A empresa respondeu
Jeśli zastanawiasz się czy warto, czy podołasz - śmiało stwierdzam TAK! WARTO! Każdy wyjdzie z tego kursu z dobrą encyklopedią wiedzy i przygotowany na świat projektanta. Podejście Pani Natalii do... Ver mais
A empresa respondeu
Szkoła online zawodów, w której praktyka kształtuje sukces. Oferujemy szkolenia, które rozwiną Twoje umiejętności i otworzą Ci drzwi do atrakcyjnych możliwości zawodowych. Innowacyjne podejście, realny rozwój, szansa na więsze zarobki – to wszystko czeka na Ciebie w Practimie.
ul. Długa 29, 00-238, Warszawa, Polónia
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Jestem bardzo zadowolona z kursu UX/UI Designer a przede wszystkim z jakości prowadzonych zajęć przez Pana Michała Makowskiego - bardzo kompetentnego, cierpliwego, empatycznego i życzliwego prowadzącego, specjalistę w swojej dziedzinie. To on nadawał tak pozytywny flow całemu kursowi, prowadził wszystkich kursantów od początku do końca, odpowiadał na każde pytanie, doradzał we wszystkim i pomagał. Dzięki jego zaangażowaniu i wsparciu czułam się przez cały czas trwania kursu zaopiekowana. Jeśli miałam jakieś wątpliwości, mogłam omówić każde zadanie. Każdy mógł liczyć na słowo wsparcia oraz merytoryczne uwagi. Uważam, że była to bardzo dobra inwestycja i dokonałabym jej ponownie. Dziękuję
Dziękuję za świetny kurs z analizy danych. Za profesjonalizm, naukę, materiały jestem bardzo wdzięczna. Polecam serdecznie.
Szkoła na kilka dni przed rozpoczęciem kursu zmieniła dni szkolenia. Człowiek zaplanował sobie tydzień tak, aby móc odbywać kurs w poniedziałki i piątki, a tu nagle, w piątek po godz. 14stej (w poniedziałek miał zacząć się kurs), wiadomość ze szkoły, że jednak wtorek i czwartek... masakra. Ponadto uprzedzam, że gdy w przypadku wystąpienia poważnej choroby, nie uda się oddać prac domowych na czas, nie ma możliwości przedłużenia terminu. Przedłużyli co prawda nieco termin dla wszystkich kursantów, jednak indywidualnie z powodu poważnej choroby nie ma opcji. Po prostu przepada kilka tysięcy PLN jakie wydało się na kurs. Cena kursu nie zawiera ubezpieczenia na takie przypadki.
Wysoki poziom merytoryczny prowadzących, pełne wsparcie związane z oprogramowaniem. Bardzo dobry wstęp do zawodu.
Kurs dla projektantów wnętrz przerósł całkowicie moje oczekiwania. Ogrom wiedzy od specjalistów z branży, super atmosfera, masa zajęć praktycznych, ale też sporo bardzo potrzebnej teorii. Jestem bardzo zadowolona, że zdecydowałam się na wybór szkoły Practima. Co ważne, szkoła zawsze pomaga, szybko odpowiada na pytania, zawsze skłania się do różnych próśb uczestników, nie zostawia nikogo samemu sobie. Naprawdę polecam! :)

Resposta da Practima
Brałem udział szkoleniu z datą analityk z Practima i serdecznie polecam. Program bardzo dobrze przygotowany i wykładowczyń Karolina świetnie go poprowadziła dając mi solidne podstawy do dalszego rozwoju w tym kierunku.

Resposta da Practima
Odbyłam kurs z Graphic Desingu i mogę szczerze polecić tą firmę.
Zaczynając kurs po raz pierwszy korzystałam z programów Adobe, a po jego zakończeniu uważam że mogę stawiać pierwsze kroki w nowym zawodzie.
Zajęcia są dobrze zbudowane, oparte o realne przykłady i kreatywne. Sama forma zajęć jest bardzo przystępna i prowadzona w miłej atmosferze (zajęcia online z Justyną) a możliwość odtworzenia nagrań z zajęć nie tylko, pomaga w przypadku braku czasu ale też wrócenia do informacji w trakcie tworzenia swoich projektów, prac domowych czy utrwalenia informacji.
Na duży plus koncepcja kreatywna zajęć, nie są to tylko ,, suche informacje’’ ale oparte informacje o np. Psychologię w projektowaniu czy historię powstawania co dla mnie było dużym plusem. Samo nauczanie programów jest bardzo dokładne i dobrze wyjaśnione, w razie problemów można było kontaktować się na dedykowanej grupie czy omówić na zajęciach na żywo.
Rzeczą do poprawy jest działanie classroomu i feedback do oceny zadań. Uważam że mogłyby być bardziej rozbudowane i dodawane w szybszym czasie. Uwzględniając w tym poprawki projektów, gdzie czekało się długo na np 2 zdaniową odpowiedź. Stąd ocena 4 gwiazdkowa.
Kurs i kontakt z firmą oceniam bardzo pozytywnie. Napewno będę jeszcze korzystać :)

