POWER.se - Skövde Opiniões 1867

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Jonstorpsgatan 3C, 549 37 Skövde, Rosenhaga, SE

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Åter igen fick jag ett fantastiskt bemötande direkt när jag kom in i butiken. Jag har dock 20 km längre till butiken i Skövde än den som ligger i Jönköping, men med tanke på servicen så åker jag gärn... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Inför köp tittat på hemsidan om produkten o läst tidigare omdömen vilket gjorde att jag fysiskt besökte butik. Togs där emot ganska omgående o tillfrågades om hjälp/biträde och det ledde till köp. När... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jag fick hjälp av personal som var kunnig inom det jag skulle köpa. Det hjälpte mig mycket. Jag hade precis varit på ett annat ställe där de ställde sig och googlade om produkten, därför gick jag till... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra service när vi kom fram till kassan anropade han som stod där en personal till det fanns ingen kö men det var bra gjort behövde inte vänta alls.

Informações sobre a empresa

2 mil opiniões

Trevlig och kunnig personal

15 de maio de 2026

Hej Berit,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick hjälp av trevlig och kunnig personal i Skövde.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Trevlig personal och gott bemötande

Trevlig personal och gott bemötande. Mycket nöjd!

12 de maio de 2026

Hej Karin,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du är så nöjd och att du fick ett trevligt bemötande i Skövde. Sådan feedback uppskattas verkligen.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Trevligt

Trevligt, proffsigt och god service!

11 de maio de 2026

Hej kund,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var trevlig, proffsig och att servicen levde upp till förväntningarna.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra service när vi kom fram till kassan…hade lite andra frågor som jag fick svar på

13 de maio de 2026

Hej Ann-Britt,

Tack för att du delar med dig.

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service i varuhuset och att du snabbt fick hjälp vid kassan. Det uppskattas också att du lyfter att dina frågor blev besvarade på ett smidigt sätt.

Vi är glada att besöket fungerade så väl för dig och hoppas att vi får välkomna dig igen.

Snabbt smidigt med bra hjälp av personal

Snabbt smidigt med bra hjälp av personal

10 de maio de 2026

Hej Thomas,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att allt gick snabbt och smidigt och att du fick bra hjälp i varuhuset.

Personalen

Personalen

10 de maio de 2026

Hej Hans,

Tack för omdömet!

Vad roligt att höra att personalen gjorde ett gott intryck.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Classificada 2 em 5 estrelas

Förvånansvärt lång leveranstid från ert…

Förvånansvärt lång leveranstid från ert lager till butik vid köp från webshop med upphämtning i varuhus.

8 de maio de 2026

Resposta da POWER.se - Skövde

Tack för att du delar din upplevelse. Vi är ledsna att höra att leveranstiden från vårt lager till butik upplevdes som för lång.

Det är självklart något vi vill förbättra, och din feedback är värdefull i vårt arbete med att skapa en smidigare köpupplevelse.

Felix på POWER! ⚡️

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra personal kunnig i sin uppgift och…

Bra personal kunnig i sin uppgift och service inriktad

11 de maio de 2026

Hej Reine,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du upplevde kunnig och serviceinriktad hjälp.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Super 100/100

6 de maio de 2026

Hi Joseph,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var super från början till slut. Sådan feedback uppskattas mycket.

Bra service

5 de maio de 2026

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med servicen i Skövde. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Sten i skon!

Sten i skon!

2 de maio de 2026

Hej Martin,

Tack för omdömet!

Det är tydligt att något inte kändes helt rätt, även om betyget är toppklass. Om du vill får du gärna beskriva lite mer vad du menar med “sten i skon”, så blir det lättare att förstå vad som kan förbättras.

Classificada 5 em 5 estrelas

Personal som lyssnar på kunden!

Personalen fångade upp mig direkt, lyssnade in vad jag letade efter och tog fram bra och relevanta förslag som gjorde mig nöjd.

29 de abril de 2026

Hej Jonas,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du blev väl bemött och fick relevanta förslag som hjälpte dig att hitta rätt.

Sådana upplevelser betyder mycket, och det är extra kul att höra att hjälpen kändes både lyhörd och träffsäker.

Mycket trevlig och hjälpsam personal,

Mycket trevlig och hjälpsam personal,

29 de abril de 2026

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt och hjälpsamt bemötande i Skövde. Sådant uppskattas verkligen.

Allt bra

Allt bra, veldig nöjd!

Hej Kund,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att allt har gått bra och att du är väldigt nöjd.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var let at hitte varen og let at…

Det var let at hitte varen og let at betale med kort ved kassen

Hej Britta,

Tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at det var nemt både at finde varen og betale ved kassen.

Vi sætter stor pris på, at oplevelsen i Skövde fungerede så godt.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Bra service och bemötande

Hej Lennart,

Tack för de fina orden om service och bemötande.

Det är väldigt uppskattat att höra att upplevelsen var så bra.

Classificada 5 em 5 estrelas

Trevligt bemötande och jag fick den…

Trevligt bemötande och jag fick den hjälp jag behövde.

Hej Mona Andersson,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och den hjälp du behövde.

Kunnig personal

Kunnig personal

21 de abril de 2026

Hej Gun-Inger,

Tack för de fina orden om den kunniga personalen i Skövde. Det är väldigt roligt att höra!

Hej Ingela,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att besöket präglades av trevlig personal och mycket bra service.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.