Simple and extremely user friendly website makes it easy to find and order products. Great help from the AI chatt function and the fact that you could get your orders delivered with Wolt for a small s... Ver mais
Jag köpte en mobil med abonnemang och det funkar inte så pra . Nätverk företag har taget sitt ansvar att avsluta abonnemangen men ni hjälpte inte att bytta den . Och chefen sagt att han verkar inte d... Ver mais
Lillian på Power i Länna är en stjärna som både butik och kedjan ska vara rädda om. Hon styrde upp kassan fastän att hon skulle vara ute i butiken. Hon betade av den långa kön snabbt som tusan men lyc... Ver mais
Suveränt bemötande i butiken (Länna). Bra och sakkunnig hjälp när man ska köpa en så tråkig produkt som en diskmaskin :) Bemötande och kunskap är i detta läge helt avgörande för att vi ska fatta beslu... Ver mais
Truckvägen 2, 142 53, Skogås, Stockholms län, Suécia

Pede aos clientes que escrevam opiniões
Ha inte bara en person vid kassan med övriga kollegor sitter i rummet bakom när det har bildats kö. Jag blev faktiskt nästan sugen på att lämna butiken eftersom det gav ett oengagerat intryck.

Resposta da POWER.se - Länna
I needed a new TV, I placed the order, picked up at the store and everything went smoothly.

Resposta da POWER.se - Länna
Nej, inte alls nöjd ni har för många idioter latmaskar som jobbar där & skiter i kunderna👎🏻 jag bad om hjälp att hitta en spegel 🪞 då orkade skiten i kassan som va där med några andra till & pratade om privata saker & sa den finns inte & är slut. Men litade jag inte på henne & hittade själv blev riktigt irriterad😡 vad gör de där då när de inte hjälper kunderna👎🏻👎🏻 åker inte dit igen ska välja Elgiganten istället

Resposta da POWER.se - Länna
Fick som kund ett mycket kunnigt och informativt berikande bemötande vid mitt köp av en kyl/frys.
Mycket nöjd helt enkelt.

Resposta da POWER.se - Länna
Himla fin service inne i Lännavaruhuset som vanligt. Tack så mycket grabbar! :)

Resposta da POWER.se - Länna
Snabb och enkel beställning med uthämtning i närmaste Powerbutik. Allt gick smidigt och med vänligt bemötande

Superbra trevlig proffsig säljare
samt perfekt bra leverans👏👍

Resposta da POWER.se - Länna
Bra och kunnig personal. Inte pushiga. Bra priser och bra utbud

Resposta da POWER.se - Länna
Personalen kunde varit mer service minded, vi fick stå och vänta jätte länge innan vi fick hjälp

Resposta da POWER.se - Länna
Jag hade gjort fel vid min beställning men kunde snabbt ångra köpet och börja om igen med en ny beställning. Känns bra att sådant fungerar smidigt.
Hämtningen fungerade därefter galant.