poweroffice.no Opiniões 7

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Umulig å få logget seg inn på…

Umulig å få logget seg inn på Poweroffice. go
Jeg har betalt for dette i mer en to år, fordi regnskapsføreren bruker det. Men når jeg skal bruke det, kommer jeg ikke inn. Og jeg skal få hjelp av regnskapsføreren, men de får det heller ikke til. Sikkerheten er så omfattende at det blir ubrukelig

2 de fevereiro de 2026

Resposta da poweroffice.no

Hei Bjørn! Kontakt oss gjerne vedrørende dette problemet, så hjelper vi deg i mål: https://www.poweroffice.no/go/kontakt

Classificada 5 em 5 estrelas

Regnskapsførerens beste venn

Jeg har rundt 19 års erfaring med regnskap, og de siste årene - etter at man sluttet med permer og gikk over til digitale løsninger, så har jeg vært innom flere programmer.

PowerOffice utkonkurrerer alle andre regnskapsprogrammer jeg har prøvd. Alt annet er et mareritt, hvor det er ulogiske løsninger og man må innom flere menyer bare for å korrigere et simpelt lite bilag (for eksempel). Jeg blir neste aggressiv av andre programmer 😅 Layouten til PowerOffice er også super, og det er også enklere for kunder å forstå og bruke.

For meg som liker tall er hver dag med PowerOffice en fryd!

Nå rosemaler jeg programmet veldig - men dét er fordi jeg mener det. Kundeservicen er også topp, og jeg slipper å rive av meg håret mens jeg snakker med en chatbot.

Test det ut, så vil alle skjønne hva jeg mener.

2 de dezembro de 2025

Resposta da poweroffice.no

Hei Heidi! Tusen takk for en fantastisk hyggelig tilbakemelding! Mvh PowerOffice

Classificada 1 em 5 estrelas

Dyrt og uoversiktlig søppel !

dyrt og uoversiktlig søppel !

2 de maio de 2025

Resposta da poweroffice.no

Hei, beklager at du har hatt en dårlig opplevelse med oss. Kontakt oss gjerne for å beskrive problemet ditt i detalj: https://www.poweroffice.no/go/kontakt

Classificada 4 em 5 estrelas

Tommel opp

liker poweroffice vedlig godt. Enkelt og effektivt system som ikke er for dyrt. Kundeservicen er god om noe begrenset åpningstid.

De har ikke et godt lagersystem, men du må eventuelt tredjeparts integrasjon

Anelggsregisteret er regid og vanskelig å endre, men dette har blitt mye bedre etter oppdatering tidligere i år.

Alt i alt veldig fornøyd :)

2 de maio de 2025

Resposta da poweroffice.no

Takk for din tilbakemelding!

Dette er totalt søppel

Dette er totalt søppel, brukte mye mindre tid uten dette ubrukelige programmet. Har vel hatt det 3 år før feil i selve programmet begynte bli løst, ellers er det katastrofe. Styr unna.

10 de dezembro de 2024

Resposta da poweroffice.no

Hei Victor! Kjedelig at du har hatt en slik opplevelse av vår programvare. Kontakt oss gjerne for å utdype din frustrasjon: https://www.poweroffice.no/go/kontakt

Classificada 1 em 5 estrelas

Hva er vitsen med og endre designet

Hva er vitsen med og endre designet, når du endelig har lært hvordan det virker? 🤮

13 de junho de 2024

Resposta da poweroffice.no

Hei Ole! Jeg regner med du sikter til den nye mobilappen vår? Vi er selv godt fornøyde med tilbakemeldingene vi har fått i appstore så langt, men dersom du har behov for veiledning er du velkommen til å kontakte oss: https://www.poweroffice.no/go/kontakt Mvh Poweroffice

Classificada 5 em 5 estrelas

Effektivt og brukervennlig

Effektivt og brukervennlig, god design og alt du trenger av et regnskapssystem. Bra support med kjapp tilbakemelding.

2 de fevereiro de 2024

Takk for din tilbakemelding! Mvh Poweroffice

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais