Power Solutions Opiniões 47

TrustScore: 1.5 em 5

1,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Beste allemaal, Ik ben ook opgelicht door Power Solutions i.v.m. de aankoop (informatie) van een thuisbatterij. Er kwam iemand bij mij thuis om alles uit te leggen. Toen ik zei dat ik erover na... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

mensen aub let goed op wat je doet ik ben ook opgelicht door hun. gelukkig niet betaald, maar je trapt er erg snel in met hun mooie praatjes. dus nogmaals pas op zeer slechte mensen van POWER SOLUTION... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Electricista

We provide Electrical Building Services Work, offering a wide range, including but not limited to Electrical Installation Condition Reports, Emergency Out of Hours Call Outs, PPMs, New Electrical Installations, Reactive Repairs, Portable Appliance Testing and Periodic Maintenance. As a benefit Power Solutions is a NICEIC Approved Contractor, offering JIB graded Electricians, as well as Commercial, Residential and Industrial Electrical experience.

Informações de contacto

1,5

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

47 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

mensen aub let goed op wat je doet ik…

mensen aub let goed op wat je doet ik ben ook opgelicht door hun. gelukkig niet betaald, maar je trapt er erg snel in met hun mooie praatjes. dus nogmaals pas op zeer slechte mensen van POWER SOLUTIONS

30 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Doe aub een aangifte bij de politie - dit moet stoppen

Beste allemaal,
Ik ben ook opgelicht door Power Solutions i.v.m. de aankoop (informatie) van een thuisbatterij. Er kwam iemand bij mij thuis om alles uit te leggen. Toen ik zei dat ik erover na wilde denken, zei de persoon dat hij niet wegging voordat ik een "boete" van €1.700 zou betalen. Ik was stom en heb betaald om de persoon weg uit mijn huis te krijgen.
De dag daarna ben ik naar de politie gegaan om aangifte te doen. Nu, na drie maanden, krijg ik bericht van de politie dat het onderzoek wordt gestopt omdat er niet genoeg bewijs is.
Ik wil jullie adviseren en dringend vragen om ook aangifte te doen bij de politie. Als er genoeg mensen zijn die erover praten, gaan ze er misschien iets aan doen. Het is niet eerlijk dat dit maar doorgaat en dat ze niet gestraft worden.
Alvast bedankt voor jullie tijd. Samen staan we sterker!

26 de janeiro de 2026

Pure oplichterij

Pure oplichterij. Proberen je een thuisbatterij te verkopen met gladde verkooppraatjes. Als je niet met ze in zee gaat belt een paar uur later iemand die aangeeft van het energiebedrijf (Essent) te zijn met de mededeling dat je vaste contract wordt opgezegd tenzij je alsnog akkoord gaat met de batterij. Wat een lef! Essent gebeld en zij geven aan dat dit niets met hen te maken heeft en dat ze het verhaal vaker horen. Nooit, maar dan ook nooit zaken mee doen.

17 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

je word gen...id waar je bij staat.

ben net gebeld door iemand die zich voorstelde als mijn energie bedrijf en dat hij niks verkocht maar dat ik een gratis 20KW batterij kon krijgen hoefde alleen nog maar op een linkje drukken via een sms en alles goed doorlezen dan zou het wel goed komen.
je word belazerd waar je bij staat.
ik heb gelijk een klacht neergelegd bij power solutions want daar werken ze voor.

4 de março de 2026

Gebeld door PowerSoutions

Gebeld door PowerSoutions. Dreigde met opzeggen contract met huidige leverancier met een boete van 2500 euro!! als ik de overeenkomst niet zou ondertekenen.
Boeven...

