PP Premiumprodukter AB Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Tack Premiumprodukter För Bra Info. Innan Köpet Av Det Fina Knivset Från Katarina Königs Collection. Allt Ifrån Jag La In Ordern Så Fick Jag Orderbekräftelse Och Sedan Uppföljning Av Leveransen Hur J... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är mycket nöjd med produkten som jag fick snabbt levererad. Jag blev kontaktad av företaget ang min beställning och fick ett mycket gediget bemötande och möttes av stor generositet och informatio... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Alltid trevligt bemötande från Premiumprodukter. Gunnar som driver verksamheten har förstått hur betydelsefullt kundmötet är i en alltmer digitaliserad värld.

Informações sobre a empresa

1. Grossista de artigos para o lar

Välkommen till premiumprodukter.se, din destination för elektriska hushållsapparater. Vi som jobbar med premiumprodukter.se har alla 40 års erfarenhet inom SDA (Small Domestic Appliances). Vi har inte bara arbetat med försäljning till butiker för välkända varumärken utan även drivit egna butiker med försäljning till konsument. Varför skapade vi premiumprodukter.se? Vi kände att branschen lider av överdriven slit och släng mentalitet, fokus ligger oftast på produkternas pris snarare än den långsiktiga känsla de kan ge dig. Vår mission är att göra det enklare att hitta exklusiva premiumprodukter, ibland svåra att finna i vanliga butiker, samlade och tillgängliga här hos oss. Vad definierar en premiumprodukt för oss? En premiumprodukt hos oss innebär att inget har sparats när det gäller materialval, design i form och funktion. Varje produkt är skapad för att skänka glädje i ditt hushåll under många år. En premiumprodukt är mer än bara en produkt; den är en investering i långvarig användning och möjligheten att förlänga dess livslängd när den börjar tröttna. Vi tror att detta helhetsperspektiv på hållbarhet är nyckeln till en mer ansvarsfull konsumtion. Upptäck produkter som kanske löser ett behov du inte ens visste att du hade, och var trygg i vetskapen att varje artikel på vår sida är noga utvald med vår omfattande erfarenhet från branschen. Vi är här för att dela vår passion för hushållsapparater och vägleda dig genom eventuella frågor eller ge allmänna råd.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

25 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

16 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Alltid trevligt bemötande från…

12 de agosto de 2026

Resposta da PP Premiumprodukter AB

Tack så mycket, Anders! Det värmer verkligen att höra - kundmötet är något vi sätter stort värde på. Du är alltid välkommen till oss på Premiumprodukter.se

Bra och snabb service

13 de julho de 2026

Resposta da PP Premiumprodukter AB

Stort tack Kamilla för ditt fina betyg. Vår förhoppning är att du får mycket glädje av din nya produkt och att då återkommer till oss som kund. Fortsatt trevlig sommar!

Classificada 5 em 5 estrelas

Trevligt bemötande och mycket god…

Trevligt bemötande och mycket god service!

19 de junho de 2026

Resposta da PP Premiumprodukter AB

Stort tack för ditt fina betyg, värmer mycket! Vår förhoppning är att du får mycket glädje av dina produkter. Denna varma sommardag kommer de väl till pass!! Önskar dig en trevlig sommar och varmt välkommen tillbaka till oss på Premiumprodukter.se

Snabb leverans. Bra produkt

18 de maio de 2026

Resposta da PP Premiumprodukter AB

Tack Key för ditt fina betyg, glädjer oss mycket. Hoppas du får mycket glädje under långt av dina nya produkter. Du är alltid välkommen till oss på Premiumprodukter.se

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb och enkel process tills…

Snabb och enkel process tills beställningen levererades.

15 de abril de 2026

Resposta da PP Premiumprodukter AB

Tack Conny kul att höra att du är nöjd med din leverans .Välkommen tillbaka till oss på premiuprodukter.se

Mycket nöjd

Snabb leverans och bra info

14 de abril de 2026

Resposta da PP Premiumprodukter AB

Tack Harald! Hoppas du får stor glädje av dina produkter under lång tid. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på premiumprodukter.se.

Resposta da PP Premiumprodukter AB

Thank you so much for your kind review! We’re very happy to hear that you’re pleased with both the product and the quick delivery. You’re always welcome back whenever you need something more.

induktionshäll (2 plattor)

Köpte portabel induktionshäll (2 plattor). Lite bredare än jag hade räknat med (hade inte läst tillräckligt noga). Men i övrigt enligt förväntan.

7 de abril de 2026

Resposta da PP Premiumprodukter AB

Tack för ditt fina omdöme. Hoppas du får mycket glädje av din nya produkt. Du är alltid välkommen till oss på premiumprodukter.se

Classificada 5 em 5 estrelas

Premiumprodukter Står Verkligen För Premium I Alla Lägen!

Allt Ifrån Jag La In Ordern Så Fick Jag Orderbekräftelse Och Sedan Uppföljning Av Leveransen Hur Jag Kunde Följa Den Tills Den Ankom Till Mitt Upphämtningsställe. Stort Tack För Utomordentlig Service o Otroligt Snabb Leverans! Återkommer Snart Med Nya Beställningar! Kan Starkt Rekommendera Premiumprodukter o Deras Utomordentliga Hemsida Med Många Fina Produkter I Alla Produktsegment!

9 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Resposta da PP Premiumprodukter AB

Tack för ditt fina omdöme!

Praktiskt att städa nu.

24 de outubro de 2025

Resposta da PP Premiumprodukter AB

Tack Astrid för ditt fina betyg. Ja Hoogo Fliplop dammsugarmunstycket förenklar städningen. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på premiumprodukter.se.

Classificada 5 em 5 estrelas

Produkten motsvarade mina förväntningar…

Produkten motsvarade mina förväntningar
När jag behövde kontakta dem för en fråga fick jag snabbt svar och hjälp!

23 de junho de 2025

Resposta da PP Premiumprodukter AB

Tack för att du valde din produkt hos oss. Vår förhoppning är att du får mycket glädje av den. Du är alltid välkommen till oss på premiumprodukter.se

Classificada 5 em 5 estrelas

Personlig service och omtanke om…

Personlig service och omtanke om kunden.

6 de maio de 2025

Resposta da PP Premiumprodukter AB

Tack! Vår förhoppning är att du får mycket glädje av produkten. Du är alltid välkommen till oss på premiumprodukter.se

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra service och gott kaffe

Bra service. Hade den kaffesort som jag gillar - Arcaffé
Gorgona, så det var bara att beställa.

2 de dezembro de 2024

Resposta da PP Premiumprodukter AB

Tack Kerstin för det fina omdömet, hoppas du njutit av det härliga premiumkaffet! Du är alltid välkommen att besöka oss på premiumprodukter.se