POWER.se - Mall of Scandinavia Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

Stjärntorget 2, 169 79 Solna, Stockholm, SE

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Jättebra högtalare, men tyvärr är jag väldigt besviken på att varken laddningskabel eller adapter följer med. Jag fick information från säljaren att laddningskabel skulle ingå, men när jag öppnade pak... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är helt nöjd med mitt köp från er, de tjänster ni tillhandahöll och det vänliga bemötandet jag fick av personalen, särskilt Khader Mardanili, som var mycket vänlig och hjälpsam, och de andra som o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb och mycket trevlig service i kassan! Lite besviken över att Coop rabatten inte fungerade trots "gäller hela sortimentet" i mailet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Även om det fanns många andra i butiken så fick jag hjälp av försäljaren att leta fram hörlurar som hon inte kunde hitta själv. Hon gick fram till andra kollegor så vi kunde hitta lurarna till slut. H... Ver mais

Informações sobre a empresa

6. Loja de televisões

Informações de contacto

Promotion box for POWER.se - Mall of Scandinavia

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

15 442 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Excellent customer service and great shopping experience

I had a great experience shopping at POWER Mall of Scandinavia. The staff were friendly, helpful, and professional. They answered all my questions and helped me choose the right product. The service was quick, and the overall shopping experience was smooth. I would definitely recommend this store to others.

27 de junho de 2026

Hi Tehmina,

Tack för de fina orden om POWER Mall of Scandinavia!

Det gläder oss att höra att du fick vänlig, hjälpsam och professionell service, och att ditt besök kändes smidigt hela vägen. Extra roligt att personalen kunde hjälpa dig att hitta rätt produkt.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och för att du rekommenderar butiken vidare.

Classificada 5 em 5 estrelas

Trevligt och hjälpsamt bemötande av…

Trevligt och hjälpsamt bemötande av personalen! 🥰

26 de junho de 2026

Hej Annika,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett trevligt och hjälpsamt bemötande i Mall of Scandinavia. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Classificada 2 em 5 estrelas

Produkt som fanns att hämta fanns inte alls

Trots att ni skulle ha 2 i lager och ni skickat sms om att produkten nu var framplockad så finns den inte när jag kommer till butiken.

Det enda som räddar det från att bli 1 stjärna var att säljarna löste det genom att erbjuda rabatt på en ersättningsprodukt. Inte lika bra för mitt syfte men ett förslag till en lösning.

29 de junho de 2026

Hej Mats,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att produkten inte fanns tillgänglig trots lagerstatus och SMS-bekräftelse, vi förstår att det är frustrerande när det inte stämmer.

Samtidigt är vi glada att höra att vår personal i butik kunde hjälpa dig med en lösning på plats. Vi tar med oss din feedback kring lagerhantering och kommunikation för att bli bättre framåt.

Classificada 2 em 5 estrelas

Fick fel varor i butik

Fick fel varor i butik. Bad om en typ av fjärrkontroll men kom hem med en annan. Klantigt.

24 de junho de 2026

Hej Nils,

Vi tackar för att du uppmärksammar oss på detta misstag. Vi ber hemskt mycket om ursäkt för att du fick fel vara med dig hem; så ska det naturligtvis inte gå till.

Vi vill gärna hjälpa dig att få rätt fjärrkontroll på plats så snart som möjligt.

För att vi ska kunna lösa detta ber vi dig kontakta vår kundtjänst på 08 517 66 000 eller via mejl på kundservice@power.se. Vi ser fram emot att höra från dig så att vi kan korrigera detta.

Classificada 5 em 5 estrelas

det va jätte bra Tack för att ni finns

det va jätte bra

Hej Saimon,

Tack snälla för de fina orden! Det gläder oss att du hade en så bra upplevelse hos POWER Mall of Scandinavia.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig, och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Classificada 4 em 5 estrelas

Mycket fint jobb av mannen och han var…

Mycket fint jobb av mannen och han var trevlig

Hej Wilhelm,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och att allt gick så bra.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Classificada 1 em 5 estrelas

Otrevlig

Otrevlig. Ingen bra bemötande

20 de junho de 2026

Resposta da POWER.se - Mall of Scandinavia

Tack för ditt omdöme och för att du berättar hur du upplevde besöket. Det var förstås inte den känslan vi hade velat lämna efter oss. Vi vill att det ska vara enkelt att få hjälp och att kontakten ska kännas välkomnande från början till slut.

Vi tar med oss din kommentar och ser den som en påminnelse om hur viktigt ett gott bemötande är i varje möte. En kort stund kan göra stor skillnad och det vill vi aldrig tappa bort.

Vi hoppas att ett framtida besök kan ge ett helt annat intryck och visa en bättre sida av oss!

Ha en fin dag,
Ebba på POWER!⚡

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket kunnigt och trevligt bemötande…

Mycket kunnigt och trevligt bemötande från en uppenbart kompetent kvinnlig säljare!

Hej Hans,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så kunnigt och trevligt bemötande i Mall of Scandinavia.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Bra produkt

Jag har börjat använda produkt idag,hoppas att jag kommer nöjd.

20 de junho de 2026

Hej Kalamo,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vad roligt att höra att första intrycket av produkten är bra.