16 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Aan de telefoon is mij een…

Aan de telefoon is mij een thuisbatterij aangesmeerd helaas ben ik erin getrapt. Was een mooi praatje zou me niks extra,s gaan kosten. Deden of ze samenwerkte met mijn energie leverancier. De volgende dag zou leroy komen. En idd merkte al snel dat het praatje aan de telefoon niet klopte en gaf aan dat ik er vanaf zag. Leroy werd een beetje verontwaardigd. En begon zijn mooie praatjes voort te zetten. Of de batterij of een boete. Dan heeft u toch liever iets voor uw geld dan hellemaal niks! Je staat op zo'n moment met een mond vol tanden. En uiteindelijk overal in meegegaan met me stomme hoofd. Althans door de praatjes wordt je die kant opgeduwt zodat je de batterij toch afneemt. Gelijk een mail gestuurd zojuist dat ik me beroep op het heroepingsrecht. Ook een mail terug ontvangen dat de gemaakte kosten in rekening worden gebracht. Ik ga mijn rechtsbijstand erop zetten en kijken wat ze voor mij kunnen betekenen. Uiteraard een voorschot betaald. Dus pas aub op voor deze lui! Inmiddels een mail terug gehad dat ik bij groene keuze mijn geld moet terug halen. Dit zal dus wel van kastje naar de muur worden!

12 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Power solutions en verduurzaam…

Power solutions en verduurzaam adviseurs zijn dikke oplichters 1000 euro aanbetaald binnen 14 dagen geanuleerd dat kan heroepingsrecht en dan moet je nog eff 3500 euro anulerings kosten betaling wegens schouwing thuis ze zijn nooit geweest om tekijken plus opslag thuisbatery mensen trap hier niet in ik heb nu een advocaat in geschakelt ik betaal liever advocaat kosten dan die oplichters

11 de fevereiro de 2026

Oplichters

Oplichters!

Alle verhalen die ik hieronder lees klopt helemaal! Je wordt opgelicht om een thuis batterij te kopen van 18.000 euro en meer.. zeg dat het ons niks gaat kosten.. maar zodra ze binnen zijn moet je gelijk betalen ! is het niet 30% voorruit dan wel de BTW van 3150,- euro! Ik ben naar de jurisch geweest en aangifte gedaan! Dit is onmenselijk hoe ze je proberen te oplichten! Afschuwelijke mensen!

18 de novembro de 2025

GROTE OPLICHTERSBENDE

Vandaag telefoon gehad van een colporteur van Power Solutions. Zijn al dan niet fictieve naam was Yorick Dijkema. Het was een prive nummer. Hij zei dat hij belde namens Collectief, hij zei het was geen verkooppraatje, ik zou een thuisbatterij krijgen die zou niks kosten en zou betaald worden vanuit de teruglevering van de stroom. Ik geloofde hem niet en het was een hard gesprek, omdat ik er toch iets achter zocht, hij bleef maar agressief. Ik zei dat ik hem niet wilde en hij zei dat ik er niet onderuit kwam. Hij stuurde mij een sms Ik dommerik heb na een aantal vragen toch maar ondertekend, blijkt dat ik een offerte van meer dan 18.000 euro heb ondertekend. Contact opgenomen met Vaste Lasten vergelijkers, deze hebben mij gerust gesteld en gezegd dat ik een mail moet sturen dat de schouw van morgen niet doorgaat en dat ik mij beroep op de wettelijke bedenktijd van 14 dagen conform de ACM ( autoriteit consument & markt ) Morgen zouden ze langskomen voor de schouw.

4 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Oplichting van de bovenste plank

Oplichting van de bovenste plank. Belletje van ene Sjoerd over een thuisbatterij, zou allemaal gratis geregeld kunnen worden. Echter moeten we wel akkoord geven op een document waarop de offerte luidt een thuisbatterij van 18,5 duizend euro te accepteren.

Wordt met +31432092082 gebeld, en nadat het gesprek mij al snel op een fraudeur leek heb ik opgehangen en het nummer geblokkeerd.

Verbazingwekkend genoeg krijg ik kort daarna een persoonlijk appje van nummer +31645494937. Dit appje is vrij passief agressief en onprofessioneel.

"U denkt nu vast en zeker dat u mijn tijd heeft verspild, maar houd er rekening mee dat u uiteindelijk alleen uzelf ermee heeft. Succes met de extra kosten :)"

Let op mensen! Teken dit niet!!

