla fin service inne i Lännavaruhuset…

Himla fin service inne i Lännavaruhuset som vanligt. Tack så mycket grabbar! :)

Hej Alexander,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick så bra service i Lännavaruhuset igen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig, och vi hoppas att vi får välkomna dig tillbaka snart.

Classificada 4 em 5 estrelas

Kunnig säljare som gjorde ett bra…

Kunnig säljare som gjorde ett bra intryck.

15 de julho de 2026

Hej Jan,

Tack för din fina recension. Det är väldigt roligt att höra att du fick ett så bra intryck och att hjälpen i Länna uppskattades.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb och enkel beställning med…

Snabb och enkel beställning med uthämtning i närmaste Powerbutik. Allt gick smidigt och med vänligt bemötande

14 de julho de 2026

Hej Bertil,

Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att beställningen gick snabbt och smidigt, och att upphämtningen i butik fungerade så bra.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Superbra trevlig proffsig säljare

Superbra trevlig proffsig säljare
samt perfekt bra leverans👏👍

4 de julho de 2026

Hej Anette,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du hade en så bra upplevelse, både med hjälpen i butiken och med leveransen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Bra och kunnig personal

Bra och kunnig personal. Inte pushiga. Bra priser och bra utbud

13 de julho de 2026

Hej Ewa,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som kunnig och hjälpsam, utan att det kändes påträngande.

Härligt också att du uppskattade både priserna och utbudet i Länna.

Hej Simic Stefan,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick mycket bra service i Länna, och vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Classificada 3 em 5 estrelas

Trevlig personal

Dom hade det jag sökte efter

8 de julho de 2026

Hej Anders,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du fick trevligt bemötande och att det du sökte fanns på plats.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Classificada 2 em 5 estrelas

Personalen kunde varit mer service…

Personalen kunde varit mer service minded, vi fick stå och vänta jätte länge innan vi fick hjälp

11 de julho de 2026

Hej kund,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är inte den service vi vill att man ska mötas av, och att behöva vänta länge innan man får hjälp är förstås frustrerande.

Din feedback om bemötandet och väntetiden har tagits vidare till varuhuset så att de kan se över sina rutiner och kundupplevelsen framåt. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammar detta för oss, och hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse nästa gång. 😊✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag hade gjort fel vid min beställning…

Jag hade gjort fel vid min beställning men kunde snabbt ångra köpet och börja om igen med en ny beställning. Känns bra att sådant fungerar smidigt.
Hämtningen fungerade därefter galant.

10 de julho de 2026

Hej Rolf,

Tack för att du delar med dig! Härligt att höra att det gick snabbt att ångra beställningen och lägga en ny, och att hämtningen sedan fungerade galant.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att lämna omdömet. Sådant är fint att få höra.

Trevlig säljarr

10 de julho de 2026

Hej Konsument,

Tack för ditt fina omdöme! Det är väldigt roligt att höra att du hade en trevlig upplevelse i Länna och att bemötandet uppskattades.