Treg levering
Bestilte handbeskyttere 27.mars, nå er det 13 april og fortsatt ikke en lyd om dem! Har prøvd å ringe utallige ganger uten noe svar! Disse går nok i retur om di noen gang kommer! Styr unna
Não respondeu a opiniões negativas
Har bestilt en pakke og venter nå i en veke og har kje endå fått pakken min
Bestilte for 2uker siden, har ikke fått noen oppdateringer.. tregeste levering ever
Fryktelig sein levering. Venter fremdeles på varene 1 uke etter de var klar med ekspederingen. Styr unna dersom det haster for deg å få varene.

Resposta da Powershop
Bestilte foringer til polaris spindler, på produktet var det avbildet 4 foringer, men jeg fikk bare 1 i posten. Sendte en epost til kundeservice, de svarte kjapt, beklaget feilen ved produktbildet og sendte 3 til i posten uten kostnad for meg. Topp kundeservice.

Resposta da Powershop
Kjøpte baffin vinterstøvler og er veldig fornøyd. God kvalitet og rask levering

Resposta da Powershop
Ikke bestill herfra hvis du liker kjapp leveringstid. Bestilte herfra 13. aug. Og ordren er fortsatt langt vekke på sporingen mer enn en uke senere (21 aug.)
Har ikke fått varen enda så kan ikke vurdere kvaliteten enda.