Vi hoppas att den fortsätter att leva upp till dina förväntningar och att du blir riktigt nöjd med ditt köp.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Mall of Scandinavia⚡

Trevlig personal i kassan

Hej Eva,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande i kassan på Mall of Scandinavia.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vänligt bemötande.

Hej Gunnel,

Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du fick ett vänligt bemötande i Mall of Scandinavia.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Garmin venu 3S

Garmin Venu 3S

21 de junho de 2026

Hi Anas,

Thank you for the 5-star review.

It is great to see such positive feedback about your experience with the Garmin Venu 3S at POWER Mall of Scandinavia.

We appreciate you taking the time to share this, and we hope you continue to enjoy your product.

Classificada 3 em 5 estrelas

Väntan

Jag vill berätta om ett problem med min beställning.
Jag gjorde en beställning i början av månaden. Efter några veckor fick jag ett mejl. Det stod att mitt paket var i butiken, men att jag inte kunde hämta det än. Jag var tvungen att vänta på ett sms.
Jag väntade i 15 dagar, men det kom aldrig något sms. Till slut åkte jag till butiken själv för att titta. Det var tur, för det var den sista dagen innan paketet skulle skickas tillbaka!
Det här var jättestressigt. Varför fick jag inget sms? Jag hoppas att ni kan fixa det här problemet så att det inte händer igen.

19 de junho de 2026

Hej Valeriia,

Tack för att du delar med dig. Det låter som en onödigt stressig upplevelse, särskilt när upphämtningen var så nära att gå ut.

Det kan finnas flera orsaker till att ett sms inte kom fram, till exempel felaktigt telefonnummer i beställningen, tillfälliga tekniska fördröjningar eller att meddelandet fastnat hos operatören.

Det var bra att du åkte till butiken i tid och kunde hämta din order innan den skickades tillbaka.

Om något liknande händer igen kan det hjälpa att kontrollera att telefonnumret i beställningen är korrekt, hålla utkik i både e-post och sms, och även följa statusen via [MyPOWER-inloggningssidan](https://www.power.se/mypower/login/).

Tack för att du uppmärksammar detta. Din feedback är värdefull och visar tydligt hur viktigt det är att kommunikationen fungerar som den ska.

Classificada 5 em 5 estrelas

The woman that worked on me had the…

The woman that worked on me had the best customer care so far

19 de junho de 2026

Hi joseph,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du fick så bra bemötande och service i Mall of Scandinavia.

Classificada 4 em 5 estrelas

Jag letade ett tag själv men hade lite…

Det va lite svårt att hitta min produkt men börjat frågade fick jag snabb hjälp och snabbt, enkelt avslut.

15 de junho de 2026

Hej Mattias,

Tack för att du delar med dig! Vad fint att höra att du fick snabb hjälp i butiken och att avslutet blev enkelt när du väl fick tag i rätt produkt.

Samtidigt tar vi med oss att det först var lite svårt att hitta det du sökte. Tack för den värdefulla återkopplingen.

Med vänlig hälsning Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Mall of Scandinavia⚡

Hej Sam,

Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att beställning och upphämtning i butik fungerade smidigt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Hej Luz,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du fick ett trevligt bemötande i Mall of Scandinavia, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Tack så mycket 🫶

16 de junho de 2026

Hej Haziz,

Tack snälla för de fina orden. Det betyder mycket att höra att du är nöjd.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ditt omdöme och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Väldig nöjd med produkter

Väldig nöjd med produkter. Bra utbud.

10 de junho de 2026

Hej Surasak,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att du är väldigt nöjd och att du uppskattade det breda utbudet.

Vi hoppas att du får mycket glädje av dina produkter och att vi får välkomna dig tillbaka igen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag är inte nöjd alls.

Jag är inte nöjd alls med de som jag köpte eftersom det var som Tvångsköp.
Jag var på power butik på mall of Scandinavia den 4 juni och jag frågade efter någon tap eller iPad för att köpa en. Men säljaren sålde en tap med Telia abonnemang till mig men jag signerade inte med bank id alls.
Nästa dag jag åkte igen dit och jag ville lämna tillbaka tap och abonnemang simkort (som inte aktiverats) men dem personal där ville inte det och sa att det finns inte öppet köp för abonnemang. Jag var där mer än 6 timmar och jag förklarade många gånger att jag signerade inte och jag ville inte köpa simkort men ingen som ville lyssna på mig eller förstå!! Vad synd!! Vad dåligt när säljare som jobbar där försöker på alla möjliga sätt få produkten att hålla sig till kunden, så att de kan tjäna pengar och få ett rykte på den!!

6 de junho de 2026

Hej Sara,

Vi uppskattar att ni hör av er, även om det är tråkigt att läsa om er upplevelse. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska känna sig trygga och nöjda med sina köp, och vi beklagar att det inte har varit fallet här.

Då frågor rörande abonnemang och avtal tecknade i butik hanteras bäst lokalt, vill vi hänvisa er tillbaka till vårt varuhus i Mall of Scandinavia. De har full insyn i ärendet och kan se över detaljerna kring tecknandet för att hjälpa er vidare på plats.

Vi hoppas på en snabb och smidig lösning för er del.