En flott nettbutikk som er oversiktlig og lett å finne fram i. Savner egen kategori for seler, men dette kommer sikkert senere. Kvaliteten på produktene er supre, tygg og mat er hundene vil... Ver mais
A empresa respondeu
Kjapp frakt og gode produkter Zarah Woofsen sinne pels produkter anbefaler jeg på det sterkeste vår chihuahua jente hadde problemer med tørr hud som ikke var forbundet med allergi og bare etter ett ba... Ver mais
A empresa respondeu
Precious Pet har det du drømmer om av eksklusive produkter til hund med fokus på kvalitet, design og funksjonalitet. Produktene er unike og passer godt inn i det moderne og stilfulle hjem.
Postboks 1039 Sentrum, 1418, Kolbotn, Noruega
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Varen kom raskt og var svært flott pakket inn. Den personlige hilsenen var en ekstra hyggelig detalj som gjorde hele kjøpsopplevelsen enda bedre.
Selve produktet var kjempefint, og både jeg og hunden er veldig fornøyde! 😊
Jeg satte også stor pris på den tydelige og gode informasjonen som fulgte med, blant annet om retur dersom det skulle bli nødvendig. Det er ofte overraskende vanskelig å finne god informasjon om retur når man handler på nett, så dette ga et ekstra godt inntrykk.
Alt i alt en veldig god kjøpsopplevelse, både produktet og den lille ekstra servicen rundt gjorde at dette føltes gjennomført og personlig.
Veldig fornøyd med utseende og funksjon på produktene, bestilte blant annet en sele som var for liten, byttet av den til riktig størrelse gikk imponerende fort og smertefritt.
Utrolig bra kundebehandling! I tillegg til veldig fine produkter og varer. Håper det kommer flere varer inn snart!
Mange fine produkter til din bestevenn her. Og var mye til god pris! God service også :)
Rask levering og god kvalitet, hyggelig å handle lokalt!

Resposta da Precious Pet
Flott opplevelse med håndskreven lapp og litt ekstra i leveringen.

Resposta da Precious Pet
Quick delivery and lovely package with a free gift

Resposta da Precious Pet
Service og produkter er knall bra, kommer absolutt tilbake!!

Resposta da Precious Pet
Åpnet pakken og så hvor fint absolutt alt var pakket inn med silkepapir, sløyfer og til å med et håndskrevet kort. De lille detaljene settes utrolig stor pris på! 🌟Anbefaler på det sterkeste å bestille fra Precious pet. Produktene er helt fantastisk kvalitet og alt er lekkert og delikat💕

Resposta da Precious Pet
Fra jeg åpnet pakken så jeg at her var noe annerledes. Varen jeg bestilte var nemlig pakket godt inn selve varen var pakket inn i silkepapir med sløyfe rundt . Det lå også håndskrevet kort med en hilsen til meg. Veldig veldig fint gjort.
Jeg bestilte en Madampin hundebørste, (f ikk også prøve på hundeshampoo med .
Humdebørsten var utrolig dog og fikk børstet godt igjennom pelsen til min Pomeranian. Persen er blitt enormt tykk.
Vi absolutt anbefale å handle her . Så tusen takk for det lille ekstra dere gjor . Var en veldig fin opplevelse 🥰

Resposta da Precious Pet
Lynrask levering, god kommunikasjon, produktene sto til forventningene

Resposta da Precious Pet
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.