POWER.se - Norrköping Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Koppargatan 30, 602 23 Norrköping, Enebymo, SE

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Den kvinnliga expediten var mycket trevlig , gav mig ett bra pris och förmodligen innehavde lite produktkännedom också. Ångrar inte köpet även om jag blev förvånad att den tämligen kraftfulla maskin s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag fick bra hjälp av trevlig och kunnig personal och fick information om att jag kunde registrera min vara (Bosch skaftdammsugare) på Bosch hemsida och att Power skulle hjälpa mig om jag fick problem... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Var och tog en stund och tittade igenom mina favoritsegment i butiken. Var på jakt efter en spårningstag men hittade inget som passade mig. Köpte ett billig headset till mobilen som jag använder n... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min kamera krånglade och besökte därför Power service om hjälp. Beslutades att den skulle skickas vidare till Power centralt. Efter två dagar fick jag besked om att den ej skulle repareras. Erbjöds at... Ver mais

Informações sobre a empresa

• Koppargatan 30, 602 23, Norrköping, Enebymo, Suécia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Norrköping

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

3 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

14 990 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag ville ha en TV som inte fanns i…

Jag ville ha en TV som inte fanns i butiken, blev erbjuden att ta visningsexemplaret så jag fick den TV jag ville ha

2 de maio de 2026

Hej Lena,

Tack för den fina recensionen!

Härligt att höra att det löste sig och att du fick TV:n du var ute efter.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Bra hjälp då vi bytte till en ny dator

Bra hjälp då vi bytte till en ny dator

Hej Bertil,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att bytet till den nya datorn gick smidigt och att hjälpen uppskattades.

Vi hoppas att den nya datorn lever upp till förväntningarna och önskar många bra stunder med den.

Glad och hjälpsam personal

Glad och hjälpsam personal

28 de abril de 2026

Hej Anna,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen uppskattades.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fick mycket bra hjälp och råd

Fick mycket bra hjälp och råd, mkt nöjd. Trevligt bemötande och balanserat och kunnigt intryck. Kände mig inte överfallen av överdrivet säljarbete utan sakligt och trovärdigt, hjälpte mig hitta bästa lösningen för det jag sökte efter.

1 de maio de 2026

Hej Carl,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra hjälp, tydliga råd och ett trevligt bemötande. Extra kul att upplevelsen kändes saklig, kunnig och trygg hela vägen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Var och tog en stund och tittade igenom…

Var och tog en stund och tittade igenom mina favoritsegment i butiken.
Var på jakt efter en spårningstag men hittade inget som passade mig.
Köpte ett billig headset till mobilen som jag använder när jag inte vill störa omgivningen.
Nu några dagar efter ska jag ta med en extra skärm, som jag köpt på Power, och se om ett stativ som finns där passar till den.
Rekommenderar Power, men en konkurrent har börjat med 6 års garanti...

28 de abril de 2026

Hej Mikael,

Tack för den fina recensionen och för rekommendationen.

Roligt att höra att butiksbesöket gav något med sig och att headsetet fungerar bra för det du behöver.

Hoppas också att du hittar ett stativ som passar skärmen vid nästa besök.

Duktig personal

Hej Margareta,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra.

Classificada 2 em 5 estrelas

Det tog alldeles för lång tid att få…

Det tog alldeles för lång tid att få varan när man väljer Click & Collect.

Hej Susanne,

Tack för ditt omdöme. Vi beklagar att det drog ut på tiden med din Click & Collect-order. Sådant ska inte hända, vi vill leverera en effektiv upplevelse.

Din input hjälper oss förbättra processen. Vi lovar bättring framöver!

Felix på POWER! ⚡️

Trevligt och positivt

Trevligt och positivt

Hej Monica,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var trevlig och positiv.

Classificada 5 em 5 estrelas

Trevlig personal med väldigt gott…

Trevlig personal med väldigt gott bemötande och hjälpsamhet.

26 de abril de 2026

Hej Carina,

Tack för de fina orden om det trevliga bemötandet och hjälpsamheten.

Det är väldigt roligt att höra att besöket gav ett så gott intryck.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande

27 de abril de 2026

Hej Magnus,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var trevlig.

Trevlig personal

Trevlig personal, dock inte kunnig om produkten

26 de abril de 2026

Hej Cristhian,

Tack för att du delar med dig.

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet upplevdes som trevligt.

Samtidigt ska rådgivningen självklart kännas trygg och relevant när det gäller produkten, så den synpunkten är värdefull.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet.

Fick väldigt mycket hjälp

Fick väldigt mycket hjälp, av kunnig personal.

23 de abril de 2026

Hej Kerstin,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick mycket hjälp och ett kunnigt bemötande i Norrköping.

Sådant uppskattas mycket, och det är extra kul när servicen gör skillnad.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Classificada 4 em 5 estrelas

Billig skrivare som motsvarade…

Billig skrivare som motsvarade förväntingarna och var lätt att installera.

24 de abril de 2026

Hej Bo,

Tack för den fina recensionen.

Härligt att höra att skrivaren motsvarade förväntningarna och dessutom var enkel att installera. Det är precis så det ska kännas när man kommer igång med en ny produkt.

السويدية

السويدية: "Jag är väldigt nöjd med mitt köp. Den lilla ugnen fungerar السويدية: "Jag är väldigt nöjd med mitt köp. Den lilla ugnen fungerar kanon, och personalen var jättetrevlig och hjälpsam. Bra priser också! Rekommenderas varmt kanon, och personalen var jättetrevlig och hjälpsam. Bra priser också! Rekommenderas varmt

Hej Zuhair,

Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att ugnen fungerar kanon och att upplevelsen i varuhuset levde upp till förväntningarna.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra bemötande och produkten funkar bra

Bra bemötande och produkten funkar bra. Nöjd

19 de abril de 2026

Hej Jocelyn,

Tack för de fina orden.

Härligt att höra att bemötandet var bra och att produkten fungerar som den ska. Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fick varan jag bokat på nätet

Fick varan jag bokat på nätet, på en gång o en trevlig o hjälpsam kille tog betalt o gick igenom varan. Detta var i kassan. Tack👍🤗

22 de abril de 2026

Hej Marita,

Tack för den fina recensionen.

Härligt att höra att allt gick smidigt och att du fick bra hjälp i butiken. Det är precis så vi vill att det ska kännas vid upphämtning och betalning.

Classificada 4 em 5 estrelas

Vi pratade med två säljare vid vårt…

Vi pratade med två säljare vid vårt köp. Båda var trevliga och serviceinriktade men den ena hade en gedigen kunskap inom området som den andra saknade.

Hej LF,

Tack för att du delar med dig.

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet var trevligt och serviceinriktat, och extra kul att en av säljarna kunde bidra med riktigt gedigen kunskap.

Vi uppskattar också den nyanserade återkopplingen. Den hjälper oss att fortsätta utvecklas och skapa ännu bättre upplevelser i varuhuset.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Classificada 4 em 5 estrelas

En personal hjälpte mig så jag blev…

En personal hjälpte mig så jag blev medlem

Hej Ulla,

Tack för omdömet! Vad roligt att höra att du fick hjälp på plats och kom igång som medlem.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Supporten tog sig tid för mit ärende.

Supporten tog sig tid för mit ärende.

19 de abril de 2026

Hej Christer,

Tack för de fina orden. Det uppskattas verkligen att höra att du fick den tid som behövdes i ditt ärende.

Vi är glada att upplevelsen blev så bra.