POWER.se - Länna Opiniões

2054
TrustScore: 4 em 5

Truckvägen 2, 142 53 Skogås, Stockholms län, SE

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Simple and extremely user friendly website makes it easy to find and order products. Great help from the AI chatt function and the fact that you could get your orders delivered with Wolt for a small s... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Jag köpte en mobil med abonnemang och det funkar inte så pra . Nätverk företag har taget sitt ansvar att avsluta abonnemangen men ni hjälpte inte att bytta den . Och chefen sagt att han verkar inte d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Lillian på Power i Länna är en stjärna som både butik och kedjan ska vara rädda om. Hon styrde upp kassan fastän att hon skulle vara ute i butiken. Hon betade av den långa kön snabbt som tusan men lyc... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Suveränt bemötande i butiken (Länna). Bra och sakkunnig hjälp när man ska köpa en så tråkig produkt som en diskmaskin :) Bemötande och kunskap är i detta läge helt avgörande för att vi ska fatta beslu... Ver mais

Informações sobre a empresa

• Truckvägen 2, 142 53, Skogås, Stockholms län, Suécia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Länna

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Bom

TrustScore: 4 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

(2054)

14 961 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Smidigt köp med onlinebokning

Bokade varan online för det fanns bara en kvar i varuhuset och kunde hämta den nån timme senare. Allt gick smidigt.

22 de junho de 2026

Hej Beatrice,

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att onlinebokningen fungerade smidigt och att upphämtningen gick så snabbt och enkelt.

Snabb service

Snabb service
Trevlig personal

24 de junho de 2026

Hej Johan,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick snabb service och ett trevligt bemötande i Länna.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag fick ett så bra bemötande och hjälp…

Jag fick ett så bra bemötande och hjälp när jag gjorde en reklamation. Inget krångel. Ordnades lätt.

24 de junho de 2026

Hej Agneta,

Tack för att du delar med dig! Det är verkligen fint att höra att du fick ett så bra bemötande och att reklamationen löstes smidigt och utan krångel.

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva om din upplevelse i Länna, och det är extra roligt att höra att hjälpen gjorde processen enkel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är mycket nöjd med min nya Samsung…

Jag är mycket nöjd med min nya Samsung TV 🇸🇪🇸🇪🏆🏆🇸🇪🇸🇪🏆🏆

22 de junho de 2026

Hej Peter,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du är så nöjd med din nya Samsung TV och din upplevelse hos oss.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Classificada 4 em 5 estrelas

Från att tittat på en 43 tum i många…

Från att tittat på en 43 tum i många år.så är det här en stor skillnad så är hittills nöjd.

17 de junho de 2026

Hej Robert,

Tack för att du delar med dig! Vad roligt att höra att skillnaden från 43 tum känns så stor och att du hittills är nöjd med din nya TV.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet, och hoppas att du får många riktigt bra film- och TV-kvällar framöver.

Hej Tony,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som kunnig och tillmötesgående.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Jättebra service!

Jättetrevlig personal !

Hej Johan,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick jättebra service och blev väl bemött i Länna.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra service i både butik och…

Bra service i både butik och varuutlämningen. Trevlig personal.

Hej Stefan,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra service både i butiken och vid varuutlämningen, och att personalen gjorde ett trevligt intryck.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var en mycket vänlig personal

Det var en mycket vänlig personal, gav mycket information och var väldigt kunnig

Hej Britt-Marie,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du fick ett vänligt bemötande, tydlig information och kunnig hjälp i Länna.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra rekommendation och kommunikation…

Bra rekommendation och kommunikation med personalen..priserna är acceptabla

Hej Biljana,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra rekommendationer, tydlig kommunikation och ett gott bemötande i Länna, och att du upplevde priserna som acceptabla.

Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Personal / Service

Personal / Service
Bra bemötande och med en inställning att se mig som en kund framförallt närvarande i hela mitt köp.

Hej Sven,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande och kände dig sedd genom hela ditt köp. Precis så vill vi att upplevelsen ska kännas i varuhuset.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Länna⚡

Classificada 4 em 5 estrelas

I sort sett bra men fick vänta ganska…

I sort sett bra men fick vänta ganska länge på en försäljare. Blev även fel i kassan då min tidigare bonus inte registrerades så det blev ingen bonusrabatt.