29 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Dit zijn weer de kansloze kassa sterren…

Dit zijn weer de kansloze kassa sterren Leroy , Amine, Patrick Janssen en nog een aantal kansloze vmbo schoolverlaters. Een beetje streetwise. Aan domme argumenten geen gebrek. Veilig ergens boven in een bedrijfspand. Enorme rukkers zijn het. Maar goed we zijn er allemaal een beetje schuldig aan. De overheid is veel te slap. Geloof niet dat Jesse klaver ons hiervan gaat verlossen

24 de janeiro de 2026

Power Solutions Thuis Accu

Power Solutions. (thuis accu)
Helaas ben ik zelf te goed van vertrouwen geweest om met PS in zee te gaan, en zoals hier ook al eerder verteld blijkt bij het lezen van de offerte dat je voor ongekende hoge kosten komt te staan als je jezelf verder met hun inlaat. Er wordt je aan de telefoon een worst voor gehouden die later een kater blijkt te zijn.
Ik heb mijn contract na het lezen van de offerte ook per direct opgezegd en beroep me bij PS op mijn herroepingsrecht , tevens heb ik hun ook laten weten dat ik hiervoor mijn rechtsbijstand heb ingeschakeld .
Na het sluiten van het telefonische contract willen ze zo snel mogelijk bij jou thuis komen kijken , voor mij kwam het pas 14 dagen later uit en inmiddels al 3x gebeld dat er zogenaamd iemand uit de regio is uitgevallen en dat ze wel eerder kunnen .
Ook dit blijkt een truc te zijn want op het moment dat ze zijn komen kijken is het maatwerk voor PS en dan kan je jezelf niet meer beroepen op het herroepingsrecht. Dus ben gewaarschuwd en zorg dat je bij deze oplichters uit de buurt blijft
(Tip) Als ze bellen gebruik je dictafoon op je telefoon zet op speaker en neem het gesprek op.

8 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Oplichting Collectief (Power Solutions)

Op vrijdagavond werden wij gebeld door het Collectief, een zogenaamd tussenpersoon van Essent. Het was nodig om een thuisbatterij te plaatsen. Mijn man gaf aan hier geen interesse in te hebben. En als ze informatie zouden hebben dat dan maar op de mail moesten zetten. Hij werd verder onder druk gezet, dit was geen vraag maar een verplichting anders zou ons contract met Essent direct worden beëindigd en zouden we een boete krijgen van €3300. Mijn man heeft het gesprek beëindigd en binnen een halve minuut werden we teruggebeld door iemand van Essent met de vraag waarom we het contract wilde beëindigen. We hebben aangegeven het contract niet te willen beëindigen maar dat we geen thuisbatterij wilden. De toon werd steeds agressiever en hij stuurde via mijn mobiele nummer een link om de ontbinding van het contract ongedaan te laten maken. In de link moesten we alsnog tekenen voor de thuisbatterij via Power Solutions. Even een paar vinkjes aanklikken en een handtekening zetten. Dit hebben we niet gedaan. Later bleek er een offerte van €18.000 als bijlage bij het document te zitten. Er is wel een mooie website van Power Solutions, maar geen contactpersoon en geen informatie over KvK of iets dergelijks. Navraag bij Essent leverde op dat zij nooit in de avond bellen, het contract was niet ontbonden en zij kunnen helaas niets doen tegen dit soort partijen. Wees gewaarschuwd!

28 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Firma zet frauduleuze bellers in

Firma zet frauduleuze bellers in, met illegaal verkregen data.

Joviale beller geeft aan mij te kennen vanwege eerder afgesloten energiecontract. Door het e-mailadres van mij dat hij noemt, weet ik dat hij liegt. Vermoedelijk is de data verkregen uit frauduleuze bron.

Vervolgens geeft hij aan dat hij van 'Het Collectief' is, en wil compenseren voor de kostenstijging die ik zou hebben. Dat kan door een contract te ondertekenen, waardoor er als compensatie een thuisaccu zal worden geïnstalleerd.