Resposta da Practima
Kurs Analiza Danych - super rozwiązanie na początek drogi w tym zawodzie. Elastyczna forma zajęć, która ułatwia nadrobienie treści w dowolnym czasie. Prowadzący w przystępny sposób tłumaczy i pomaga.

Resposta da Practima
Brałam udział w kursie Zawód grafika od podstaw, bardzo mi się podobało. Dowiedziałam się wielu przydatnych rzeczy. Szkoła Practima dbała o to, żeby każdy uczestnik był zadowolony i reagowała gdy coś było nie tak. Materiały były udostępniane bez problemów, a sam projekt zdecydowanie pozwolił mi się rozwinąć i przy okazji zyskać pracę do portfolio.

Resposta da Practima
Kurs cyberbezpieczeństwa był dla mnie rewelacyjny. Prowadzący bardzo rzetelnie i przejrzyście przedstawiał materiał. Miał również dużo cierpliwości. Zawsze znalazł czas, aby wytłumaczyć zawiłe problemy. POLECAM!!!

Resposta da Practima
Kurs był fajnym przeżyciem, mentorzy byli bardzo pomocni i wspierający, a materiał przystępny do zrozumienia.

Resposta da Practima
Jestem bardzo zadowolona z kursu smm, polecam każdemu, a wykładowca Kamil cudowny!

Resposta da Practima
Jestem bardzo zadowolona z kursu SSM ogrom wiedzy.Kurs profesjonalnie wprowadza do zawodu.Polecam🙂

Resposta da Practima
Wzielam udział w kursie Analityka Danych, kurs bardzo ciekawie opracowany, podejscie jest indywidualne, daje mozliwość zdobycia cennej wiedzy pozwalajacej operowac danymi i wyciaganiem wnioskow oraz tworzyc dynamiczne wizualizacje - dajace szybkie odpowiedzi na wiele pytan

Resposta da Practima
Polecam kurs analityka danych. Bardzo dobrze zorganizowane zajęcia, wsparcie przez cały czas trwania kursu i duża dawka wiedzy potrzebnej do rozpoczęcia swojej drogi analityka danych 😁

Resposta da Practima
Przygotowane materiały oraz prowadzenie krok po kroku do zdobycia potrzebnych umiejętności zasługują na 5 gwiazdek

Resposta da Practima
Jeśli zastanawiasz się czy warto, czy podołasz - śmiało stwierdzam TAK! WARTO!
Podejście Pani Natalii do zajęć i indywidualnie do każdej osoby sprawiało, że te dwa dni w tygodniu chciało się być na tych zajęciach i dalej chłonąć.
Dziękuje! :)

Resposta da Practima
Serdecznie polecam kurs projektowania wnętrz z panią Natalią, w bardzo zrozumiały sposób przekazuje wiedzę,a zajęcia przebiegają w miłej atmosferze. Dużo aspektów jest tłumaczonych i wyjaśnianych.

Resposta da Practima
Jestem zachwycona kursem! Wiedza przekazana w bardzo przystępny sposób, mnóstwo inspiracji i praktycznych wskazówek. Czuć, że prowadząca ma ogromne doświadczenie i pasję do projektowania. Dzięki temu kursowi zyskałam pewność siebie w pracy z klientami. Z całego serca polecam!

Resposta da Practima
Ukończyłam kurs projektowania wnętrz. Jestem bardzo zadowolona, prowadząca miła i zabawna, wspierająca i nie podcinająca skrzydeł. Rzetelna wiedza bardzo fajnie, obrazowo przekazana, materiały pdf i wideo dostępne do 6msc po kursie, polecam pobrać sobie na dysk bo jest tam sporo informacji, do których można wrócić w szybki sposób.

Resposta da Practima
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.