Hej Dennis,

Tack för att du delar med dig. Det är glädjande att helhetsintrycket ändå var bra, även om väntetiden blev längre än väntat och bonusen inte registrerades som den skulle.

Det låter förstås inte som det ska i kassan. Om du vill få hjälp med bonusfrågan är du välkommen att använda vårt [kontaktformulär](https://www.power.se/kundservice/kontakta-oss/), så kan rätt team titta närmare på det.

Tack igen för din feedback. Den är värdefull för oss och hjälper oss att förbättra upplevelsen i varuhuset.

Bra butik i Länna

Hej Hemmakaniker,

Tack för de fina orden om varuhuset i Länna.

Det är väldigt roligt att höra att du hade en bra upplevelse där, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din feedback.

Varmt tack för ditt omdöme.

Det var väldigt smidigt

Det var väldigt smidigt. Beställde på nätet för hämtning i butik, samt att de hade personal och så godtog Power kontanter. Allt som det ska vara.

Hej David,

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att allt gick smidigt med beställningen och upphämtningen i butik.

Det är extra uppskattat att du lyfter både enkelheten med att beställa online och upplevelsen i varuhuset. Precis så vill vi att det ska kännas.

Hej Ulrika,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du uppskattade både personalen och butiken i Länna.

Vi hoppas att vi får välkomna dig tillbaka snart igen.

Bra service och bra rekommendationer

Bra service och bra rekommendationer

1 de junho de 2026

Hej Kahja,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service och bra rekommendationer hos oss.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Trevlig personal och smidig hantering…

Trevlig personal och smidig hantering av byte, returärende.

11 de junho de 2026

Hej Victor,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och att byte och retur hanterades smidigt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Länna.

Tack så mycket

10 de junho de 2026

Hej Mohammad,

Tack så mycket för de fina orden. Det betyder mycket att du tog dig tid att lämna omdöme om din upplevelse hos POWER Länna.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag bokade en produkt via hemsidan…

Jag bokade en produkt via hemsidan ”click n collect”. Fick sms att jag kunde hämta ut den i kassan. När jag kom dit så fick jag vänta i 70min i butiken... De kunde inte hitta min beställning. Till slut kom en annan i personalen och gick ut i butiken och hittade produkten på hyllan.

10 de junho de 2026

Tack för ditt omdöme!

Det låter som att själva upphämtningen blev betydligt mer tidskrävande än vad tanken är med Click & Collect. Hela idén är ju att det ska vara ett smidigt och enkelt sätt att få med sig sin produkt, så vi förstår att väntan drog ner upplevelsen av besöket.

Samtidigt är det bra att produkten till slut kom fram och att ni fick hjälp att lösa situationen på plats. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och ge oss en inblick i hur besöket fungerade från ditt perspektiv.

Allt gott,
Jinda på POWER!⚡

Classificada 2 em 5 estrelas

Hade reserverat en vara men när jag kom…

Hade reserverat en vara men när jag kom till butiken hade de hämtat fel vara. De letade upp varan jag hade beställt men då visade det sig att det inte var den färg jag hade beställt. Den fanns inte. Okej det fick bli den ändå. För fem minuter sen kom det en påminnelse om att jag skulle hämta den reserverade varan. Personalen var jättetrevlig men det verkar inte vara riktigt i ordning på grejerna.

11 de junho de 2026
Opinião espontânea

Tack för ditt omdöme!

Vad kul att läsa att du upplevde personalen som trevlig, det är något vi alltid blir glada över att höra. Däremot verkar själva reservationen inte riktigt ha spelat med öppna kort den här gången. När både produkt, färg och påminnelser pekar åt olika håll kan det lätt kännas som att systemen lever sitt eget lilla liv.

Vi uppskattar att du delar med dig av detta. Det är värdefull feedback och hjälper oss att få en bättre bild av hela köpupplevelsen, inte bara själva köpet.

Ha det fint!

Allt gott, Jinda på POWER!⚡