Nergens wordt gerept over kosten, maar meneer wil wel dat ik direct een contract teken. Toen ik aangaf niet direct te tekenen werd de beller opdringerig, en uiteindelijk agressief. Ik heb aangegeven dat niets van zijn verhaal klopt en het gesprek beëindigd.

3 de dezembro de 2025

Wow gewoon wow

Ik werd zojuist om 21.30 uur gebeld door 0658017948 van "Power Solutions" met de boodschap dat wij onze energie van de zonnepanelen niet volledig gebruiken blabla. Ik gaf aan dat ik geen interesse had en geen zin om op dit tijdstip gebeld te worden. Ja waarom dan vroeg hij. Deze opgeschoten niet jonge man bleef doorkletsen en toen heb ik de verbinding verbroken. Vervolgens heb ik hem 2x moeten wegdrukken en de derde keer heb ik boos opgenomen dat ik hier niet van gediend was. Deze knul werd boos en begon te schreeuwen waarom ik hem zomaar ophang. Weer opgehangen, en weer een keer moeten wegdrukken voordat ik hem kon blokkeren.

Heeeel ver weg blijven bij deze club.

2 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Je wordt misleid via een belletje

Je wordt misleid via een belletje , dat alles gratis is .
Hij laat je tegelijker tijd een mailtje zien moet je even voor tekenen.
Dan krijg je binnen 5 minuten later in je mail een financieringsvoorstel van 18000,-.
Ik heb gelijk gebeld met de support afdeling van dit bedrijf . Die gaf aan dat ik het zo niet moet zien dat nergens aan vast zat maar dat men voor advies komt.
Ik heb dit consul door laten gaan er komt een vriendelijk iemand bij je binnen die gaat zo snel dat je weer overrompeld wordt.
En of je per direct even een bedrag van +/-3000,- over wil maken. Dat kon ik gelukkig niet . Het consult is afgelopen de adviseur loopt de deur uit. En dan stuurt hij een mail en belt tegelijk hij was vergeten de offerte met me te delen of ik die even wilde tekenen.
Ik heb dit gelukkig niet gedaan. Ik denk dat hun product helemaal niet zo slecht is maar de manier waarop ze je het wilen aansmeren is gewoon echt vals.

Ik heb via de mail alles gecanceld .

5 de novembro de 2025

Leugenachtig en onbeschoft

Zojuist door PowerSolutions gebeld. Vermeldde dat ik als klant mijn energiecontract via hen had afgesloten. Als ik dat namelijk online of via een website doe, zouden zij er tussen zitten. Kon me niet vertellen waar ik nu mijn energie afnam. Oftewel, totale kolder en leugenachtig.

Kon voor me regelen dat ik subsidie krijg bij aanschaf batterij. Toen ik aangaf geen interesse te hebben en zelf de markt in de gaten te houden, werd de verbinding a la minute verbroken. Behoorlijk onbeschoft gedrag vind ik.

Blijf hier verre van zou ik zeggen.

18 de novembro de 2025

Pure oplichting

Pure oplichting
Zagaria komt savonds graag bij de mensen thuis even vertellen dat je al iets gekocht hebt en kan annuleren voor 1600 euro....heb die pannenkoek zo mijn huis uitgezet.

Niet doen!!!

17 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Totale gevaarlijke fake !

Dit „bedrijf“ werkt blijkbaar exact met zelfde patroon . Verkoop van Thuisbatterij gratis , online getekend , daarna zie je pas de prijs 18 duizend . Meteen geannuleerd , agressieve benadering , zou boete van 30% zeg 5000 euro moeten betalen . Geen algemene voorwaarden , feitelijk geen offerte op maat, dreigen met deurwaarder . Binnen herroepingsrecht en 14 dagen sta je juridisch sterk . Rechtsbijstand ingeschakeld en dat hen laten weten. Dit zou landelijker moeten aangepakt worden !

27 de outubro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.